shopify
analytics tool

Preşedintele PP-DD Tecuci ia din nou atitudine

Asistati_social_ProTecuci-ro

Asistati_social_ProTecuci-ro  Vineri, în Biroul Politic Municipal, PP-DD Tecuci a hotărât să ceară primarului şi viceprimarului să scoată inscripţia asistat social de pe noile veste ale celor de la 416. Preşedintele PP-DD Tecuci a declarat pentru protecuci.ro: “Solicităm aceasta deoarece este incalificabil să stigmatizezi o categorie socială defavorizată, oameni care au rămas fără locuri de muncă tocmai din cauza partidelor PNL, PSD, PDL, care au condus România în ultimii 20 de ani şi au defrişat întreprinderile. Nu e vina oamenilor că nu au locuri de muncă, unde să-şi găsească? Inscripţionarea respectivă arată dispreţul faţă de demnitatea umană. Numai naziştii au marcat anumite categorii sociale pe care ulterior le-au trimis la Auschwitz-Birkenau. În situaţia în care primarul şi viceprimarul nu sunt receptivi îi rugăm şi pe dumnealor să-şi inscripiţioneze pe ţinută apelativul de ciocoi”.

 Oancă semnalează şi o posibilă diversiune

Samir Oancă a semnalat şi o posibilă diversiune a USL. “Se pare că se încearcă o diversiune. Câţiva membri USL sunt trimişi pentru a colecta semnături pentru demiterea primarului. Sunt cei care au împărţit şi ceasurile în campanie. Noi vom da un anunţ public dacă vom organiza o astfel de acţiune”. Aşteptăm un punct de vedere şi din partea domnului Daniel Buchir iniţiatorul de drept al demersului.

Asistat_social_Tecuci-eu

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

7 Comments on "Preşedintele PP-DD Tecuci ia din nou atitudine"

 1. Si eu am remarcat aceasta situatie, evident nefireasca, si imi asum lipsa de reactie ce nu ma onoreaza.
  Asa cum la unele echipe sportive apare scris pe tricouri „Primaria Craiova”, sau Sibiu, Oradea etc. ca si sponsori, tot asa sa se inscriptioneze pe veste „Primaria Tecuci” (cum parca era scris nu demult), care este tot un fel de „sponsor” al acestor OAMENI aflati in impas socio-financiar.
  Cine a avut ideea inscrisului „asistat social”, sigur ii bate vantul prin craniu …

  • Ati devenit gica -contra primarului. Dar refuzati sa vedeti ce a facut in primarie. A pus gresie, fainata, termopane. Asa arata primaria inainte? O sa puna in continuare si la etaje dar sa se mai stranga fonduri. O sa fie cea mai frumosa primarie din tara.

   • SERIOS? E o gluma? Daca incearca sa fie, nu v-a iesit. Si sa va spunem de ce credem asta.
    In ce calitate faceti acesta afirmatie? De inregimentat politic sau purtator de cuvant al primariei. Purtator de cuvant primaria nu a numit inca…
    Si totusi, daca doreati sa ne dati pe spate, era interesant sa ne trimiteti toate informatiile: cateva imagini ale lucrarii (dar si in timpul lucrarii), cine este executantul lucrarii si daca s-a tinut o licitatie sau a fost prin incredintare directa si nu in ultimul rand care sunt costurile lucrarii. Sunt secrete? Comunicati-ne DV daca aveti aceste informatii ca doar sunt informatii publice. Si pentru ca primaria este in legalitate si foarte corecta, va facem cunoscut ca aceste intrebari se afla la mapa de corespondenta a primarului de mai bine de 90 de zile ( conform legii 544, termenul maxim pentru a raspunde la solicitarile cetatenilor este de max 30 zile).
    Dar sa trecem peste asta si sa ne bucuram ca in cele 8 luni de mandat actuala administratie creaza pentru functionarii din primarie conditii de munca decente. FELICITARI!

   • Sorunele , tata in 8 luni tepeanul nu a facut nimic in oras.Demolarea primariei, care sun gurile targului a costat pana acum 1 milion de euro, poate mai mult, nu se stie, ca primarul refuza sa faca public contractul, nu e motiv de lauda, dimpotriva, e motiv penal, ma mir ca DNA-ul nu a intrat pe fir pana acum. Domnule prim-procuror JALBA,dvs. ce mai asteptati?

   • Si ce sa faci cu primaria .asta te intereseaza pe tine cum arata primaria .Tu esti mai bolnav ca taranu asta de la tepu: Bai fratilor care dracu ma mai esti din tecuci cum ma a ajuns un [xxx]. Si cu ASISTAT SOCIAL astai o incalcare a constitutiei dara taranu de unde sa stie ….

 2. Corect. In loc de aceste veste care amintesc de practici naziste, mai bine o buna organizare a muncii in folosul comunitatii pe care o presteaza cei ce sunt obligati prin lege.

 3. Comunicat: „Din motive ce tin de vreme, pentru bunul mers al Petitiei, nu am initiat inca strangerea de semnaturi in varianta tiparita, cu colectare de date personale si semnaturi originale.
  Se pare ca exista deja o varianta care circula. Daca ea este initiata de catre un grup de cetateni nemultumiti, este bine, urmand eventualele liste sa fie comasate la final. Totusi, sfatul meu este acela de a va clarifica in legatura cu veridicitatea listei, a initiatorului, cerand date suplimentare, legitimand persoanele care va cer sa semnati aceasta lista.
  Va multumesc ! – Buchir Daniel”

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!