shopify
analytics tool

PNL a trecut la actiune

PNL - Daniel TuchelConferinta de presa  PNL Tecuci a avut loc joi la orele amiezii, fiind prima din acest an , cu promisiunea ca vor urma, chiar daca celelalte partide au cam uitat ca mai trebuie organizate si astfel de intruniri, macar pentru informare minima a tecucenilor. Si nicidecum doar atunci cand e nevoie de voturi. Presedintele partidului, Daniel Tuchel, a confirmat ceea ce tecucenii stiu deja, respectiv faptul ca activitatea conducerii Primariei  Tecuci a reusit performanta de a aduce orasul intr-o situatie critica: “Nu mai exista muzeu, cinematograf, parc, stadion, industrie, locuri de munca, la infrastuctura nu mai avem apa, canalizare, salubritate, a reusit performanta sa inchida mai toata  presa tecuceana, avem doar un radio de culoare portocalie, strazi dezastruoase, totul se ia din buzunarul tecuceanului si se transfera in buzunarele altora. Capitala portocalie a Moldovei este azi in faliment, doar indolenta se regaseste din plin si aceleasi promisiuni desarte. Oamenii se plang de noua taxa de habitat intrucat clientela politica din Tecuci a decis propunerea serviciului Ecotec de a avea venituri de 48 miliarde lei pe 2011 si Romprest de 40 miliarde, practic dublu fata de anul trecut. La Romprest in 2010 s-au incheiat 561 contracte cu persoane juridice, era 35 lei/luna ,  acum 6.310 fime trebuie sa plateasca taxa de habitat cu 50 lei/luna. In aceste conditii cand un sfert din bugetul local se duce pe salubritate, Tecuciul trebuie sa fie de 13 ori mai curat, chiar daca vedem ca de la 1 ianuarie nu s-a facut nimic in acest sens. Aceasta este o taxa negandita, nefondata, foarte comentata de tecucenii dezavantajati . La nivel local se iau decizii proaste, se lucreaza haotic, noi ne propunem sa aducem problemele cetatenilor in justitie. La presiunile partidului nostru din 2007 s-a infiintat Ecotec dar ii somam pe cei de la Primarie sa reanalizeze cuantumurile, taxele  acestor doua servicii Romprest si Ecotec. Portocalii au adus orasul unde n-a fost niciodata si cei ce au de suferit sunt cetatenii” a concis Daniel Tuchel.

Un scurt videoclip AICI.

NP – tecuci.eu

11 Comments on "PNL a trecut la actiune"

 1. Cat tupeu, sa vii si sa dai lectii de moralitate si de administratie publica, atata timp cat afirmi niste aberatii de genul ca Tecuciul ar avea 6310 firme si sa mai si faci comparatii intre catunul numit Tepu si orasul Tecuci.Vine acest tip plin de el si cu aroganta lui crasa sa ne spuna noua Tecucenilor cat de jalnic arata orasul nostru. Dar cu toate acestea, in acest oras jalnic si falimentar el isi construieste o “mica” vila si detine mai multe proprietati.Mai primare fandosit de catun, de ce nu te stabilesti tu si familia ta in “minunatul” tau catun, unde ai de toate? Raspunsul e simplu, atata vreme cat tinem cont de trasatura dominanta de carcter pe care o ai, si anume ipocrizia,care te caracterizeaza in tot si-n toate. Citeam un articol legat de garda de mediu, in care printre alte aberatii si minciuni se spune ca ai dotat srviciul de salubritate cu o masina nou. Care masina noua, mai mincinosule, poate “masina noua” pana in 15000 de euro, plafonul maxim, cu toate ca ea asa “noua” a costat 8000 de euro. E noua masina de salubritate cum nou e si autocarul, care la pareu, ca e tot pana in 15000 de euro. Si uite asa bietul primar de comuna reuseste in doua mandate sa faca o avere de aproximatic si circa 500000- 600000 de euro din indemnizatia de primar.Tot intr-un articol citeam, ca el are mare grija de bani comunei, pai normal cum sa cheltuiasca bani primiti in 2007 la inundatii daca tatuca Dobre a ordonat cheltuirea lor la inceputul anului 2008, pentru a avea siguranta banilor pentru campanie.Cine este acest Tuchel daragi Tecuceni, ai sa incercam sa raspundem la aceasta intrebare si la inca una, de ce vrea primar la Tecuci, daca mai are atat de multe de facut in Tepu, oare nu vorbim de tradarea electoratului.Si sa nu uit, mai primare de catun, poate nu stii, dar la Tecuci nu se ajunge primar cu 800 de voturi.

