shopify
analytics tool

Primarul joacă alba-neagra cu racordurile separate de apa

contor-de-apa

Dacă vă mai amintiţi în campania electorală stimatul nostru primar, preşedinte al PNL Tecuci, vicepreşedinte al PNL Galaţi, membru în biroul naţional al PNL şi toate celelate functii care le mai detine, a promis că va face racorduri separate de apa pentru fiecare cetăţean care locuieşte la bloc, cu contorizare individuală. Totodată a interzis să se mai acorde aprobari pentru contorizare individuală la solicitarea cetăţenilor din banii acestora.


O parte dintre cetăţeni care aveau documentaţia depusă la apa canal şi banii platiţi înainte de alegeri au primit adrese acasa, semnate de primar, de Nicu Hodorogea, Aura Chiţu,  şi Turian Ciulei, că documentaţia depusă nu mai este valabilă şi că, trebuie să se prezinte pentru a-şi recupera banii ce reprezintă taxa branşament individual. Totodata li se menţiona ca priamarul urmeză să dea un HCL ca să facă branşament individual  pentru tot oraşul, fără costuri din partea cetăţenilor. Oamenii care solicitaseră branşament individual la apa au rămas pierduţi de banii cheltuiţi cu documentaţia, proiect tehnic, etc.

Astăzi, paradoxal, SC  Apa Canal SA a informat toate asociaţiile de proprietari că cetăţenii care doresc branşament individual pot face solicitare numai că preţul documentaţie şi a taxei de racord a crescut “puţin” : de la 800 lei la 1.800 lei.

Aşadar, cum rămane cu branşamentul individual gratuit promis în campania electroală?

Palade Eugen

2 Comments on "Primarul joacă alba-neagra cu racordurile separate de apa"

  1. Am cătat pe situl http://www.pnl.ro şi Daniel-Gerhardt Ţuchel nu rezultă nici în Biroul Politic Naţional şi nici în lista cu primari de municipii. Iar dacă dai o căutare în situl PNL cu numele primarului răspunsul este “nici un rezultat”. Am încercat să caut şi Daniel Ţuchel dar rezultat este acelaşi, poate şi-a schimbat numele între timp, ori chiar nu îl bagă nimeni în seamă din conducerea PNL.

  2. Pai dupa atate padocuri,betoane, geamuri termopan, mutat de statui, garduri, inchirieri de iepurasi, usi rotative, scene etc, etc, a se intelege ghesefturi useliste, la preturi piperate pe spatele contribuabilului tecucean, de unde bani si pentru contorizari individuale la apa?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*