shopify
analytics tool

„President” într-un partid de copreşedinţi. Daniel Gerhardt Ţuchel, preşedinte al PNL Tecuci

Copresedinţii PNL Tecuci Daniel Gerhardt Ţuchel împreună cu Liviu Butunoi

Copreședintele democrat-liberal Liviu Butunoiu a fost eliberat din funcție

Până de curând organizația PNL Tecuci a fost condusă de doi copreședinți, respectiv de fostul președinte al organizației PNL, primarul Daniel Gerhardt Țuchel și de fostul președinte al organizației PDL Tecuci, consilierul județean Liviu Butunoi.

Conducerea paritară a fost introdusă prin Hotărârea nr. 1/31.01.2015 a Consiliului Național al PNL, în care la articolul 5 se spune că „organizațiile locale sunt conduse de 2 copreședinți”. 

Recent, de la conducerea organizației PNL din Tecuci a dispărut copreședintele democrat – liberal, conducerea unică fiind preluată de Daniel Gerhardt Țuchel, care a devenit astfel președinte al Organizației Municipale PNL. Liviu Butunoi ne-a confirmat că nu mai deține funcția de copreședinte, precizând că decizia a fost luată de Biroul Organizației Județene PNL Galați:

„Este o decizie a Biroului Organizației Județene. Este normal ca cel care este desemnat candidat să coordoneze modul în care își organizează campania. Este o chestiune logică”, ne-a declarat Butunoi.

Întrebat în legătură cu faptul că fuziunea PNL-PDL se baza respectarea principiului conducerii paritare până după viitoarele alegeri, Liviu Butunoi a spus: „Da, era un principiu. Principii sunt multe. S-a supus la vot și s-a votat”.

Agentia-imobiliara-EXTREM-Tecuci

Măsura ne-a fost confirmată și de copreședintele Organizației Județene PNL Galați, Doruleţ Resmeriță, care a precizat că la nivelul conducerii centrale a PNL s-a luat decizia ca în localitățile în care este desemnat candidatul PNL la primărie acesta să devină președintele organizației PNL. Conducerea PNL Galați a luat decizia numirii unor conduceri unice în cazurile a aproximativ 20 de organizații PNL.

Sursa: stiridegalati.ro,  autor : Ticu Ciobotaru

31 Comments on "„President” într-un partid de copreşedinţi. Daniel Gerhardt Ţuchel, preşedinte al PNL Tecuci"

 1. Se vorbeste prin primarie, pe furis, ca primarul se pregateste sa il debarcheze pe Calianu de la Casa de cultura iar in locul lui se va aseza confortabil domnul Daniel Radovei, actualmente consilierul personal al primarului. Confirma cineva?

  • Dar lăutarul ăla a fost director? Mi-a cântat la nuntă cu formația lui Dușu și el și nevastă-sa cu care era doar îmbârligat pe atunci…

 2. organizatia PNL Tecuci | 8 decembrie 2015 at 10:19 | Răspunde

  Singurul care a avut proiecte serioase si viziune asupra dezvoltarii Tecuciului a fost Eduard Finkelstain. Om educat si cu multe proiecte europene. Nici nu se poate compara cu borfaşul de la Tepu.

 3. Grosu Constantin | 8 decembrie 2015 at 10:09 | Răspunde

  Pe 11 decembrie va avea loc Consiliul National al PNL unde vor fi aprobate 10 criterii de integritate, conditii pe care trebuie sa le indeplineasca un liberal pentru a putea fi desemnat candidat. La Tepu, doamna Tuchel Elena pica la conditia numita nepotism, fiindca si-a angajat la primarie ruda de gradul unu (pe cumnatul Tuchel Marian). La Tecuci, Tuchel Gerhardt Daniel nu va obtine nominalizarea deoarece pica la testul numit discriminare…. Despre actiunile de discriminare comise de Tuchel Gerhardt Daniel la Tecuci a aflat si presedinta PNL Alina Gorghiu, care a primit zilele trecute o scrisoare deschisa din partea cetatenilor Tecuciului, orasul natal al acesteia…….. Ramane sa vedem cine o sa ii ia apararea lui Tuchel. A devenit un cartof prea fierbinte pentru PNL.

