shopify
analytics tool

Primarul Daniel Ţuchel poate fi declarat incompatibil de către ANI

Daniel Tuchel - Primarul Municipiului Tecuci

Nu mai puţin de 19 primari din partea PSD, PNL, PC şi PDL, un parlamentar PP-DD şi unul dintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţului riscă să fie declaraţi incompatibili de către ANI

Marius Stan – primarul municipiului Galaţi, Cornel Hamza – vicepreşedintele Consiliului Judeţului, Daniel Ţuchel – primarul municipiului Tecuci, Laurenţiu Gîdei – primarul oraşului Târgu Bujor şi senatorul PP-DD Nicolae Marin sunt doar cinci dintre cei 21 de aleşi care riscă să fie declaraţi incompatibili de către inspectorii de integritate şi, astfel, să îşi piardă mandatele obţinute în urma alegerilor din 2012.

Totul li se trage politicienilor de la Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Serviciul Regional Apă Galaţi, organism care cuprinde 22 de comune, oraşe şi municipii din judeţ, deoarece aleşii au făcut parte din Adunarea Generală a Asociaţiei şi din Consiliul Director al structurii, fapt interzis de Legea 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi a mediului de afaceri.

[whohit]-Page name or identifier-[/whohit]

5 Comments on "Primarul Daniel Ţuchel poate fi declarat incompatibil de către ANI"

 1. Ciudat este ca pentru astfel de fapte ar exista cadru legal, dar pentru crearea de posturi platite din bani publici sub umbrela unor SRL-uri ale primariei, entitati ce seamana foarte mult ca procedura prin care, castigatorii din acte a principalilor licitatii, subcontracteaza sustinatorilor din campaniile electorale, pentru ca acestia sa beneficieze in mod real, nu s-a depistat inca nici o ilegalitate.
  S-a ajuns in situatia ca in cele mai multe din cele 6 firme, sa nu incapa in birouri pleiada de directori si directorasi adjuncti, de servicii, compartimente, etc, pentru a putea sa imparta foarte corect, dupa parerea lor, pe criterii politice si nu numai, beneficiile salariale. Cat despre atributii, fie ca nu sunt clare, fie mai multi se ocupa de acelasi lucru. Vorba aceea, din toti, poate cineva duce pana la capat ceva. Din pacate cei mai multi nu sunt pregatiti sau sunt incapabili. Dar ce sa te astepti de la „lipitorii de afise”. Si rezultatul se vede: lipsa de rezultate, dezorganizare. De toate aceste deservicii beneficiem toti.
  Pana cand tecucenii nu vor alege constientizand de importanta optiunii lor, ci isi vor vinde viitorul pe ceasuri de perete, ulei, zahar, sau sume de bani, lucrurile nu se vor schimba. Pana cand nu vor discerne intre promisiuni fara acoperire si realitate, noi toti, practic vom intra in acest joc piramidal al promisiunilor, care cu siguranta se va rupe, ca oricare altul, dar peste ceva timp. Pacat sa pierdem din timpul nostru si al copiilor nostri facand tot felul de incercari. Unii au mai mult timp, altii mai putin. De ce sa nu profitam si noi de beneficii, si cand spun noi, ma gandesc la cetatenii obisnuiti ai Tecuciului, si generatiile viitoare?
  Doriti sa taiem copacul care face roade, sau sa il imgrijim pentru a culege mereu?

  • Cine sa declare recurs daca primarul a trimis acasa toti juristii?
   Si-a batut joc de toti. Nu a tinut cont decat sa se razbune si sa plateasca polite iar acum au inceput sa-l cam paraseasca oamenii cu experienta din primarie. Sa-l vadem cu cine mai munceste… de la partid sau de la tepu nu a angajat decat niste jeguri pentru care muncesc tot cei vechi…

 2. incompetent si eu sunt de acord, numai ca incompatibil nu cred ca e deoarece daca va uitati pe una din HCL-urile adoptate exista una in care sunt numiti reprezentantii UAT tecuci in ADI apa si termoficare – nu pot sa va spun care HCL ca nu stiu unde sa le gasesc sau nu exista nicaieri pe internet.
  poate o fi fost pentru o perioada scurta, probabil ca nu a stiut legea, apoi a renuntat.

 3. Pana a fi declarat incompatibil tecucenii l-au declarat incompetent.Chestie de nuanta.Acum poate si ANI sa-l declare cum va dori.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!