shopify
analytics tool

Primarul Daniel Ţuchel face afirmaţii grave la adresa presei din Tecuci – Video

Daniel-Tuchel-interviu-la-VoxTV-Galati

Marţi , 02.02.2016, primarul Daniel Ţuchel s-a cerut la Televiziunea gălăţeana VOXTV. Emisiunea a fost înregistrată şi va fi transmisă în două zile diferite. În dialog cu realizatorul Silviu Vasilache primarul Municipiului Tecuci a făcut mai multe afirmaţii interesante, unele chiar explozive. Nu au lipsit, aşa cum ne-a obişnuit, acuzele şi afirmaţiile fără acoperire. O să vă prezentăm în mai multe episoade cele mai interesante secvenţe din acest interviu. Astăzi am selectat episodul ce viza presa locală din Tecuci.

Mai întâi, primarul Daniel Ţuchel evita cu măiestrie răspunsul la întrebarea „Dacă noi (reporterii de la VOXTV) am veni la şedinţele de Consiliu local, fără acreditare, ne-aţi da afară?”. Însă răspunde invocând oarece legislaţie numai de el ştiută. După 3 ani şi jumătate consilierii locali, la comanda primarului, a permis accesul în sala de şedinţe după bunul plac. Funcţie de ce interese erau protejate în şedinţele desfăşurate din iunie 2012.

Ceva mai târziu face afirmaţia că „aşa cum noi politicienii respectăm legea… la fel trebuie să o respecte şi jurnaliştii„. Domnule Vasilache ne-am fi dorit să-l întrebaţi pe invitatul dumneavoastră dacă a organizat, de când este primar, vreo conferinţa de presă la care să fie invitate toate publicaţiile din Tecuci şi/sau din Galaţi? Aşa cum o cerea LEGEA. Ştie tecuceanul că există un birou de relaţii cu presa şi care are activitate doar pe hârtie?  Dar cea mai gravă afirmaţie a fost cea legată de banii care s-au „dus din primărie” la „oamenii de presă”. SUTE DE MILIOANE!!!

SOMAŢIE PUBLICĂ

Domnule primar, aceste declaraţii va obligă să publicaţi şi să probaţi afirmaţiile făcute în acesta emisiune. Opinia publică are dreptul să intre în posesia acestor informaţii. Pentru că, dacă s-au plătit sume importante de bani pentru care există contracte de prestări servicii media, înseamnă că acele sume nu pot face obiectul vreunei reclamaţii. Contractul este înţelegerea între părţi şi nu poate fi reziliat decât în condiţiile legii, cu atât mai mult dacă au fost aprobate în Consiliul local şi nu au fost remarcate de Curtea de conturi ca fiind în neregulă.

Dar, dacă sumele la care faceţi referire s-au plătit fără acoperire legală şi aţi avut cunoştinţă de acesta, este o faptă gravă, penală, care se numeşte tăinuire. Din câte ştim şi administraţia Ţuchel a avut contract de servicii media cu Radio Tecuci pe o perioadă de 6 luni. Aţi fost prezent la câteva emisiuni în care va-ţi „interpretat partitura” fără să fiţi incomodat. Dar de îndată ce media locală nu a mai dorit să „joace” aşa cum aţi dorit, subit nu a mai existat presa şi radio la Tecuci.

ProTecuci este interesat de documentele invocate şi promite că le va mediatiza negreşit. Indiferent de ce persoana este în cauză.

Iată un scurt video care arată cum, la comanda primarului, politistii locali comit un abuz:

12 Comments on "Primarul Daniel Ţuchel face afirmaţii grave la adresa presei din Tecuci – Video"

 1. Tepeanul din Germania | 6 februarie 2016 at 12:11 | Răspunde

  El e un tip dinamic, nu le are cu „comunicarea”. DL CARE SE SEMNEAZA CU EC DE LA ECHIVALAT!
  Sigur a gresit, asa cum bine recunoaste omu’, in relatia cu tecucenii, cu presa!
  Cel mai bine nu dadea interviul asta, pentru ca multe a dezvaluit chiar el, le-a recunoscut pe fata!
  Doamne-ajuta sa nu te mai vedem niciodata! Piei satana!
  Variantele pe care le avem sunt slabute, extrem de slabute, dar decat sa mergem cu nemernicul la faliment, mai bine incercam sa iesim la liman cu oricare altul dintre contracandidati!
  Foarte bine punctat si argumentat de toti comentatorii despre caracterul, vorbele si faptele tepeanului, trebuie sa fim hotarati, SA FACEM SCHIMBAREA!

