shopify
analytics tool

Politia locala Tecuci, îndemnizaţia de hrană un subiect de controversă

Cernica-Gheorghe-Politia-locala

Curtea de Apel Galaţia a hotărât recent şi ca poliţiştii locali din Tecuci să înapoieze indemnizaţia de hranăComanda-la-mine-salon pentru perioada noiembrie 2008-decembrie 2009. Camera de Conturi Galaţi a apreciat că banii au fost încasaţi pe lângă lege, iar Poliţia Locală Tecuci a atacat raportul de control la Tribunalul Galaţi. Judecătorii le-au dat dreptate iniţial poliţiştilor, mai ales după ce conducerea Poliţiei Locale din Tecuci a atenţionat că există pericolul ca o parte din oamenii legii să plece din cauza salariilor mult prea mici. „În rândul personalului se simte o stare de încordare, de tensiune, de temere că iar fi diminuate veniturile prin reţinerea sumelor ce se consideră că ar fi acordate ilegal, stare pe care nu am dori să o simţim răsfrângându-se asupra activităţii profesionale.

Sperăm să nu ne confruntăm cu situaţia altor Poliţii Locale din ţară şi să ne plece personalul cu experienţă, unii proveniţi din structurile MAI, care nu mai necesită şcolarizarea impusă de legea Poliţiei Locale, ce este destul de costisitoare, ridicându-se la aproximativ 8.000 de lei de persoană”, susţin reprezentanţii Poliţiei Locale din Tecuci. Bucuria nu a durat decât câteva luni, Curtea de Apel Galaţi stabilind în cele din urmă că raportul Camerei de Conturi Galaţi este legal, ceea ce înseamnă că poliţiştii locali din Tecuci trebuie să returneze banii reprezentând indemnizaţia de hrană.

Sursa monitoruldegalati.ro

1 Comment on "Politia locala Tecuci, îndemnizaţia de hrană un subiect de controversă"

  1. Ei…. nu vor da nici un ban inapoi. Cati bani au dat inapoi functionarii din Primarie? Pana la urma ii va plati Tuchel ca el face doar valuri. Tot o da de pereti sustinand ca Fiki e vinovat si alte povestiri.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!