shopify
analytics tool

Primăria pregăteşte SPITAL pentru patrupede

Caini-comunitari-Tecuci_protecuci.roCâinii comunitari umblă nestingheriţi prin Tecuci şi nu ezită să facă victime aşa cum aflat de la un asistent al Spitalului Municipal, care ne-a declarat că au existat zile când s-au prezentat la unitatea spitalicească chiar 2-3 persoane muşcate pe zi. Primarul a promis rezolvarea problemei câinilor comunitari într-un timp record, încă din primele 3 luni de mandat. Se pare că abia acum se fac primii paşi reali. Primarul Daniel Ţuchel a declarat pentru protecuci.ro: “Am dispus reabilitarea unui hangar de la unitatea militară în vederea cazării temporare a câinilor comunitari. Suntem în procedură de autorizare, am înfiinţat o nouă societate Zooland, trebuie să obţinem toate avizele şi autorizaţiile necesare pentru a demara această acţiune. Societatea are două componente: ecarisajul câinilor comunitari şi ecarisajul câinilor din gospodăriile populaţiei. La Obor vom face un spital pentru patrupede unde ori vom angaja nişte medici veterinari specializaţi, fie vom colabora cu diverse fundaţii din ţară cum colaborăm şi acum de altfel, avem o echipă care o dată pe lună se deplasează la Tecuci, nişte medici americani. Tot timpul s-au plâns că municipalitatea nu i-a sprijinit, de asta construim spitalul. Vom putea steriliza câinii comunitari în condiţiile legii”.

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

2 Comments on "Primăria pregăteşte SPITAL pentru patrupede"

  1. da de ce nu asfaltati?!aruncati cu bani in caini?eu stau cam la 1km de centru pe o strada neasfaltata…chiar e nevoie,va intreb,de un spital pt javre?

  2. …de ce nu ! Domnule Primar, poate chiar găsiţi şi niscaiva … „impotratori” de patrupede. Aşaaţi mai face un ban şi de pe urma necuvîntătoarelor, nu numai din buzunarele noastre , ale locuitorilor acestui municipiu, decăzut la nivelul unui biet oraş, Poate aşa se mai găsesc ceva surse financiare pentru următoarele „măreţe investitii” şi acelea tot aşa pe undeva prin centrul oraşului sau prin preajma sa.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!