shopify
analytics tool

Prohodul sistemului de termoficare din Tecuci

centrala terminaUn tecucean a cumpărat, vineri, la licitaţie, una dintre ultimele două centrale termice de cartier care nu fuseseră încă înstrăinate. „O persoană fizică din Tecuci a achiziţionat Centrala Termică Nr. 2, o clădire în suprafaţă de 235,95 de metri pătraţi situată pe strada Costache Racoviţă, la preţul de pornire, la licitaţia de astăzi”, a declarat, vineri, imediat după licitaţie, Florin Dragomir, reprezentantul firmei lichidatoare Sierra Quadrant SPRL.  Potrivit www.executari.com, portalul executărilor silite din România, preţul de pornire a licitaţiei pentru această clădire era de 54.300 de lei plus TVA.  În schimb, cealaltă centrală termică care era scoasă la licitaţie, Centrala Termică Nr. 4 din Aleea Vasile Alecsandri, nu a atras niciun cumpărător, cel mai probabil din cauza amplasamentului.
„Centrala este lipită de un alt corp, construit pe un teren aflat în proprietatea Primăriei”, a afirmat Florin Dragomir. Acest detaliu era specificat şi în anunţul de licitaţie, potrivit căruia „…împreună cu clădirea în suprafaţă construită de 370 de metri pătraţi, se vinde un cazan de apă caldă devenit imobil prin destinaţie”.
„Terenul este proprietatea Consiliului Local Tecuci”. Această centrală mai are un minus: este şi mai scumpă. Pentru licitaţia de vineri, preţul de pornire era de 84.000 de lei plus TVA şi se pare  că nu va fi diminuat la următoarea strigare.
„Centrala Termică Nr. 4 va fi scoasă din nou
la licitaţie în 15 zile şi, deocamdată, nu avem aprobarea creditorului de a reduce preţul”, a precizat reprezentantul firmei lichidatoare.  …citeste intreaga stire

Sursa: Viata-libera.ro

Fii tu primul care comentează on "Prohodul sistemului de termoficare din Tecuci"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!