 2. Ţuchel este o familie de ţigani de la marginea Brăhăşeştiului care cu timpul s-a aciuat ca slugi la casele răzeşilor din Ţepu. Sokeres Daniele? Te comporţi ca o boarfă ţigănească. Să îţi fie ruşine manglitorule! Lasă oamenii în pace şi vino înapoi în şatră cioranule!

 3. O remarcă: domnului (atașați vă rog ghilimelele) realizator de emisiuni,Vasilache, ar trebui să îi fie rușine!! Acest individ reprezintă de departe o pată neagră pe eșicherul presei județene. Atâta probă de lingușeală, s-a mai întâlnit la Mircea Badea și la Gâdea. Cu siguranță că și mituiala a fost pe măsură. L-aș invita pe domnul Vasilache să ne ofere câteva amănunte de culise cumr ar fi momentul în care Țuchel a fost deranjat de o anume întrebare …..ceea ce adus la ”amânarea” difuzării emisiunii în seara zilei de 3 februarie. Apoi, cum se numește domnule faptul că Țuchel a luat acasă o copie a înregistrării emisiunii și apoi în studio ați început cu ”taie pasajul ăla, taie și acolo că nu vrea domnul Țuchel să apară, nu dă bine electoral.” ? Domnule Vasilache, care ți-a fost potul pentru acestă cacealma? Pentru că nu este prima dată când Silviu Vasilache demonstrează că este acolitul familiei Tuchel. Click pe link ca să vă convingeți: http://www.voxtvregional.ro/stiri-informatii-noutati-braila-galati/tepuitorii-fiscali-fac-evaziune-la-tepu
  Repet: Silviu Vasileche este rușinea presei gălățene.Un ziarist adevărat ia și puncte de vedere de la cei acuzați de țeparul Țepu. Dar respectarea deontologiei profesionale nu aduce parale. Și în mintea unora ca Vasileche, demnitatea și corectitudinea nu umplu buzunarele. Cât despre calitatea emisiunilor VOTX TV , no coment: televiziune comercială, care se vinde pe bani politicienilor, oricare ar fi ei , în detrimentul informațiilor reale către populație. Nu vă mai obosiți să urmăriți această gargară de apartament.
  Admin, rămâne la latitudinea ta dacă publici sau nu, dar e jenant modul abject prin care Țuchel încearcă să se albească. Nu îi mai ajung site-urile și blogurile din Tecuci, acum deja mărșăluiește în afara municipiului. Până unde poate merge demența și infatuarea.
  Cât despre numitele contracte care au umflat venele edilului aș dori să îi transmit atât: este o normalitate ca presa locală să încheie parteneriate/protocoale/ contracte cu administrația locală sau cu societăți comerciale dintr-o localitate, pentru că altfel PRESA nu poate funcționa, domnule edil.Oamenii au nevoie de informare, iar informarea, mai bună sau mai rea, ajunsă la populație pe mai multe canale, reprezintă un ajutor dat populației în a cerne și discerne. Dar dta nu ai avut nici un interese în a lăsa presa să funcționeze la Tecuci. Nu te mai plânge că au existat contracte cu presa! În mandatul tău nu ai fost capabil să oferi nici gratuit informațiile care teoretic sunt publice. De ce? Prin asta dovedești că oamenii de presă din Tecuci nu sunt niște neica nimeni din moment ce ți-a fost atât de frică de ei. Și îți este frică de ei pentru că iată, acești oameni, pe forțe proprii, reușesc să-ți dovedească hoțiile, manipulările, etc (lista de ilegalități e lungă și arhicunoscută, drept urmare nu o mai înșirui). Credeți domnule Țuchel că dacă ar ajunge la Vasilache o înregistrare în care dvs îi înjurați pe tecuceni spunând „mai dăi în **** mea de tecuceni”, o va difuza? Admin, cât de curând îți voi pune la dispoziție această înregistrare, ca să audă și tecucenii ce fel vorbește domnul primarul despre ei.

