shopify
analytics tool

PP-DD Tecuci e in degringolada

Rivelinio Tirică

Rivelinio Tirică  Pentru Colegiul 2 de Deputat în municipiul Tecuci, bătălia nominalizării a fost pierdută de către Samir Oancă, cel ce a înfiinţat PP-DD Tecuci, pe munca şi pe cheltuiala lui. Şunca din fasole i-a fost uşchită de către avocatul Rivelinio Ţirică, ins pe care îl vor vota doar câţiva  inşi din Barcea, unde locuieşte, nicidecum tecucenii, care ţin imens la orgoliul lor local. Oricum, atât Rivelinio cât şi Toader vor fi bătuţi măr de actualul vicepreşedinte al senatului, tecuceanul Laurenţiu Chirvăsuţă. Mai ales că e de-al locului şi este extrem de bine cunoscut în comunele din colegiu, Cosmeşti, Cudalbi, Matca şi Movileni. Cu atât mai mult cu cât Chirvăsuţă are acum şi maşina de vot a USL. Desigur că Toader va merge la Parlament ca atârnat de votul politic venit prin redistribuire, dar e ruşinos să devii deputat ascuns sub asemenea fustă, când ai fost ditai liderul.  Sursa: impact-est.ro

7 Comments on "PP-DD Tecuci e in degringolada"

 1. Despre ce vorbim oameni buni? Oare ne-am tampit cu totii? Avea Oanca fata de parlamentar?Pai rad astia de el in Consiliul Local. Sa fim seriosi.

 2. Sa spunem lucrurilor pe nume : Oanca,a „arestat” PP DD ul inca de la infiintarea lui,declarindu-l proprietate personala,ajutandu-se de un grup de scandalagii.A inlăturat din partid toti oamenii care aveau cit de cit un potential superior celui al sau.Nu a cheltuit nici un ban din buzunarul propriu,mai ales ca,în calitate de coate goale, nu avea de unde ! A stat cu mina întinsa,pentru a avea bani de benzina si tigari si nu pentru a infiinta Partidul Prostilor in Tecuci,a prostit destulă lume,asa cum facea si pe timpul cind era liberal! Asa ca,nu il mai plingeti pe acest impostor incult!

  • lucian , nu l subestima pe acest individ .
   nu stiu daca ai vazut ca si a schimabat masina , nu ti se pare ciudat ? face campanie anti TIRICA deci in defavoarea partidului , Tirica nu se implica deloc in campanie , deci hai sa concluzionam noi : VANZARE .
   Cat a decartat cel care este interesat ca PPDD sa ia sub 3% pe colegiul 2 ?
   ne va raspunde acest individ care face campanie fatisa impotriva partidului pe lista caruia a iesit consilier ? sau poate aghiotantul lui , yesmenul Militici ?

 3. ce credea oanca , ca prosteala merge la nesfirsit ?
  totul are un sfarsit , ce organizatie este la tecuci ? mai mult de trei insi ? cine va mai veni la acest partid cat timp este la conducere prin autoimpunere acest ” haiduc ” politic , care se crede mesia in politica si el nu e unstare sa faca macar 2 paie cruce ?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!