shopify
analytics tool

Primăria Municipiului Tecuci pune la bătaie 4 posturi de consilieri

Concurs-secretar-Tecuci

Primăria Municipiului Tecuci, Județul Galați organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:
> consilier, clasa I, gradul profesional superior – Compartiment Monitorizarea Serviciilor Publice;
> consilier, clasa I, gradul profesional superior – Compartiment Monitorizarea Asociațiilor de Proprietari;
> consilier, clasa I, gradul profesional debutant – Compartiment Fond Locativ;
> consilier, clasa I, gradul profesional asistent – Compartiment Documente Secrete.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:

> consilier, clasa I, gradul profesional superior:studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor inginerești/economice;
 vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani.
> consilier, clasa I, gradul profesional debutant:
studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de de licenţă sau echivalentă în domeniul psihologiei.
> consilier, clasa I, gradul profesional asistent:
studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de de licenţă sau echivalentă în domeniul științelor economice; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Zanette

Concursul se va organiza conform calendarului următor:

#   25 august 2014, ora 10:00: proba scrisă;
#   27 august 2014, ora 11:00: proba interviu.

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Municipiului Tecuci din str. 1 Decembrie 1918 nr. 66, Județul Galați, telefon 0236/820.446.

Mobil-optic-Tecuci-oferta

4 Comments on "Primăria Municipiului Tecuci pune la bătaie 4 posturi de consilieri"

  1. De cand e la putere actualul primar la concursurile organizate nu s-a prezentat decat un singur candidat, pentru fiecare post scos la concurs, care bineinteles a si castigat. Nu ne indoim ca asa va fi si acum. Ma intreb si eu ce treaba are psihologia cu fondul locativ? Probabil cel care trebuie sa ocupe postul are vreo diploma in domeniul asta. O fi din Tepu?

  2. Ei nu-i chiar asa domnu’ Ion Ion. Pe langa aia cu buletin de Tepu mai sunt acceptati si cei cu „buletin” de PNL sau mai nou PDL… :))))

  3. Cele mai tari cerinte pentru partiiparea la concurs sunt cele de la compartiment fond locativ. Studii in domeniul psihologiei. Sunteti constienti ca toate aceste concursuri sunt aranjate. Ele sunt organizate ca asa spune legea: functia se ocupa prin concurs. Acuma aranjamantele sunt pe fata. Sa vedem cand va veni vremea sa sboare ,,edilul,, daca vor spune vai dar noi nu plecam ca am ocupat postul prin concurs. Atunci ,,tecucenii,, asa cum spune edilul cetatenilor din municipiul Tecuci trebuie sa le dea un sut in currrr

  4. Daca nu aveti buletin de Tepu nu aveti ce cauta la examen. Mai aveti osansa daca va numiti Mindru. Vedeti ca intre timp se intoarce neamtul din concediu VAI DE MAMA VOASTRA VOTANTI DE TECUCI CARE ATI LUAT-O. IN…………

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!