shopify
analytics tool

PNL îşi lansează CANDIDAŢII PENTRU PRIMĂRIE. Gorghiu şi Blaga vin la Galaţi

PNL-Galati

Liberalii îşi vor lansa, pe data de 22 de ianuarie, la Sala Sporturilor, cei peste 60 de candidaţi care aspiră la un mandat de primar atât în municipiile Galaţi şi Tecuci, cât şi în comunele din judeţul Galaţi.

La eveniment sunt aşteptaţi să participe şi liderii PNL la nivel naţional, deputatul Alina Gorghiu şi senatorul Vasile Blaga, prezenţa de la centru a celor doi fiind deja confirmată, potrivit reprezentanţilor PNL.

Ceremonia de lansare a candidaţilor pentru fotoliul de primar, în cadrul căreia dintre aspiranţi vor rosti discursuri Nicuşor Ciumacenco şi Gerhardt Daniel Ţuchel (primarul în funcţie al municipiului Tecuci) va fi precedată de o acţiune distinctă a liberalilor, deja tradiţională la Galaţi – Gala Premiilor PNL, eveniment în cadrul căruia sunt premiaţi gălăţenii cu rezultate remarcabile în diverse domenii de activitate.

În anul 2013, premiul de excelenţă i-a revenit actualului preşedinte al României, Klaus Iohannis, primar al Sibiului la acea vreme.

Sursa: viata-libera.ro

13 Comments on "PNL îşi lansează CANDIDAŢII PENTRU PRIMĂRIE. Gorghiu şi Blaga vin la Galaţi"

 1. Sa fie posibil asa ceva? Ar fi scandalos! Daca e adevarat ce scrie in acest articol publicat ieri, atunci e ca in Sicilia!
  http://www.enational.ro/dezvaluiri/prim-procuror-pofticios-la-%e2%80%9ecastraveti-nestropiti%e2%80%9d-si-%e2%80%9everze-infoiate%e2%80%9d-518083.html/#ixzz3xYEqpwvS

 2. Trandafir de Tecuci | 18 ianuarie 2016 at 15:55 | Răspunde

  Printre atributiile unui primar este si aceea de a deszapezi orasul.Nu inteleg de ce postacul sta numai pe Facebook si „se lauda” cu utilajele cand asta E IN FISA POSTULUI lui.Deci nu face nimic deosebit.Deosebit de prosti sunt aia care-l lauda pe facebook (am citit chiar un comentariu gen „avem un primar magnific”!!!wtf).Primarul asta trebuie sa faca oameni buni.Ca asta se lauda cand muta un ou de ici colea e pur si simplu electoral.Dupa ce a lenevit patru ani cred ca ne-a prostit de tot si nu mai stim nici noi care-i alba si care-i neagra.

 3. Sa fie clar.Cetatenii nu sunt obligati sa dea zapada cu lopata de nicaieri.Atata timp cat platesc in fiecare an impozit pe o casa care mi-am cumparat-o din banii mei, fara contributia statului, uite asa fiindca platesc impozit pe ceva cumparat din munca mea, primaria are obligatia din impozitul care il dau pe imobilul cumparat din munca mea sa stranga zapada de peste tot.Uite asa ca daca fac hernie nu imi da primaria bani.Asa ca mai subtire cu vrajeala ca cetatenii sa iasa si ei cu lopetile.Nu.Cetatenii au dreptul sa stea in casa la caldura iar cei care au ales sa aiba acces la impozitele pe locuintele cumparate de oameni sa curate tot orasul inclusiv parcarile

  • Ceeace spui, pare normal. Dar legea bate logica. Daca e lege, daca s-a votat ca proprietarii sa plateasca impozite, desi au cumparat casa din munca lor, n-ai incotro! De asemenea, daca s-a legiferat si s-a votat ca romanul trebuie sa curete trotuarul, n-avem incotro!
   Singura intrebare, care poate fi si scparea de o eventuala amenda, e urmatoare:
   Se pot numi astea trotuare?!!

