shopify
analytics tool

Premiu pentru proiectele tecucene

Eduard-Finkelstain_tecuci.eu

Eduard-Finkelstain_tecuci.eu  Municipiul Tecuci a beneficiat în ultimii ani de o serie de proiecte finanţate din fonduri europene, proiecte ce au dus la modernizarea municipiului Tecuci, fără a se face eforturi financiare foarte mari. Acest „magnetism” în ceea ce priveşte atragerea de fonduri europene a fost sesizat de către forurile superioare, iar rezultatul nu a fost trecut cu vederea, efortul realizării unor proiecte viabile, transformate în investiţii, fiind recompensat cu un premiu. Primarul municipiului Tecuci, Eduard Finkelstain, ne-a informat: „Avangarde Group, la propunere ADR Brăila, a premiat Primăria Tecuci în cadrul galei, ca fiind beneficiarul unor programe europene cu proiecte implementate, de importanţă deosebită, de valori considerabile, proiecte care au fost bine realizate, respectând cerinţele procedurale. Ridicarea premiului va avea loc în perioada 23-25 mai. Această recunoaştere a eforturilor depuse de întreaga echipă nu poate decât să ne bucure şi să ne dea încredere în propriile puteri pentru a continua în acelaşi ritm, pentru a avea aceleaşi rezultate, dacă nu chiar rezultate şi mai bune”.

Autor:  Iulieta Groza
Sursa:  monitoruldegalati.ro

5 Comments on "Premiu pentru proiectele tecucene"

 1. Domnul primar a primit un fel de premiu pentru modul in care a accesat fonduri europene pentru proiectele „portocalii”, din care s-a adapat clientela pdl. Si nici pe acelea nu le-a dus la bun sfarsit (re-amintita centura, bazinul de inot, localul destinat educatiei timpurii a prescolarilor – Gradinita nr.17, campusul scolar din fostele unitati militare etc.).
  Ar fi meritat un premiu „pe bune” daca accesa fonduri pentru terminarea localului de gradinita de la scoala 10, localului de gradinita de pe bulevardul garii, unde s-au investit multi bani din bugetul nostru, romanesc. Dar, vezi Doamne, erau incepute de vechea putere, iar in cazul acesta, banul public are alt miros !!!
  Rusine ! Ne-am saturat de asa primar …

 2. Eu vreau sa spun doar atat; Lazar Gheorghe a fost primar 15 ani, la putere fiind partidul dumnealui si nu a adus nici un fel de finantare, nu a facut nimic pentru oras, doar podul spre stana dumnealui. Si acum comparati cu ce s-a facut in acesti 8 ani, de actualul primar, in conditiile in care am avut si inundatiile din 2007, care ne-au intors, cu multi ani inapoi.

 3. dom primar ce inseamna magnetism , poate ai gresit cuvantul , aduti aminte ca de 8 ani tot promiti cu toaderul tau ca incepi centura si la anul e gata , care anul ala de dupa inca vreo 2 mandate .
  lasa ne bre

 4. cetateanul votangiu | 16 mai 2012 at 17:33 | Răspunde

  Bai, da’ botanisti mai sunteti. Ziarista asta inghite galuste de la primar pe nemestecate. Avangarde Group este o firma care organizeaza bairamuri pe bani publici si inhata publicitate de la primarii. L-a premiat „NIMENI PE PAMANT”, pe banii nostri. Verificati site-ul http://www.avangardegroup.ro

  • Va rugam sa ne traduceti cuvantul „botanisti”. Sa intelegem ca face parte din portofoliul de cuvinte al unui tecucean civilizat cu pretentii de om informat?….

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!