 2. Burbista,
  Comentariul tau este exceptional. Daca in Tecuci exista oameni cu o minte atat de limpede, inseamna ca exista sperante.
  Nu stiu cine e gogosarul (nu merita ghilimele) dar parodierea liberalismului a atins cote inadmisibile.
  Toti sarlatanii care au acaparat Tecuciul, dar si intreaga tara, parodiind politica, democratia, ar trebui sa dispara.
  Intre ei si poporul credul care ii tot voteaza va trebui sa apara oamenii mai luminati, capabili sa aduca normalitatea, ratiunea.

 3. Da “Coyote”,cel despre care vorbesti este acel personaj de toata jena pe care-l descrii, si care mesteca toata ziua poezia cu reducerea pensiilor militarilor. Dar uita mereu sa spuna ca la iesirea la pensie, la cerere, a primit aproximativ 1 miliard la nivelul anului 2001-2002 si o pensie consistenta, care acum intradevar i s-a redus cu aproximativ 25%, dar tot i-a ramas 35-40 milioane. Cind aud cum se mai pling unii ca s-au sacrificat pentru tara, ca au aparat-o, ca au muncit la Canal, la munci in agricultura, cind toata lunea stie ca greul in armata il ducea soldatul in termen, care era batjocorit de astfel de indivizi, care ii supunea la cele mai josnice umilinte, iar cind obtinea o permisie trebuia sa-i aduca de acasa, la astfel de burjoi, mancare si bautura, ca altfel il punea sa faca sectoare si nu mai pupa permisie. Probabil ca dl. sublocotenent Tuchel i-a dat vreo “spirla” dl colonel “Gogosar”, ca poate ii povesteste cum a manarit statiile de emisie-receptie de la unitate, s-au cum si-a sporit “capacitatea cilindrica” la popota sau prin restaurante pe banii altora. Frumoasa echipa! Si as avea o observatie si pentru asa zisul “Costica Florea”, care de fapt, dupa continutul comentariului, este un brav haiduc din grupul interlop al PSD. Cred ca toate gastile politice sint la fel de corupte si gaunoase, ca ciuma portocalie este la fel ca ciuma rosie, ca ciuma galbena, care de fapt s-au permutat si combinat in toate formulele posibile, de nu mai poate vorbi nimeni de doctrina, ideologie, eventual de ideologia profitului de gasca. Oricum Uniunea Socialist Liberala, este cea mai struto-camila combinatie vazuta, cea mai impotriva naturii comuniune [com-unisto-uniune], si nu vad un liberal sadea sa voteze P.S.D. si un pesedist veritabil sa sustina P.N.L.,dar poate merg pe cumetria celor doi lideri de gasti politice tecucene.

 4. Mai, fratilor, GOGOSARUL acela de langa Tuchel, nu cumva a supt pana nu demult la tzatza (gurguiul, pardon) conservatorilor ?

 5. Nu va mai plangeti. Ce e Tecuciul? Un oras in care inving mediocrii. Daca un om care iese din acest tipar se incapataneaza sa se impuna, pana la urma renunta.
  Partidele au in frunte oameni foarte asemanatori.Tiparul este acelasi: imbogatiti rapid, lipsiti de scrupule. Acestia au fost preferatii presei scrise tecucene – si ea o afacere. Pe langa asemenea oameni se dau bine intelectualii tecuceni – cati mai sunt.
  Acest Tuchel nu e nici mai rau, nici mai bun decat altii. Va conta cine are cei mai buni si mai multi agenti electorali.

 6. Ca o ducem greu o stiam si fara sa ne-o spuna dl. Tuchel.Domnia-sa trebuia sa spuna cum o sa ne scoata din faliment, ce miracol o sa faca sa avem; ”muzeu, cinematograf, parc, stadion, industrie, locuri de munca”.S-au sunt simple vorbe pentru prostit electoratul?