 4. Tecucean get-beget | 17 ianuarie 2016 at 17:18 | Răspunde

  De fiecare data cand isi face aparitia tuchel in public sau cand i se ofera prilejul sa ia cuvantul isi arata slaba sa pregatire.
  Toate raspunsurile incep cu invariabilul „stimate domnule\stimata doamna”, de parca cel caruia i se adreseaza nu stie cam cat respect ii poarta alesul…zero barat!
  La ceasul din urma il vor trada si cei mai apropiati slujitori, pitbulita care i-a facut sluj la tepu, munteanca, tradatorul petrica (a mai comis-o, o s-o faca iar!).
  Sper din tot sufletul sa primeasca o lectie tapeanul, sa plece de unde-a venit!
  TECUCENII NU TE MAI VOR, nu ti-ai dat seama?

 5. Daca as fi in locul primarului dadeam o dispozitie de situatie de urgenta, ca e o ocazie de spart ceva bani

 6. Nu fac decat sa constat revenirea in forta a emisiunii radiofonice pentru prescolari „Noapte buna, copii!” acum sub titlul generic „Cetatenii intreaba,primarul raspunde” unde altundeva decat in oficiosul Tecuceanul.Cu gramatica precara prezenta in toate postarile de pe facebook,sindromul si tecuceanul ne-am obisnuit deja.Normal ,clasa a VI-a e grea mai ales cand e facuta la Tepu.Astazi s-a apucat sa lase limba romana in offside.Produce mult stimatul edil urmatoarea fraza:”Răspunsul dat de edilul Gerhardt Țuchel a fost următorul: „Stimată doamnă, privitor la cele expuse de dumneavoastră sunt necesare câteva clarificări:
  1. Activitatea desfășurată de dumneavoastră nu trebuie autorizată, atributul revenind proprietarului spațiului în care habitați, respectiv SC Piețe Prest Tec SRL.”
  Precizare:a habita pur si simplu nu exista in limba romana.Mai mult , conform DEX :
  „HABITÁT, habitate, s. n. Ansamblu de condiții oferite vieții de un biotop; loc care oferă condiții corespunzătoare de viață pentru o anumită specie de PLANTA sau de ANIMAL.”
  Tecucenii doritori in a pupa primarul in parti moi sa stie ca pentru primar ei habiteaza din pozitia de planta sau ca niste animale (sac!).
  PS:As fi trecut peste inadvertenta , nu poti sa-i ceri sa stie gramatica si limba romana unui neamt.Dar nu pot sa trec usor peste faptul ca practic omul asta nu stie nimic si nu are habar de nimic.Si asta vine din educatia si cultura precara ,sumara sau nula pe care o are.
  Practic,domnule „edil” ce MESERIE aveti?

 7. mândru că sunt corodean | 14 ianuarie 2016 at 11:58 | Răspunde

  Îi dorim domnului Ţuchel Gerhardt Daniel cît mai multe mandate. La Mulţi Ani!…Cît mai mulţi. Împreună cu Blaga, Victor Paul Dobre, Mircea Toader, Alinuţa….

 8. Praful si pulberea s-a ales de criteriile lor de integritate.Cel putin in cazul „edilului” nostru urmarit penal si aflat in incapacitate intelectuala de a intocmi un proiect pentru dezvoltarea orasului in afara de proiectele personale legate strict de parandarat.Un astfel de liberal salariat doar la stat si fara o bruma de studii , care a mers pe principiul „tinere ,poti dormi in pace,tara ofiter te face!” este „lansat” de minunatii Pic si Poc la Galati.Votati-l fratilor ca merita!

 9. Se spune ca in conducerea PNL-ului sunt mari disensiuni datorate candidatilor penali, in randul carora se numara si primarul Tecuciului. Motivat de acest lucru, Alina Gorghiu ia cerut lui Tuchel sa nu ia cuvantul la acesta manifestare si sa nu mai iasa in fata.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!