 4. PSD? ALDE? PMP? PRM?….Sa vedeti ce candidati o sa apară. Toate gunoaiele politicii locale vor iesi la suprafata in curand. O sa fugiti ca disperatii cu stampila dupa Tuchel ca sa il votati. O sa vi se para cel mai bun candidat posibil.

 5. Miniatrul finantelor Anca Paliu Dragu: „Nu schimbăm sub nicio formă Codul fiscal în 2016” Cum ramane cu noile superimpozite la Tecuci?
  http://www.capital.ro/luni-anca-paliu-dragu-nu-schimbam-sub-nicio-forma-codul-fiscal-in-2016.html?Libertatea&utm_medium=FB&utm_campaign=FB-Post

  • Esti pe dinafara complet. Ai ramas in urma cu informatiile sau intentionat o faci. La Tecuci sunt superimpozite doar pentru tine. Pentru restul, sunt la acelasi nivel.

 6. Eu voi vota Tuchel Gerhardt Daniel. Nu ca ar fi bun de vreo ceva, dar cei din opozitie au tradat interesele Tecuciului si au facut blat cu Tuchel. Unde sunt cei care ar trebui sa ii faca opozitie? Unde sunt liderii din PSD, PC, PLR, PMP, etc. Nu cumva stau la masa cu Tuchel?

  • Pro Tecuci… Dar mai există aceste partide la Tecuci? Stie cineva dacă mai trăiește (politic) de/senatorul Butunoiu? Cel care politic a ucis PSD-ul in Tecuci… cumătrul lui Tzuchell, un neica nimeni în Parlamentul României, care nici nu știe de ce a stat acolo 4 ani… A auzit cineva vreo voce individualizată din partidele enumerate mai sus, una care să spună ceva cu subiect și predicat în legătură cu penalul din Țepu? A citit cineva vreo propoziție pe aces sit în care să spună ,,eu…Vasile, Gheorghe, Ion…liderul Partidului ,,Mormolocii politici” condamn, dezmățul cu banii publici ai tecucenilor, sub domnia acestui personaj cu dosare penale, cu apucături schizoide, ascuns ca o paiață sub o pălărie de toflean, siluind tricolorul României, când îl atârnă ca primar la unele ceremonii pe care le dezonorează…!” A citit oameni buni cineva vreo acuză, sau poate o laudă la adresa afemeiatului ăla din primărie? Alooooo, doamne, domnișoare sau domni care vreți să conduceți Tecuciul, nu vă ajung 4 ani de somn? Treziți-vă, spuneți ceva! Cum vreți să fiți primari dacă sunteți atât de lași? Nu vă mai ascundeți în spatele unor oameni curajoși ca Virgil, Cristian, Dan sau Cristi… Ei sunt singurii tecuceni care au avut curajul să-l înfrunte față în față pe acest penal, care are tupeul să ceară iarăși votul tecucenilor. Aloooo ,,liderilor” politici tecuceni nu mai rânjiți după perdele valorificând politic lupta acestor ziariști, ieșiți voi în fața oamenilor și vorbiți. Aloooo ,,politicieni” fără coloană, nu sperați să câștigați Primăria doar prin lupta pe care o duce presa cu penalul din Țepu! Aloo, tecuceni nu vă lăsați păcăliți de politicienii obedienți, mormoloci fără demnitate și mai ales fără curaj!

   • Domnule ,,Comisar,, curajosii despre care vorbiti nu-s chiar asa de curajosi, nu l-au infruntat niciodata fata in fata pe ,,penalul,, despre care vorbiti. L-au atacat prin asa-zisa presa tecuceana (pe acest site, radio, prin diverse grupuri de FB, etc). Sa lansezi diverse critici undeva in neant, fara sa dai ocazia si celeilalte parti sa-si spuna opinia…asta numiti curaj? Eu altceva inteleg prin acest cuvant. Despre demnitate…nici nu poate fi vorba!