 7. IPOCRIT= fățarnic, mincinos, perfid, tuchel, prefăcut, șiret, viclean.
  O definitie populara, a acestui cuvant ar consta in oamul care traieste in baza unui orizont de intelegere ingust si ale carui principii de viata si valori reale le poti numara si cu un singur deget.Notiunea de ipocrizie este una mai confortabila si un model de comportament mult mai permisiv. Ipocrizia nu are reguli si nu tine cont de nici un fel de principiu. Nu poti fi un anumit tip de ipocrit ci ipocrit pur si simplu.
  Idioti mai sunt si cei care se lasa manipulati, care isi irosesc timpul, talentul si energia in scopuri inutile, lipsite de simt practic sau de finalitate concreta.
  Urmaresc de ceva vreme comentarile lui “Burebista” cu unele sunt de acord cu altele nu, dar acum puncteaza bine si cred ca intelege fenomenul. Nu vreau sa-l completez dar cred ca a uitat sau a omis sa mai faca referire la ceva, si anume la ….NESIMTIRE, care este un soi de cult la care aderă tot mai mulţi adepţi. Se poate vedea ca la unii se cultivă din fragedă pruncie şi apoi se perfecţionează în timp si ajunge la rang de virtute. Sper însă că „antinesimţiţii” sunt totuşi mai mulţi decât oponenţii lor şi vor gasi soluţia pentru a stârpi plaga ce se face simtita din ce in ce mai mult in orasul nostru.
  Suprema întelepciune este aceea de-a distinge binele de rau, iar tecuceni stiu asta, asa ca aveti grija domnule primar de comuna.

 8. Domnule Tuchel sunt tecucean si de cand dumneavoastra ati lansat zvonul ca ati dori sa candidati la primaria Tecuci se vehiculeaza prin oras ca dumneavoastra ati fi cel mai bun primar dar la TARA,datorita faptului ca dumneavoastra sunteti deja obisnuit cu praful si noroiul(TARANA).Am constatat ca in comunitatea Tzapenilor ati devenit o masina de spalat banii comunitatii si a cufuritului de Dobre.Sa nu credeti ca tecucenii sunt prosti.Chiar cunoastem situatiile din toate partidele politice din Tecuci.Dumneavoastra sunteti singurul lider al unui partid politic din Tecuci care sunteti conditionat de cei din jurul dv.De circa 8-9 ani nu ati reusit sa schimbati garda pe care ati mostenit-o de la Cristovici de nu reuseste nici PNL-ul nici orasul sa scpe de mostenirea:GROSU(LIDERUL ROMILOR),PAPUC,HULEA,ANDREUTA,TIRON,GALBENUS SI FOSILA DE GEGI JR.Va tot rotiti intre voi de nici voi insiva nu m-ai stiti din ce partide proveniti. Eu ca si alegator FOST MEMBRU LIBERAL cred ca voi vota PSD deoarece alta alternativa nu e ,cred ca cu totii ne-am cam saturat de ciuma portocalie care a pus stapanire pa acest oras . oricum sunt multumit de alianta care sa format si sa va ajute d-zeu.