 4. De ce să acuzam? | 5 februarie 2016 at 14:23 | Răspunde

  Să vii şi să acuzi ProTecuci de beneficii financiare obţinute de la „neamț” și gașca lui cred că e o lipsă de respect faţă de cel/cei care nu au făcut în aceşti ani decât să ne arate nedreptăţile şi abuzurile întreprinse de cei ce au stăpânit şi încă mai stăpânesc oraşul. Să compari ProTecuci cu Tecuceanul e o mare ZĂCĂŞEALĂ. Trăim în democraţie, dar din păcate, acest … tiran al omenirii (cu nume de neamţ) încearcă să ne îngrădească ideile, vorbele, trăirile ş.a.
  Dar dacă tot veni vorba de tiran, să vă zic ce am văzut astăzi la parvenit; apare unul pe Facebook cu trei vizualizări (NEAMŢUL, VICELE şi EL) şi încep cu comentarii la toţi presupuşii candidaţi:
  1. ,,Îmi place berea în Germania, cumpărată cu banii tecucenilor. Vă rog să mă mai ajutaţi să îmi mai construiesc o farmacie. Vreau să fiu primarul tău, pentru un oraş frumos, oraşul florilor şi al farmaciilor” Vasile Diaconu.
  2. ,,Ne zbatem mai mult pentru interesele noastre decât pentru drepturi” Cătălin Hurdubae.
  3. Îi administrează lui Gavril un citat de-al lui Paler ,,Politica nu are principii. Are numai interese”.
  Şi apare IPOCRITUL cu un citat modificat de-al lui Nicolae Iorga: ,,De multe ori tac, pentru că sunt convins de prostia adversarului”.
  Păi măi domnule ,,primăraş de Ţepu”, Nicolae Iorga a fost istoric, critic literar, documentarist, dramaturg, poet, enciclopedist, memoralist, ministru, parlamentar, prim-ministru, profesor universitar şi nu în ultimul rând academician şi a zis ce-i drept ,,De multe ori taci fiindcă eşti convins de prostia adversarului”, dar cu ce curaj vii tu ,,un ofiţer în rezervă neamţ” care te semnezi economist să te compari cu Iorga, cu marele nostru Nicolae Iorga? Crezi că dacă ţi-ai petrecut timpul prin trei biblioteci ca să-ţi descoperi familia pierdută la 1700 te vor încadra PENELIŞTII la istorici consacraţi??
  Vezi mai bine cum faci cu diploma aia de Economist, pe care, noi tecucenii, încă o mai aşteptăm!!!
  O parte din acest mesaj l-am postat şi pe una din paginile administrate de cei cu ,,buzele catifelate” şi ,,PARADOXAL” nu a apărut.

 5. Va provoc sa va uitati la inregistrare FARA SONOR!Veti remarca gesturile de bisnitar ieftin si mimica…apoi ganditi-va ca sunteti in cabina de vot si (mai) trebuie sa alegeti un astfel de mizantrop!

 6. Domnule DNA-ul de la Galati are niste probleme. ei se ocupa doar de PSD-ul de la Braila ca asa trebuie. Parerea mea este ca trebuie sa stragem semnaturi in care mai bine sa solicitam desfiintarea DNA-ului si resturcturarea justitiei. Sunt foarte multi judecatori care fac abuzuri iar acesta problema poate fi rezolvata de cetateni. Tuchel oricum va pleca fiindca nu va mai fi ales, dar trebuie sa ne ocupam si de justitia de la Galati care face jocuri politice mai mult decat orice partid.De fapt jocurile politice sunt interese ale unor grupuri.
  Daca ati vazut aseara la Realitatea TV emisiunea cu cei din localitatea Borsa care aratau legaturile mafiote din justitie si jocurile facute de unii judecatori si cred ca trebuie sa luam legatura cu ei sa ne unim intr-un front comun impotriva justitiei din Romania ca asta nu mai este justitie si nu mai reprezinta impartialitate si stat de drept.Este o justitie care face jocurile unor grupuri mafiote din politic.

  • Stai putin ca la noi este o mare deosebire. La Tecuci si Galati, judecatori au dat sute de hotarari impotriva mafiotilor politici de la conducerea oraselor si comunelor din judet. La noi buba este la procurori si sefii politiei. Nu are rost sa mai dau linkurile de la articolele din presa centrala si galateana unde sunt dezvaluite toate aceste potlogarii. Bineinteles cap de lista este primarul din Tecuci si membri ai familiei domniei sale. Faptul ca aceste hotarari ramase definitive nu sunt aplicate, aceasta este problema. Primarul Tuchel a primit amenzi de sute de milioane de lei, s-au dat hotarari prin care a fost obligat sa plateasca alte sute de milioane de lei, el personal, si nu primaria, si nici in ziua de astazi nu stim daca individul a platit acesti bani sau suntem pusi sa platim noi prin taxe si impozite. Degeaba il reclami, castigi in instanta, ai de primit bani, ca nimic nu se intampla. Si se lauda pe toate drumurile ca el e mare si tare si nu are nimeni ce sa îi faca.

