shopify
analytics tool

Primarul Tecuciului şi directorul spitalului tecucean nu sunt pe aceeaşi „lungime de undă”

Dragos-Teodoru_protecuci.ro

Dragos-Teodoru_protecuci.ro    Încă din prima zi de activitate, noul primar la municipiului Tecuci, Daniel Gerhard Tuchel, a solicitat o serie de informări de la serviciile din cadrul Primăriei Tecuci, pentru a se familiariza cu activitatea acestora, pentru a cunoaşte care sunt problemele cu care se confruntă şi mai ales care le sunt planurile de „atac” în ceea ce priveşte cea de-a doua parte a anului. Cum informările din cadrul administraţiei publice locale au sosit pe rând şi au fost „lecturate”, cum este şi normal, a venit şi rândul instituţiilor subordonate Consiliului Local, printre care se regăsesc: Casa de Cultură Tecuci, Muzeul Mixt Tecuci, SC Pieţe-Zone verzi SA, dar şi Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci.
Dacă pe toate „,liniile” primarul tecucean a fost „receptat”, nu acelaşi lucru s-a întâmplat în ceea ce priveşte bătrânul aşezământ spitalicesc tecucean, aici născându-se primele „fricţiuni”.
Referitor la „dialogul” dintre managerul spitalului, dr. Dragoş Teodoru, şi primarul tecucean, acesta din urmă ne relateză: „Am solicitat managerului instituţiei o situaţie financiară şi am primit o cerere de concediu. Normal ar fi fost ca directorul spitalului să întocmească documentul şi să îl prezinte, nu mie, ci Consiliului Local, în cadrul primei şedinţe ordinare. Acest lucru nu s-a întâmplat şi ca atare vom afla ce se întâmplă la spital abia când va binevoi domnul director să se întoarcă din concediu. Singura noastră alternativă, în acest caz, este aceea de a aştepta, poate vom afla informaţii care merită aşteptarea”.
Răbdarea edilului şef al urbei, dar şi a consilierilor locali, trebuie să dureze cel puţin până pe data de 13 august, dată la care managerul Spitalului municipal „Anton Cincu” Tecuci va reveni la locul de muncă.

Sursa: monitoruldegalati.ro

7 Comments on "Primarul Tecuciului şi directorul spitalului tecucean nu sunt pe aceeaşi „lungime de undă”"

 1. VEDEŢI! CE ERA DE DEMONSTRAT O DEMONSTREAZĂ CHIAR POSTACUL NOSTRU, FINKCHI! Spitalul din Tecuci, o ruină a noţiunii de spital şi de asigurare medicală, în loc să-i strângă pe tecuceni laolaltă, în spiritul inconfonfundabil al pedelacilor marinari de apă stătută, îi dezbină! Aşa dragi concitadini, bălăcăriţi-vă unul pe altul, că fracturile pe care vi le veţi face unul celuilalt, vor fi tratate cu profesionalismul politic proverbial, fie al primarului liberal, fie al teribilului manager în ale doctoriilor, numitul Teodoru… Ne-au dezbinat unii, care au plecat de la guvernare… acum… ne stăpânesc alţii, pe care tot voi i-aţi ales… Ruşine să ne fie NOUĂ… zic şi eu, aşa… părerea mea…

