shopify
analytics tool

Primăria Tecuci gafează din nou: CNP-uri făcute publice

În cursul acestei zile (8. Aug.2014) în ziarul Tecuceanul a fost postat un articol cu titlul: “Completarea ordinii de zi a şedinţei ordinare din 10 august“. Nu mică ne-a fost surpriza să găsim în documentele ataşate articolelor, datele personale ale celor propuşi in functiile de directori, CNP-urile şi din “exces de zel” chiar şi copia cărţii de identitate.

Am avut curiozitatea să aflăm dacă cei nominalizaţi şi-au dat acordul pentru ca datele cu caracter personal să fie făcute publice. Doi din cei pe care am reuşit săi contactăm nu ştiau de acest fapt.

Este impardonabil deoarece secretarul consiliului local Iuliana Staicu este jurist. Să-i dăm o mână de ajutor:   Dezvăluirea unor date cu caracter personal, cum ar fi CNP-ul, este interzisă potrivit legii. Prelucrarea acestor date, inclusiv dezvăluirea către terţi, se poate face numai dacă persoana vizată şi-a dat în mod expres consimţământul, dacă prelucrarea este prevăzută în mod expres de o dispoziţie legală sau, în alte cazuri, cu avizul Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, şi numai cu condiţia instituirii unor garanţii adecvate pentru respectarea drepturilor persoanelor vizate. Extras din Legea nr. 677/2011

Evident că nominalizaţii sunt prea fericiţi şi prea-supuşi să aibă o reacţie la acestă gravă eroare.

Iata un material elocvent pentru documentare.

Sursa imaginii: tecuceanul.ro

Paralela-45-Tecuci-Concedii

2 Comments on "Primăria Tecuci gafează din nou: CNP-uri făcute publice"

  1. Este fenomenal ce se poate intampla la Tecuci!
    CV-ul acestui Maftei Viorel il recomanda ptr acest post si aceasta renumeratie din banii cetatenilor?
    Ionescu Gabriel este cumva unul din fiii fostului director FAM?Sa inteleg ca marele TEAPA da o mana de ajutor altuia ce obisnuieste sa traga tepe oamenilor?Stiam ca Gabi Ionescu are sechestru pus pe casa de o banca(straniu,dar nu am auzit ca directorul bancii ar organiza licitatie) si ca ar fi avut dosar de cercetare privind banii europeni(frauda?).+Mai nou,intrebati-l ptr confirmare,cica ar fi “UITAT” sa-i returneze un imprumut consistent unui “prieten” iar acesta se chinuie sa-i recupereze,desi are o sentinta judecatoreasca executorie in acest sens.
    Asemenea oameni promoveaza tuchitu in posturi de conducere pe banii nostri?De ceilalti nu vorbesc ptr ca nu-i cunosc dar,tinand cont de cele 2 numiri,imi imaginez si restul…
    Apropos,stie cineva unde locuieste Gabita?

  2. N-am crezut ca tepeanul are simtul umorului.Dar citind numirile de noi directori am vazut una dintre cele mai bune glume a ultimilor 2 ani:cum altfel sa fie numirea lui Ionescu Gabriel la Cimitir decat o gluma?Un adevarat om-faliment care literalmente a ingropat afaceri prospere si dupa CV-ul sau publicat in Tecuceanul inclusiv 2.000.000 euro (!!!) este astazi pus sef unde??? -la Cimitir!!! Ha,ha,ha…ori e o gluma proasta ori vrea sa-si bata joc de el.Sau si una si alta.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!