shopify
analytics tool

Pozitii incerte în CL

sigla pnlConsilierii locali PNL, Viorica Tiron si Vasile Diaconu au fost exclusi din partid in luna noiembrie 2010. Motivul , conform presedintelui filialei tecucene, ar fi ” neintegrarea” in cercul lor politic. ” Dupa ce presedintele Cristovici si-a dat demisia am preluat eu postul, intai ca interimar apoi fiind numit in functie.Tot timpul in partidul nostru au fost mai multe tabere , eu am incercat sa impun niste reguli , sa stabilim prin sedintele saptamanale de partid acordul comun, dar nu s-a stabilit ierarhia. In sedintele Consiliului local nu exprimam punctele de vedere personale, daca partidul a desemnat un lider de partid in grup, pozitiile partidului trebuie sa fie comune. E un spectacol politic ce se intampla, au fost situatii limite, trebuia sa mergem la sedintele Consiliului local si sa votam intr-un fel, dar  lipseau de la sedinte pentru a nu se integra. Dupa multe discutii am ajuns in divergente si s-a hotarat excluderea. Daca raman cu un singur om si acela reprezinta PNL-ul e suficient in CL. Conform statutului vor fi exclusi peste doua saptamani” a explicat presedintele filialei tecucene PNL, Daniel Tuchel. Practic, cei doi consilieri vizati sunt si membri ai Biroului politic local si membri ai Biroului delegatiei permanente Galati iar Biroul politic teritorial si Galatiul au aprobat excluderea. Cei doi consilieri au invocat Curtea de arbitraj Galati si contestatia le-a fost aprobata. Delegatia va avea loc peste 15 zile, dupa care va fi informat CL Tecuci de excluderea lor si retragerea sprijinului politic.

NP- tecuci. eu

7 Comments on "Pozitii incerte în CL"

 1. Sonei, da-mi un exemplu de lichea pdl-ista si apoi am sa inteleg de ce „trebuie” luate masurile ce le invoci!

 2. Domnilor cititi cu atentie ce afirma dl. presedinte P.N.L.Tecuci,respectiv dl.cetatean al comunei Tepu-Tuchel Daniel[von]Gerhardt[uneori gura pacatosului adevar graieste],ca dumnealui a fost numit nu ales presedinte,deci pe cale de consecinta el raspunde numai fata de cel ce la numit ,nu in fata „populimii”democratice din organizatie.Aceasta,populimea trebuie sa asculte hotaririle luate de dl. presedinte de la Tepu ce impune anumite decizii favorabile lui nu comunitatii din Tecuci.Tradus inseamna „eu va conduc-eu va omor,ca asa vrea muschii mei”.Inca o data se confirma teoria ca organizatiile politice nu mai sint tribune de dezbatere democratica si civica,ci gasti ce raspund unor interese individuale,de obicei ale conducatorilor vremelnici,care se ascund dibaci dupa formulari de genul:”partidul a hotarit”,de parca partidul este o notiune abstracta,de origine extraterestra ce nu poate fi contestata si nici pusa la indoiala.In mintea lor partidul este o forma de viata cu cap, adica presedintii de toate nivelurile si in rest o masa gelatinoasa,care trebuie sa fie in permanenta gata sa-l satisfaca pe presedinte ca asa a hotarit partidul.Domnilor ce repede s-a uitat ca astfel de formulari,mai acum 21-22 de ani, au bagat oameni in puscarii,in mormint si au distrus milioane de vieti si tocmai urmasii asa ziselor partide istorice folosesc aceste expresii si mijloace,care cred ca-l fac pe Mihalache sa se rasuceasca in mormint,pentru ca astfel de oameni spun ca descind din vita politica nobila. Domnule Tuchel,acum inteleg de ce sefii dv.politici au hotarit sa se imperecheze,pardon,sa se uneasca cu P.S.D.,pentru ca nu este nici o diferenta ideologica intre oricare organizatie politica existenta in viata publica,toate vor sa ajunga sa imparta „cascavalul”. Stiu ca dv.ati fi vrut sa va opuneti la crearea de surse de finantare pentru primarie, sa nu treca anumite hotariri,dar numai din cauza ca nu esti dumneata la manete,altfel ele erau in ordine.Domnule,a fi gospodar al unei comunitati nu inseamna sa raspunzi orbeste la comenzile politice ale sefilor dumitale,care de cele mai multe ori nu au nimic in comun cu comunitatea nostra,ci vineaza numai voturi si vor numai supusenie fanariota,pentru satisfacerea intereselor proprii. Nu poti fi un lider adevarat numai pupind ghiulul si fundul unor straini.

 3. nu mai vorbiti asa de DOMNUL TUCHEL ,el este un om valoros care merita stima si respect,ati vazut ce a facut la tepu?
  o oaza de civilizatie:gaze,canalizare,sala sportiva,parc ,toate minunile,cee ce nu regasim noi in cartierul tecucean Satul Nou.
  cinste lui,si mamei care i-a dat viata
  de la educat sa fie pentru patrie

 4. trebuia luata masura fata de lichelele astea trasesite Diaconu via PC – PNL si tiron PSD – PNL

 5. PNL-ist, pentru Dan | 16 februarie 2011 at 15:32 | Răspunde

  Multumim „valorosilor” si ” moralilor” care isi permit sa enunte criterii de valoare asupra tuturor membrilor PNL. Mai cunoastem in tara asta o persoana la fel de ” imaculata” ca cel care isi permite asemenea caracterizari generaliste asupra tuturor oamenilor, sau chiar asupra intregului neam romanesc. Vorbele din batrani nu mint niciodata: cine se aseamana, se aduna!

 6. Din punctul meu de vedere excluderea dl.Vasile Diaconu din PNL este o greseala.Dl. Diaconu este una din persoanele cele mai active din consiliul local, atat la comisii cat si la sedintele in plen,cu propuneri si initiative constructive , de care nu o data a tinut seama si executivul primariei.Ca nu faci parte dintr-o gasca asta nu este un motiv sa dai afara un om valoros.Observ ca noul presedinte al PNL Tecuci se inconjoara numai de lichele.

 7. PNL culege ce-a semanat.
  Din pacate, Tuchel drege oalele sparte de Cristovici care a umplut PNL de oportunisti, cu concursul lipsitilor de caracter lideri judeteni.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!