shopify
analytics tool

Primarul Municipiului Tecuci, Cătălin Constantin Hurdubae, organizează o conferinţa de presă

Conferinta de presa la Tecuci

Primarul Municipiului Tecuci, Cătălin Constantin Hurdubae, organizează vineri, 07.10.2016 la orele 11:00 o conferinţa de presă în sala de şedinţe a Consiliului Local Tecuci, cu următoarele teme de discuţie:

1. Proiectele europene în curs de derulare şi proiectele care sunt înaintate de către U.A.T Tecuci, spre finanţare.
2. Prezentarea proiectului de construire a unui nou spital. Precizări privind desfăşurarea în viitor a activităţii de asistenţă socială şi medicală a Spitalului „Anton Cincu”.
3. Prezentarea proiectului, unui buletin informativ al Primăriei Municipiului Tecuci, în format electronic şi letric (tipărit).

Sunt invitaţi jurnalişti, reprezentanţi ai instituţiilor de presă scrisă, audio-vizual şi online din Municipiul Tecuci şi Judeţul Galaţi.  Confirmări și informații suplimentare : tel.0372.364177/email: primar@municipiultecuci.com

Viorel Burlacu, consilier.

6 Comments on "Primarul Municipiului Tecuci, Cătălin Constantin Hurdubae, organizează o conferinţa de presă"

 1. Ei bine, am vizionat lamentabila Conferinta de presa a Primarului, din 7.10.2016.

  Previziunile nu s-au confirmat :
  -nu s-a vorbit de saracia din sediul PSD
  -nu s-a explicat de ce nu funcționează iluminatul public în zona centrală, de ce o funcționară are guzgani, deși locuiește la etajul patru, de ce, de ce și iar de ce.

  Cu această ocazie jurnaliștii tecuceni au aflat insa ca că, de fapt ei nu există, motiv pentru care administrația trebuie să înființeze buletinul informativ Curierul Tecuciului si alte doua site-uri ( bloguri) de informare.

  Sincer vorbind, nu am inteles pana acum de ce ziaristii Tecuciului investesc bani si timp, in ziare si site-uri online. O fac din pasiune, ca hobby lobby, sau pentru bani ?

  D-nul Vata , in stilul sau caracteristic, practicat de 20 ani, s-a pierdut in discutii despre logica, gramatica si semantica, in loc sa puna intrebari concrete, la obiect. Nici ceilalti ziaristi participanti la conferinta de presa nu au excelat. Nu s-au lamentat ca vin norvegienii, care vor sa faca o instalatie, plina de leduri, dar fara locuri de munca suplimentare, si care, prin prelucrarea a cateva Kg de reziduri de la statia de epurare, vor sa asigure doar iluminarea gratuita a Primariei. I-a lasat indiferenti faptul ca spitalul Cincu va fi dezafectat si inlocuit cu un camin de batrani, desi, in timp, masura s-ar putea sa-i priveasca, deoarece unii dintre ei mai au putin pana la varsta de pensionare. Dar ce n-au inteles ziaristii este faptul ca, prin aplicarea masurilor prezentate de actualul primar, raman in decor. Nu vor avea acces operativ la informatiile vitale pentru comunitate, vor fi obligati sa suporte concurenta ziarului si site-urile Primariei, iar in final, vor ramane fara cititori.

  Bomboana pe coliva a fost faptul ca in finalul Conferintei de presa, a trebuit sa ascultam lamentarile, de primadona, ale d-lui Burlacu, care are o fire foarte sensibila…

  Inchei spunand ca aceasta conferinta de presa ar fi trebuit sa fie un dus rece pentru ziarele online, Protecuci, Semnal, Favor, Tecucenii.ro, si chiar Sindromul. Ultimul, la ora actuala , cred ca mai este citit doar de propriul Administrator.

  Asteptam o replica pe masura.

 2. Toate Primariile din tara au site-uri sau bloguri de informare a populatiei. Si Primaria Tecuci are unul, care ar fi suficient, daca ar fi actualizat la zi, de informaticienii Primariei :

  https://municipiultecuci.blogspot.ro/

  Un buletin informativ al Primăriei Municipiului Tecuci, este de fapt un ziar, în format electronic şi letric (tipărit), cu o periodicitate incerta de aparitie, care e mai mult decat un simplu avizier electronic al Administratiei locale. Intr-un asemenea ziar poti sa exprimi pareri subiective, sa interpretezi evenimentele cum iti convine, sa faci campanie electorala mascata, in favoarea unora si in detrimentul altora.

  Ziaristii locali, care sperau sa primeasca o minima subventie, sub forma spatiului publicitar platit de Primarie, vor fi consternati sa constate ca au fost dusi cu vorba, si ca, in loc de subventie, s-au pomenit cu un „coleg nou”, care le va face concurenta, si care va avea suficienta credibilitate, datorita accesului prioritar la informatiile care privesc comunitatea locala.

  In aceste conditii, Mass-media locala, atat de admirata si de apreciata pe vremea lui Tuchel, va fi obligata sa faca iar opozitie, si sa demaste abuzurile , greselile si incompetenta organelor alese.

  Iar noi, userii, vom fi alaturi de ea…

 3. În realitatea este vorba de menţinerea unui angajament şi mai mult de atât este firescul unei administraţii NORMALE. Trebuie să comunice cu presa şi să ţină cetăţenii informaţi în legătură cu stadiu proiectelor. Comparaţiile între vechea publicaţie şi noua sunt GOGOŞI electorale ţucheliste. Nu este vorba despre sume halucinante, de pildă miliarde de lei pe Tecuceanul scos în zeci de mii de exemplare…aceasta este cu totul altceva, nu e vorba de o foaie pentru proslavirea primarului sau a partidului, este vorba doar de informare. Asta nu inseamnă că în Tecuci nu există presă, dar cu siguranţă nici-un ziar tipărit nu există cu periodicitate.
  În ceea ce priveşte „marile proiecte ale administraţiei Ţuchel”, sunt nişte MINCIUNI ORDINARE, ale unui om frustrat! Proiecte inutile, proiecte de nerealizat şi absolut banale, doar manevre prin care se fură bani, asta a lăsat „administraţia perforată”.

  • Facem pariu ca va fi la fel ca si Tecuceanul? Iar în privința prețului să fim serioși e mare. Iar acești bani ar putea fi distribuiți altfel. De exemplu spre investiții. Dar când administrația locală e formată de oameni de calitate îndoielnică (mă refer la pregătire profesională nu la altceva) și aici nu e vorba doar de primar, ci mai ales de aparatul din jurul său, singurul lucru pe care vor fi în stare să îl facă va fi să cheltuie bani aiurea pe diverse fițuici și tot felul de proiecte imaginare care nu vor fi executate niciodată.

 4. 6. In toate orasele din Romania exista ziare, numai in Tecuci nu. Aparitia acestui ziar e binevenita, cu o conditie: sa fie facut de ziaristi si sa reflecte situatia din oras, nu sa preamareasca pe cineva, cum s-a intamplat inainte.

 5. Credeti ca mai vine cineva? Eu cred ca vor veni doar ziaristii de la noul buletin informativ ca sa isi ia notite sa fie informati tecucenii corect. Dar apropo s puteti sa l scoateti daca hotararea de consiliu e contestata?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!