shopify
analytics tool

Primarul Tecuciului anunţă o avalanşă de şedinţe extraordinare

Daniel-Ţuchel-primar_protecuci.ro
Daniel-Ţuchel-primar_protecuci.ro  De mai bine de o săptămână schimbările sunt la ordinea zilei la nivelul administraţiei locale tecucene, iar cele mai multe vizează „legarea” funcţionarilor publici de locul de muncă, dinamizarea şi eficentizarea activităţii, precum şi reducerea cheltuielilor. Cum toate par a fi în continuă mişcare şi mai ales schimbare, un lucru a rămas aşa cum a fost, pentru… perpetuarea tadiţiei: locul, data şi ora când se vor desfăşura şedinţele ordinare ale Consiliului Local.
„Şedinţele ordinare ale Consiliului Local vor avea loc tot în ultima joi din lună, începând cu orele 16.00, însă până la acestea, cel puţin luna aceasta, vor avea loc foarte multe şedinţe extraodinare, acestea din urmă fiind extrem de necesare pentru buna desfăşurare a activităţi la nivelul administraţiei locale. Trebuie să punem la punct, din mers, toate problemele, pentru a nu ne confrunta cu blocaje. În ceea ce mă priveşte, mi-aş dori să fac foarte multe, însă, datorită unor blocaje pe care le întâlnesc la tot pasul, nu pot reliza decât 10% din ceea ce îmi propun zilnic. Sper ca în perioada următoare să lămurim toate inadvertenţele şi să intrăm în flux normal”, a precizat primarul muncipiului Tecuci, Daniel Gerhardt Ţuchel.
Dacă populaţia municipiului Tecuci va fi încântată de faptul că lucrurile la nivelul administraţiei locale se mişcă în mod alert, nu acelaşi lucru pot simţi consilierii municipali, care vor fi nevoiţi să se reunească în comisii pentru a dezbate proiectele de hotărâre mai des decât şi-au închipuit. Ce-i drept, vor lua bani pentrur aceasta.
scris de Iulieta Groza

5 Comments on "Primarul Tecuciului anunţă o avalanşă de şedinţe extraordinare"

 1. Parcă începe şi Tecuciul să aibă primar! Bravo domnule primar, jos pălăria. Şi nu uitaţi domnule primar să împărţiţi oraşul în zone, şi de fiecare zonă să răspundă câte un consilier local. De ce să caut să ajung la dumneavoastră cu o problemă, când pot contacta consilierul responsabil din zona în care locuiesc. Dacă faceţi asta, înseamnă că sunteţi un primar care ştie că cetăţenii conduc oraşul prin aleşii lor. Că doar Consiliul local ia hotărâri în numele cetăţenilor, în baza mandatului încredinţat prin votul acestora. Dacă se va continua în acest mod, s-ar putea ca Tecuciul să devină mai repede oraş european. Drept urmare, pentru comunitate, aveţi tot sprijinul meu.

 2. Sunt fan Tuchel | 6 iulie 2012 at 18:48 | Răspunde

  Pana acum marea majoritate a functionarilor din primarie te tratau cu indiferenta, s-au spuneau ca nu se poate rezolva problema pentru care solicitai sprijin. Acum acesti functionari,vin imediat la un simplu telefon al dl. primar chiar daca acesta este in Balcesu s-au Satul-Nou, pentru a rezolva problemele tecucenilor.De ce aceasta schimbare? Frica ca asi vor pierde locul de munca.Sper ca dl. primar sa mentina acest ritm alert pe tot timpul celor 4 ani de mandat. Nu am fost, dar am devenit fan Tuchel.

  • SUNT DE ACORD CU DOMNUL DASCALU.IDEEA DE A NUMI CONSILIERI PE ZONE ALE ORASULUI MI SE PARE GROZAVA.CAT DESPRE DOMNUL PRIMAR….AM VAZUT IN SFARSIT IN BALCESCU STRAZI MATURATE,PELUZE TUNSE,CAINII FARA STAPAN AU FOST ADUNATI,IN CATEVA ZILE S-A FACUT CURATENIE DEPLINA.DECI SE POATE.TINETI-O TOT ASA,DOMNULE PRIMAR,DATI MILITARIA JOS DIN POD,CA DE ASTA AVEAM NEVOIE LA TECUCI.

   • Pentru “Angela”
    Va rugam din tot sufletul sa nu mai folositi caps lock (tastarea cu litere mari), atunci cand postati comentarii.
    Va multumim anticipat!

  • “s-au” mai bine ii urati “succesuri” domnului primar…
   poate organizeaza si niste cursuri de limba romana…macar pentru fani 🙂
   vi s-au promis posturi bune in schimbul comentariilor de genul asta?
   sa nu ramaneti blocati in ritmul alert de care vorbeati…

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!