 9. Domnule Tuchel,vazind ca esti baiat tinar lumea a crezut ca poate nu ai apucaturi de politruc,dar esti la a doua iesire publica in care imi dau seama ca tot ce creste la umbra “dinozaurilor ” politici,aceiasi “politica” maninca.Inteleg ca ti-ai anuntat candidatura la Primaria Tecuci si incerci sa te implici in viata comunitatii,dar observ ca promovezi aceiasi demagogie specifica politicii goale de continut a patronilor politici pe care ii reprezinti.Daca ai abordat problema taxei de habitat era bine sa participi la sedintele Consiliului Local,sa te informezi,sa participi la dezbateri, sa vii cu propuneri,cu solutii prin intermediul consilierilor pe care ii are P.N.L.,sa asisti la sedintele C.L. pentru ca sint publice si abia apoi sa formulezi critici,nu sa chibitezi de pe margine numai dupa simpla “consultare”cu vechiul si renumitul politician Grosu Costel.Apropo am auzit ca l-ai si “alimentat”la banul public punindu-l in Consiliul de Administratie la S.C.Piata Obor Cimitir etc,ca doar n-o sa te consilieze gratuit dl.Grosu.Domnule,trebuie sa intelegi ca Tecuciul nu este comuna Tepu,pe care o jupinesti cu hapca,alimentat fiind in trecut cu multi bani de la bugetul central,pentru ca erai copilul “teribil” al basinosului de Dobre,dar iata ca prin politica “inteleapta” a conducerilor P.S.D. si P.N.L. s-a amestecat dreapta cu stinga si a iesit un mare haloimis, de numai stiti nici voi unde-i sudul si nordul.Asa ca a apus steaua lui Dobre si va trebui sa spui cum ai praduit serele de la Munteni si impreuna cu primarul Arghire ai devenit dezvoltator imobiliar,cum ai praduit cantonul de la S.C. Drumuri Judetene,dar poate te scapa Tudor Luciano{ii dai si tu ceva ca pune botu},caci acum sinteti in uniune,ca sa nu zic comuniune.Apropo,in uniune ve-i candida tu sau Butunoi,cum ve-ti negocia,caci el are” partidul” mai mare,iar tu ai “punga” mai mare,dar oricum n-ar fi mare diferenta,ca amindoi aveti la baza pregatirea trainica a lui “stinga imprejur si culcat”.Dragul meu daca ai sa te prezinti in continuare de maniera asta,reprezentindu-l pe Dobre,resuscitindu-l pe Grosu,mestecind aceleasi minciuni demagogice ca si cei ce exista pe piata politica tecucena,nu vei reprezenta o varianta viabila pentru tecuceni.Aprofundeaza problemele Tecuciului,invatale,dar iti va lipsi mereu legatura cu comunitatea pentru ca nu esti tecucean,iti depui candidatura din orgoliu,din aroganta politrucului parvenit si nu din apartenenta la comunitate ,la viata ei,la greutatile ei,reprezinti o gasca politica, nu te prezinti ca un tecucean veritabil pe care-l doare de cetatea lui si care vrea prin propriul sa potential si propria personalitate,nu a gastii de interese,sa miste lucrurile in oras.Analizind afirmatiile tale constat lipsa de profunzime si de adevar a celor afirmate,faptul ca nu te documentezi.Daca te uitai pe proiectul de buget pe 2011 ai fi vazut ca din taxa de habitat se estimeaza ca vor fi colectate circa 30-31 miliarde si nu gogomaniile spuse de tine,caci daca in Tecuci ar exista 6310 societati comerciale functionale am fi un oras infloritor,in plina dezvoltare economica.Nu stapinesti termenii administrativi,confunzi societatea Romprest cu serviciu de salubrizare,afirmi ca Romprestul nu plateste depozitarea gunoiului la rampa Rates,lucru evident neadevarat.Sint de acord in schim cind spui ca Romprestul condus de alt Butunoi a cam neglijat municipiul in ultimul timp,pentru ca se ocupa mai mult cu politica decit cu munca,asa-i cind politicul isi baga coada in activitatile economice curente.Cit despre taxa de habitat,introducerea ei incearca sa statuieze un principiu corect de plata a serviciului de salubritate,si anume “producem toti gunoi platim toti”,nu asa cum era inainte “produceau toti plateau fraierii”.Ca in mod sigur mai sint multe de corectat,de acord,dar daca veneai ieri la sedinta de consiliu ai fi aflat ca s-au propus noi amendamente,ca exista deschidere pentru altele noi,dar corecta a foet si afirmatia lui Pazvante, ca administratia publica ar trebui sa faca mai mult in aducerea la cunostinta cetatenilor a deciziilor luate.

 10. AVETI O FOARTE MARE DREPTATE IN PRIVINTA TAXEI DE HABITAT.NU ESTE CORECT CA UN PIETAR CU O TARABA SI CU O CIFRA DE AFACERI MICA SA PLATEASCA TAXA DE HABITAT CAT UN SUPERMARKET CARE ARE CATE 2- 3 PUNCTE DE LUCRU IN ORAS SI CARE FACE GUNOI RECICLABIL(CARTON SI PUNGI DE PLASTIC)CARE TREBUIE LUAT GRATIS.LA NOUA INFIINTATA ECOTEC S_AU ANGAJAT O GRAMADA DE BORFASI CARE MANANCA BANII TECUCENILOR.PE EI CINE-I VERIFICA?TREBUIE SA INTRATI DUMNEAVOASTRA DL.TUCHEL PRIMAR SA FACETI ORDINE CU MAFIOTII.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!