shopify
analytics tool

Primarul Daniel Tuchel isi da arama pe fata

  PSD Tecuci constată cu regret că PNL, prin reprezentantul său Daniel Ţuchel, dezinformează crunt şi duce luptă politică într-o zonă greşită.

  Vrem să reamintim d-lui Primar că din anul 2008, nu s-a mai organizat concurs pentru directorii de unităţi de învăţământ, şi că, din anul 2012, când mandatele directorilor au expirat, noii directori au fost numiţi prin delegaţie, în interesul învăţământului, aceasta fiind valabilă de la 1 septembrie până la 31 august anul următor, cât ţine un an şcolar. Prin urmare, PSD Tecuci nu a demis nici un director, mandatele directorilor a căror cauză este susţinută de Primar, expirând la 31 august 2014. La baza deciziei de înmânare a noilor delegaţii, sta o hotărâre a Consiliului de Administraţie al Inspectoratului Şcolar judeţean Galaţi fiind singurul for competent pentru astfel de decizii, stabilit de lege.

  Noi nu ne hazardăm să facem evaluări asupra competentelor şi performanţelor profesionale ale celor numiţi, în schimb, Primarul “performant” al Tecuciului îşi permite să evalueze fiecare dascăl în parte. “Gura păcătosului adevăr grăieşte” spune o vorbă din popor. Prin acţiunile sale, nu dovedeşte decât că singurul criteriu înţeles şi acceptat de dumnealui este cel politic, şi probabil că aşa a procedat în trecut şi tot aşa îşi dorea să procedeze şi în continuare.

  Noi, PSD, respectăm deciziile C.A. ale ISJ Galaţi, aşa cum am făcut întotdeauna. Avem respect şi consideraţie faţă de D-l ministru Remus Pricopie şi d-na Inspector Şcolar General Enache Mioara, şi îi felicităm că nu au cedat presiunilor politicianiste şi de prost gust la care s-a pretat Primarul Tecuciului în ultima săptămână.

  În calitate de Senator, vă somez d-le Primar, să încetaţi cu presiunile şi intimidările asupra unor oameni care respectă şi aplică legea.

  Totodată, vă atrag atenţia că, nu e cazul să duceţi grija Organizaţiei PSD Tecuci şi a conducerii sale, ci să priviţi mai atent în curtea proprie, PNL.

  Vă reamintesc câteva din obligaţiile d-voastra din domeniul învăţământului, stabilite prin lege, pe care le-aţi neglijat constant având probabil alte preocupări: pregătirea noului an şcolar prin renovarea şi întreţinerea şcolilor, acordarea burselor şcolare, fonduri pentru plata navetei profesorilor e.t.c.

  Aţi promis tecucenilor că veţi fi un primar “performant”. Din păcate, sunteţi o mare DEZAMĂGIRE.

  Preşedinte PSD Tecuci,  Senator Daniel Butunoi

Mobil-optic-Tecuci-oferta

10 Comments on "Primarul Daniel Tuchel isi da arama pe fata"

 1. ionita daniela | 10 august 2014 at 17:34 | Răspunde

  domnule daniel!!!…da,.e ,,d,, mic!!…pt ca si tu esti atat de MIC ca putem traduce INEXISTENT!
  chiar am crezut in tine!…dar ,,naiva,, cum sunt nu am vrut sa pricep ca pe tine nu te intereseaza nimic decat..BANIII!!!!!. indiferent de la cine si cum vin!…doar ne-ai dat atatea semne de DERAPAJE DE PERSONALITATE!!!…sa-ti amintesc?…mai stii cum ai facut lista consilierilor??…mai stii cum ti-ai batut joc de noi, pana la miezul noptii ca a doua zi sa anunti cu totul alta lista,pe care ti-ai ,, ASUMAT-O???I!!!.,,.Si exemplele ar putea continua!!! .pai si de ce acum valea plangerii???…cine-i vinovat? TU ESTI PRINCIPALUL VINOVAT!!!…Nu te-a interesat ca ai facut sa dispara membri valorosi ai organizatiei ,oameni cunoscuti in oras,ti ti-a placut mediocritatea!…atunci sa nu ne plangem!…sa plangem vremurile care cu drag veneam la sedinte si ne spuneam pasurile!!…pentru ca erau sedinte pt toti membri,dar de cand noi te-am facut senator(tot cu ,,s,, mic!!) nu te poti intalni decat cu spuma partidului!!!…daniel draga daca mai ai un dram de onoare ,demnitate si verticalitate(stiu ca pt tine sunt defecte!) scrie DEMISIA!..recunoaste ca ai pierdut!…toti (nimeni nu are curaj sa-ti spuna??..oare chiar nu stii?)vrem sa refacem PSD-ul dar fara tine!