    • Domnule „spectator”, scuze, nu vreau să vă jignesc, cred că dvs. vă uitați la un alt spectacol… Această „așa zisă presă” cum o numiți dvs, este singura „voce” articulată din orașul acesta, care a avut și are curajul să-l critice pe primarul anchetat de DNA. Penalul de care vorbește presa tecuceană, dacă avea/are opinii trebuia și chiar era obligat de lege să organizeze conferințe de presă. El a fost preocupat mai degrabă să închidă radioul, ca pe vremea lui Ceaușescu. Domnule „spectator” rolul presei este să critice nu să pupe în fund, ea, presa asta amârâtă, contestată, trebuie să fie de partea cetățeanului, nu a mafioților cu dosare penale așa cum are și primarul pe care, vai, îl compătimiți. Nu vă irită dezmățul, parangheliile cu banii publici, ai mei, ai dumneavoastră, ai noștri ai tecucenilor, nu ai lui personali, pe care îi irosește în batjocură pe tot felul de chitsch-uri, pe lăutăreli de tip manelist? M-aș fi așteptat să văd de la dvs o atitudine în legătură cu astfel de abuzuri marca Țuchel, și nu să-i plângeți de milă. Mai aștept de la dvs. domnule „spectator”, așa cum vă rugasem și anterior, să-mi dați exemple de 3-4 persoane (ale mele înțeleg că nu v-au plăcut) care să fi avut atitudine critică deschisă față de comportamentul abuziv, disprețuitor, cu note chiar schizoide ale acestui individ sărman cu 3-4 jepp-uri… Mergeți pe străzile Tecuciului, prin parc și ve-ți vedea opiniile oamenilor simpli – nu ale mormolocilor politici – și ve-ți constata că este cel mai detestat primar pe care l-a avut orașul în ultimii 25 de ani… Repet rugămintea să oferiți și dvs câteva exemple mai bune ca ale mele, dar tot la fel, din rândul unor lideri de opinie…! Vă mulțumesc.

    • Domnule specatator Tuchel, dta vorbesti de demnitate? De site-uri? De fb-uri? Mai stii cine esti cu adevarat? Un ren cu cascheta galbena ca pe aia de militar nu ai fost capabil sa o porti. Sa iti fie rusine.

  • ba, si o maimuta daca candideaza contra lui tuchel, pa aia o sa pun votul.

   si uite de ce: http://www.tecuci.ro

 7. Tuchel merge pe o reteta cunoscuta:
  -festivaluri cu parandarat
  -atribuiri directe cu parandarat
  -concerte simfonice cu banii dati la o asociatie non-profit cu parandarat
  -luminat Tecuciul de sarbatori cu o firma obscura fara salariati cu parandarat
  Stie una si buna-bani cat mai multi la el.Voi tecuceni simtiti ca vi s-a imbunatatit viata de cand e el primar?

 8. ATENTIE! Lume, Tuchel se pregateste sa va mai dea un tun. Face iar concert simfonic sa ma i sifoneze niste bani. Alina Popa a scris despre asta ieri si acum nu mai este. Scria pe tecuceanul ca este pe 19 decembrie la ora 19.00. Inseamna ca ceva nu e in regula cu concertul de sifonat banii tecucenilor. Ori isi face Tuchel concert doar pentru el si acoliti si nu vrea sa afle prostimea. Marlanul vrea concert simfonic ca sa-si puna papion de neam prost. Cat e beletul domnu Tuchel si noi astia care nu pupa in fund de ce nu avem acces? Ce aveti de ascuns de tot scrieti in zearul vostru si apoi stergeti?

 9. organizatia PSD Tecuci | 5 decembrie 2015 at 15:33 | Răspunde

  Din partea PSD va fi anuntat Eduard Finkelstain. Putintica rabdare!

  • De unde ai tu informatiile astea?

  • Inlocuim hotul cu puturosul?Abia daca o facem putem spune ca suntem prostii prostilor.