 2. Părerologul de Tecuci. | 6 august 2012 at 10:22 | Răspunde

  Stau şi mă întreb, pe cine să întreb ce se întâmplă la spitalul ăsta din Tecuci… că doar a avut şansa să scape de “desfiinţarea” băsistă… dar tot un spital de două parale a rămas… cu un laborator care te trimite să-ţi faci analizele la Focşani sau la nu ştiu ce firmă privată din Tecuci, care… tot la Focşani trimite sângele… că microscoapili din Tecuci au lentilili ruginite… astă iarnă, luxaţiile, entorsele sau fracturile, erau “cercetate” prin pipăire şi priviri alunecoase de un chirurg şi pansate de un asistent binevoitor… după ce “luxatu” în cauză pleca târâş-grâbiş să-şi cumpere pansament şi atele… se făcuse oleacă de vâlvă prin presa tecuceană de tiraj redus… cum că se va organiza un concurs pentru un ortoped specializat şi nu pârât… să aibă şi tecucenii cine să le dreagă oasele rupte… dacă or merita aşa ceva… să nu mai fugă pe la Focşani, Galaţi sau Bucureşti… să-şi târâie ciolanele bolnave prin trenuri, caşcarabete cu şoferi buimaci, etc.. Că apoi urmează controalele periodice,scoaterea aţelor… atelelor, sârmelor din clavicule sau din alte părţi… osoase… Şi ce să vezi, Doamne-Dumnezeul nostru, ne-ai ascultat rugile…! Zilele trecute, am primit în cutia poştală un plian… neelectoral “SORMED ARE GRIJĂ DE SĂNĂTATEA TA!”… cabinet medical de ortopedie-traumatologie, medic specializat în Germania… program,bla,bla,bla… Stau şi mă întreb ce contribuţie are Primarele Tecuciului, la sigurarea unui “medic osos” la singurul spital din Tecuci, care deserveşte şi megieşii Tecuciului aflaţi pe o rază de câteva zeci de Kilometrii… Nu de alta, dar cabinetul de care făceam vorbirea se află amplasat vis-a-vis de spital… aşa, în văzul lumii… la concurenţă cu unitatea spitalicească, unde, zeci de ani buni, tecucenii beneficiau de servicii medicale gratuite… cu şpaga cea de toate zilele… adiacentă… totuşi . Ce-or face încontinuare cei, foarte mulţi tecuceni fără dare de mână, cu parale prea puţine ca să-l poată accesa pe ortopedul şcolit în Germania… Aşa că, domnule primar, treci al treabă şi fă să funcţioneze instituţiile de care primăria răspunde… mai puţin Jihad şi mai multă treabă… adevărată… zic şi eu ca un prostovan de cetăţean care are nevoie de doctori şi doctorii… nu de circ, răzbunări politice şi bălării administrative… părerea mea… zic şi eu, că nu dau cu paru’… că mi-e frică de fracturi…

 3. de ce-i trebuia un raport al activitatii Spitalului ca doar le stie pe toate!Nu are toata evidenta contabila la Primarie? Ii sta in gat dr. Teodoru, chiar daca este un manager bun, priceput si care face fata cum poate crizei financiare, asigurand si deservind populatia Tecuciului si a zonei limitrofe, populatie din ce in ce mai saraca si bolnava si care nu-si poate permite un drum la Galati. Vrea sa schimbe tot cum a schimbat si la piata cu toate fufele fara studii si neavenitii care nu au muncit nici o zi, eludeaza statul prin neplata taxelor si impozitelor, in loc sa pretuiasca experienta si pregatirea profesionala si de specialitate a celor care si-au pus viata in slujba tecucenilor si a caror familii recunoscute pe plan local au facut foarte mult pentru medicina romaneasca.Dar lui Tuchel nu-i trebuie valori ci oameni santajabili, fara scrupul care pot fi manipulati cum vor muschii lui.Halal primar, oricum va veni cu alte ifose din concediu si atuncisa vezi! A, uitam , prioritatea nr.1 daramarea closetelor la primarie ca sa-i bage pe functionari in rahat!

  • Dana se vede clar ca teodoru trece noaptea si in wek-end pe la tine ,asa ca nu mai fi subiectiva ….taci ,ca cazi in penibillllll

   • stimate finchestain, ceea ce sugerezi tu nu s-a intamplat si nu o sa se intample niciodata. chestie de demnitate si respect, ca mai exista la unii oameni!

    • Eu incercam o figura de stil sa-mi dau seama de unde atita inversunare in al apara pe teodoru ,eu sincer nu-l apar nici pe tuchel nici pe ponta nici pe crin …dupa mine sa-i ia naiba pe toti in frunte cu basescu , dar sa revenim la marele doctor Teodoru ,acelasi doctor ,macabru care cere SPAGA pentru o banala operatie de apendicita altfel el si anestezistul te tot reprogrameaza sa nu intri in operatie ,,,,,,,, asta nu e citez din vorbele tale “sa pretuiasca experienta si pregatirea profesionala si de specialitate a celor care si-au pus viata in slujba tecucenilor si a caror familii recunoscute pe plan local au facut foarte mult pentru medicina romaneasca”,,,astept raspuns dana

     • Ai perfecta dreptate! Din pacate “medicina romaneasca” s-a dus demult, in locul ei fiind “prestarea de servicii medicale” dupa model strain, unde medicul devine un prestator de servicii si datorita si salariilor mici din acest sistem te trateaza cu foarte mult dispret, nu mai pune pret pe viata ta ci pe buzunarul tau. Ai bani traiesti, nu ai bani, la ce sa mai traiesti. Sunt din ce in ce mai rare exemplarele de medici cu simt si pasiune pentru aceasta meserie, exceptii putine in aceasta lume in care existenta zilnica e din ce in ce mai jalnica.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*