 2. Daniel eu am impresia ca te referi la cumatrul tau Tuchel, tu chiar vorbesti de persoana cu care puneai tara la cale la crasma la Petricele , mai sa fie ce curva este unii oameni

 3. Adolf Ţuchel | 9 august 2014 at 11:22 | Răspunde

  Dacă primarul va fi demis la Referendum vor fi alegeri anticipate….. Tecucenii o sa il aleaga din nou pe Finkelstain. Daca vine Finkelstain inapoi la primarie o sa sara dosarele lui Tuchel la parchet ca floricelele de porumb. Asta il pune cu botul pe labe pe Tuchel….. Asta este solutia! Deja Finkelstain s-a aliat cu PSD-ul ca sa ne scape de PACALICI.
  Sa vedem ce va urma……………….

 4. Trandafir de Tecuci | 8 august 2014 at 11:15 | Răspunde

  Domnule Butunoi , legea spune asa :
  Legea nr. 286/2006 pentru modificarea si completarea Legii administratiei publice locale nr. 215/2001 (publicata in Monitorul Oficial nr. 621 din 18 iulie 2006) prevede ca :
  – mandatul unui primar poate inceta ca urmare a unui referendum local avand ca obiect demiterea acestuia [art. 73 alin 1];
  – referendumul pentru incetarea mandatului primarului se organizeaza ca urmare a cererii adresate in acest sens prefectului de locuitorii comunei/orasului/municipiului, ca urmare a nesocotirii de catre acesta a intereselor generale ale colectivitatii locale sau a neexercitarii atributiilor ce ii revin ;
  – organizarea referendumului trebuie solicitata de cel putin 25% dintre locuitorii cu drept de vot [procentul trebuie realizat in fiecare dintre localitatile componente ale comunei, orasului sau municipiului];
  – cheltuielile cu referendumul se suporta din bugetul local;
  – referendumul local este organizat de catre o comisie numita prin ordinul prefectului;
  – comisia este compusa din : – 1 reprezentant al prefectului
  – – 1 reprezentant al primarului;
  – – 1 reprezentant al consiliului local
  – – 1 reprezentant al consiliului judetean;
  – – 1 judecator de la judecatoria in a carei jurisdictie se afla unitatea administrativ teritoriala in cauza.
  – Secretarul comisiei este asigurat de institutia prefectului;
  – Referendumul este valabil daca s-au prezentat la urne cel putin jumatate plus unu din numarul total al locuitorilor cu drept de vot;
  – Mandatul primarului inceteaza inainte de termen daca s-a pronuntat in acest sens cel putin jumatate plus unu din numarul total al voturilor valabil exprimate

  Aveti cadrul legal.Aveti tupeu?

 5. Mitica Popescu | 7 august 2014 at 23:18 | Răspunde

  Am inteles ca duminica va fi mare scandal la sedinta de consiliu. Pesedistii au invitat toti directorii unitatilor de invatamant demisi de primarul Tuchel, pentru a fi premiati si a primi scuze din partea CL. E de vazut daca nu cumva consilierii PNL- PDL nu se vor inchiode in birouri ca in urma cu doua luni.

 6. Doamne ce e si politica asta ,acum 2 ani se lingeau impreuna acum se spurca ,politica e o c.u.r.v.a ,care naste monstri niste POLITRUCI……… toti sunteti o apa si-un pamant daca era un PSD-ist primar latrau PDL&PNL ,daca primarul pina la finalul lui 2014 termina canalizarile in balcescu si satu nou pentru mine inseamna ca a facut ceva ,asta nu inseamna ca ma duc la vot sa-l votez ……

 7. Unde ești tu Caragiale, cu ale tale Telegrame, că de trăiai acum în România luai Premiul Nobel pentru literatură nu o singură dată ci ani în șir.

 8. Hai ca ți-a luat cam mult sa ai o reacție , încet in gândire , ca toată gloata pesedista tecuceana, te ascunzi după fustele inspectoarei generale, nu poți sa-ți asumi faptele , ești un fricos.Asuma-ți faptele,recunoaște ca de frica gloatei PSD , care mai aveau un pic si-ți luau capul dacă nu le dadeai răzbunare , după demiterea analfabetilor si derbedeilor din
  funcțiile de directori, singurul mod de răzbunare a fost demiterea directorilor de scoli care nu aveau afinitate pt PSD.
  Restul sunt gogoși, ce spuneai parca la radio , cand faci centura Tecuciului, vrem și noi ceva concret ,nu bla blauri,ca in 2016 vrei vrea sa te votam din nou , nu ne interesează schimbările de directori!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!