 7. Un lătrău,un interlop de Tepu,un smecheras parvenit,cam asta e primarul de Tecuci.Asocierea cu alde Grigoraș et company nu poate aduce nimic bun Tecuciului.Problema e ca pătura sociala de jos iese la vot(cu bani cei drept)dar iese,si astfel Tecuciul va fi condus in continuare de aceeași șleahtă de profitori cu gânduri doar de îmbogățire rapida.Numai printr-o mobilizare generală a tecucenilor,vom putea scapa de acest flagel zis Tuchel.Oameni buni,vorba din gura in gura e cel mai bun vrasmas al acestei clientele politice.Nu lasa-ți orașul pe mâna lor din nou.Spune-ți ca el si faceți ca voi!!!!!Jos Tuchel!!!!

 8. Nu înțeleg,stimata presa liberă,de ce nu l-ați acționat in judecată in acești 4 ani,dacă a facut atât de multe nereguli vizavi de Dvs.Inseamna ca ați beneficiat si Dvs de niște bănuți acolo,dar mai puțin probabil decât Tecuceanul,si de aici,oftica probabil..Zic si eu!!!

  • Domnule draga, s-au facut plangeri, stiu ca in multe dintre ele procurorii din Tecuci au dat NUP, altele dosarele au ajuns la Bucuresti, la DNA, dar atentie numai daupa ce fusese sesizat CSM-ul., vezi dosarul care a acum pe rolul DNA-ului, daca e sa ne luam dupa comunicatul lor. Deci e foarte greu sa te lupti cu individul.

 9. Discurs pur electoral. Ceea ce este dureros, pentru tecuceni, este faptul ca in adrenalina si verva cu care incerca sa faca si pe moderatorul si pe intervievatul, a scapat cativa porumbei. Cea mai importanta afirmatie si recunoastere este ca aceasta persoana josnica a precizat ca PATRU ANI A FOST IN CAMPANIE ELECTORALA PE BANI PUBLICI. Asta l-as putea denumi autodenunt. Insa, cu siguranta, DNA-ul doarme si nu se sesizeaza. „Domnule” Tuchel va recomand sa va faceti bagajele, sa va luati acolitii si toti cei pe care i-ati angajat in primarie pe „criterii de competenta” si sa fugiti cat mai departe de Tecuci, asta in cazul in care nu vreti sa fiti linsat de tecuceni dupa alegeri, cand aura de nemuritor si imun va disparea. Veti fi ramane doar un catelus cu codita intre picioare.
  Tecuciul si tecucenii s-au saturat de dumneavoastra. Care sunt marile realizari pe care le tot scoateti la inaintare? De ce va laudati pe pagina oficiala de facebook cu reabilitarea muzeului? Indiferent ce primar ar fi fost in locul dumneavoastra, muzeul tot ar fi fost reabilitat pentru ca finantarea europeana a fost obtinuta de vechea administratie. Care este contributia dvs la reabilitarea muzeului? Cate blocuri ati anvelopat „domnule” primar? Elevii si pensionarii, cate zile au beneficiat de transport gratuit „domnule” primar? Singura realizare pe care o recunosc, trebuie sa fim cinstiti, este reabilitarea sediului PNL din banii tecucenilor in interesul dumneavoastra si a fosilelor care isi duc veacul in acest partid pe banii nostri. Este corect „domnule” primar? Vreti sa mai enumeram si alte realizari? Spectacole, concerte simfonice, plimbari in Austria, tiparire de ziar de tuchelist, felicitari,etc…banii si rabdarea tecucenilor au fost distractia dumneavoastra. Dar toate au o limita si tecucenii va vor sanctiona la momentul potrivit. Hipopotamul ala de viceprimar in afara de blug si geaca de blug (denim) altceva nu mai are cu ce sa se imbrace? Astia sunt oamenii dumneavoastra care ne reprezinta?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!