   • Preferam un astfel de puturos care a facut proiectele europene pentru construirea Parcului dendrologic, reabilitarea muzeului mixt, proiectul de apa si canalizare pe care taranul nu este in stare sa il termine fiindca tot le baga bete in roate celor de la Tancrad ca nu ii dau parandarat si toate celelate. Bucurativa de becurile din centru care au fost montate de firma lui cu 4 miliarde.

   • Bine zici

 10. PSD ce candidat are?…….. sau il sustinem tot pe Tuchel Gerhardt Daniel? ne dati un raspuns?

 11. Are cineva timp sa va creada aberatiile? Poate doar voi, caci tot spunandu-le, ajungeti sa va convingeti pe voi insiva. Sunteti de compatimit, caraghiosilor!!!

 12. Grupul de Initiativa "Salvati Tecuciul" | 5 decembrie 2015 at 12:51 | Răspunde

  Domnilor de la Protecuci ar trebui sa tipariti un ziar in care sa demascati toate nemerniciile comise de Tuchel. Ziarul trebuie dat Gratuit in toate casele tecucenilor, in 12.000 de exemplare (asa cum distribuie si Tuchel ziarul Tecuceanul). Oamenii vor sa afle despre rapoartele Curtii de Conturi (in care primaria este acuzata de furturi de peste 50 miliarde de lei), despre vanzari ilegale de case, apartamente, terenuri, despre costurile cu zaiafeturile liberalilor, angajari ilegale, etc. Salvati Tecuciul din mainile derbedeului de la Tepu!

  • El scoate ziaru tecuceanu gratuit ca are bugetu Tecuciului pe mana.Protecuci nu are nici un buget.Daca aveti o solutie financiara contactati protec

 13. Grupul de Initiativa "Salvati Tecuciul" | 5 decembrie 2015 at 11:23 | Răspunde

  PNL Tecuci = Gruparea lui Grosu (venita de la PNTCD, adica taranisti sadea)+fostii PDListi ai lui Finkelstain+ fugarii si traseistii din PSD+tapenii adusi de Tuchel. Peste aceasta adunatura este PRESIDENT domnul Tuchel. Adevaratii liberali si-au dat demisiile si au trecut la ALDE (partidul lui Tariceanu). Cea mai importanta informatie din articol este ca Golanul de la Tepu a fost DESEMNAT CANDIDAT si ca se va ocupa personal de de campania electorala…. Eu cred ca campania electorala a inceput in momentul in care familia Tuchel l-a maltratat pe tecuceanul Giani Roset (cunoscutul protestatar al regimului Tuchel). Pentru bataia golaneasca aplicata lui Roset, Tuchel Gheorghe, (tatal lui Gerhardt) este cercetat pentru TENTATIVA DE OMOR. Aveti grija! Nu lasati Tecuciul pe mana golanilor!

 14. Tuchelul a rămas presedinte peste Papuc, Hulea Miticu, Lupacu si mai cine? Tare echipa! PDListi INCOLONAREAAAA! Inainte mars trimiteti Tuchelul la BULAU!
  Pentru Tuchelul cu dedicatie Verde inrourat.

 15. Nici nu avea ce sa caute Butunoi langa smenarul asta parvenit. Sunt ca apa si uleiul iar pe Tuchel il incurca Butunoi la furat. Asta e semn bun, e garantia ca scapam de tapean.

 16. Oricum Muchel nu indeplineste criteriile de integritate ale Pnl.Candidatura lui e o gluma proasta si este cale libera pentru altcineva.Alina Gorghiu va veni la Tecuci si va pune lucrurile la punct.Muchel mai strange bani intre timp.

 17. Helena Tuchelescu | 5 decembrie 2015 at 03:09 | Răspunde

  Ar trebui sa ii cereti lui Tuchel sa publice lista cu membrii PNL Tecuci. Suntem curiosi cine sunt slugile care accepta sa fie bataia de joc a Ghertoiului de Tepu. Cat de imbecil trebuie sa fii ca sa accepti ca presedintele tau de partid sa fie un derbedeu?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!