shopify
analytics tool

Primar PDL, nemulţumit de leafa redusă

Finkelstain Eduard Primarul TecuciuluiEduard Finkelstain, popularul primar de la Tecuci, critică nivelul de salarizare aplicabil edililor din România, care tocmai a fost redus de către partidul din care face parte, aflat la putere.
Democrat-liberalul va decide la anul dacă va candida pentru un nou mandat.
Primarul Tecuciului, democrat-liberalul Eduard Finkelstain, declară că salariul pe care îl primeşte, diminuat cu 25 la sută de către Guvernul portocaliu, nu este unul motivant.
„Să fii ordonator de credite pe 70 de milioane de lei pe an (bugetul municipiului Tecuci) şi să ai un salariu de 2.400 de lei pe lună nu este in regula”, afirmă edilul de la Tecuci.
Aflat la al doilea mandat consecutiv după ce şi-a spulberat adversarii în alegerile locale din 2004 şi din 2008, Eduard Finkelstain încă nu s-a hotărât dacă va candida şi pentru al treilea mandat. Fişa postului – muncă multă, bani puţini – este un factor care va cântări destul de greu în luarea deciziei.
„Vedeam că sunt şoferi pe la instituţiile publice care au salarii mai mari decât primarii, or, am convingerea fermă că, pentru a respecta demnitatea publică, trebuie să fii plătit ca atare. Mai ales că la primar vin toţi cetăţenii, indiferent de natura problemei pe care o au. Vin chiar şi cei care ştiu că nu de primar depinde soluţionarea respectivei probleme. Iar primarul trebuie să-i asculte”, spune Finkelstain.
Şi-a păstrat pliantele electorale
Viitoarea sa candidatură la Primăria municipiului Tecuci nu depinde, totuşi, în exclusivitate de bani. Bilanţul celor două mandate va avea, cu siguranţă, rolul hotărâtor. Iar Eduard Finkelstain îşi face bilanţul din mers.
„Păstrez pliantele conţinând promisiunile în jurul cărora mi-am construit campaniile electorale din 2004 şi din 2008. Le ţin aici – şi deschide sertarul biroului, scoţând o broşură – şi în maşină. Din când în când mă uit pe ele şi mai bifez câte un obiectiv îndeplinit”, mărturiseşte primarul Tecuciului …citeste intregul articol
Autor: Rodica Mişcalencu – Viata Libera

Fii tu primul care comentează on "Primar PDL, nemulţumit de leafa redusă"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!