shopify
analytics tool

Primul protest modest la Tecuci

   Câţiva simpatizanţi şi membri ai PP-DD (aprox. 10) au înfruntat gerul, miercuri seara, pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de actuala putere, scandând lozinci antiprezidenţiale şi antiguvernamentale în apropierea Casei de Cultură. „Jos Marinarul!”, a strigat unul dintre simpatizanţii PP-DD. Manifestanţii au fost dotaţi şi cu o serie de pancarte pe care era scris: „Ne-au luat dreptul de a munci, a ne căsători şi a avea copiii. Ţară fără drepturi”, „Vrem fabrici şi uzine, vrem să municm, nu să murim” etc. Acţiunea a fost supravegheată de reprezentanţi ai Poliţiei şi Jandarmeriei care se aflau în preajma Parcului Central şi a Galeriilor de Artă. Liderul PP-DD, filiala Tecuci, Samir Oancă nu a luat parte în mod direct la protest dar a fost văzut în zonă. Contactat telefonic (în jurul orei 20), Samir Oancă a declarat că protestul nu a fost organizat de partidul său, dar într-adevăr oamenii cu care colaborează au participat la acţiune pentru a-şi exprima indignarea în calitate de cetăţeni. De la Casa de Cultură manifestanţii s-au îndreptat spre Primăria Tecuci unde au continuat protestul. Numărul celor revoltaţi de politica actualului regim a crescut simţitor odată cu venirea simpatizanţilor PNL. Au fost prezenţi şi cei din fruntea partidului, inclusiv preşedintele PNL Tecuci, Daniel Ţuchel. Manifestanţii au scandat doar împotriva conducătorilor de la nivel naţional. Acţiunea s-a încheiat în jurul orei 19. Mâine  un numar important  de simpatizanţi PNL din zona Tecuciului se vor deplasa la Bucureşti pentru a lua parte la proteste. Tot mâine, din informaţiile pe care le avem în acest moment, va avea loc un nou protest la care vor participa susţinători ai PSD (o parte au fost prezenţi şi miercuri seară).

7 Comments on "Primul protest modest la Tecuci"

  1. cei care au votat in 2009 cu basescu sunt vinovati,asa ma doare in basca de mitingarii
    de 2 lei

  2. Am participat miercuri si voi veni si joi,insotit de prieteni si familie.Trebuie sa iesim la protest pana nu ni se ia si acest drept.Acest derbedeu neispravit a ucis ultima bruma de democratie in Romania subordonandu-si institutiile fundamentale ale statului.Un ins ajuns in fruntea tarii prin fraude repetate calareste acum dupa bunu-i plac Parlamentul,Guvernul,Curtea Constitutionala,Justitia,folosindu-le in interesul personal si al clanului mafiot pe care-l patroneaza.

  3. aceste agitatii sunt un foc de paie scoase in evidenta de mass-media care dezinformeaza si amplifica miscarile daca poporul ar duceo rau ar fii sute de mii in strada in toata tara,nu cateva miii.huuuuuuuuuuuuu mitingarilor

  4. Ne-am strans peste 80 de persoane…de ce informati gresit?!!

  5. MAINE SA VENITI MAI MULTI!!!

  6. Cam putini

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!