shopify
analytics tool

Preparatele românești, promovate la Londra.

Produse traditionale  Ţara noastră va participa cu peste 50 de firme din domeniul industriei alimentare, la târgul internațional de produse alimentare si băuturi – IFE (International Food & drink Event), care se va desfășura la Londra, în perioada 17-20 martie 2013.  Potrivit Asociației pentru Promovarea Alimentului Românesc (APAR), firmele românești vor împarți un spațiu de 309 mp, unde vor expune  produse din carne, panificație, patiserie și dulciuri, apă minerala, ceaiuri, condimente, vinuri, produse lactate și uleiuri vegetale. Producătorii români vor să valorifice această oportunitate prin organizarea unor degustări de preparate românești, menite sa atragă clienți și să ofere o perspectivă nouă și pozitivă asupra produselor alimentare din țara noastră.  Printre bunătățile care vor putea fi degustate de vizitatorii standurilor românești se vor număra Magiunul de Topoloveni și întreaga gamă de dulcețuri ale aceluiași producător, renumitul Muștar de Tecuci, păstrăv afumat, icre de crap și pastramă pescărească preparate în Delta din Carpați de către Doripesco. Nu vor lipsi Dulceața lu’ Răzvan și specialitățile din carne de la Scandia Sibiu. La capitolul băuturi, românii se vor mândri la Londra cu vinurile Paganus și România Pitoreasca de la Domeniile Dealu Mare – Urlați, precum și cu gama de vinuri de la Ciumbrud reunite sub brandul Domeniile Boieru’ …citeste intreg articolul

Fii tu primul care comentează on "Preparatele românești, promovate la Londra."

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


Scrie în căsuţă rezultatul adunării de mai jos: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.