shopify
analytics tool

PERICOL!!! Treceri de pietoni desfiinţate în zona centrală în Tecuci

Trecere-de pietoni-Tecuci

Aroganţa continuă în Tecuci pe seama cetăţenilor plătitori de taxe şi impozite! Peste noapte, odata cu mutarea statuii lui Cuza si ruşinoasa placare a soclului acesteia cu numele celor doi primari, au fost desfiinţate două treceri de pietoni, rămânând doar una singură, cea de pe “puntea din pavele” poziţionată la mijloc, respectiv între sediul Primăriei si Parcul Central, respectiv zona statuii.

Cum este rezolvată situaţia disconfortului? Cu câte doi poliţişti locali poziţionaţi la fiecare fostă trecere de pietoni pentru a interzice traversarile.  Unii ţin cont de asta, din bun simţ pentru o uniformă, alţii ştiind subordonarea directă ignoră. Ce se va întâmpla în viitor, vom mai vedea.

Un lucru este clar a început o dispută între primar şi cetăţean, care trebuie pus “cu botul pe labe”!

Pentru a ajunge la Grădiniţă şi a duce copii, trebuie sa ocoleşti.  Este un mod nepotrivit de punere în valoare a monumentului. Imi aduce aminte de metoda din mall-uri care, pentru a te aduce peste tot, te obligă să ocoleşti. Traficul pietonal era împărţit în trei, acum se va crea aglomeraţie.

În afara unei proaste semnalizări rutiere, a unui obstacol prea înalt pentru a fi considerat corespunzător, a cheltuirii de bani publici pentru reamenajare, a disconfortului creat, rămâne o intrebare: Domnul Primar şi Consiliul Local nu este în serviciul cetăţeanului?

Îi rugăm ca atunci când semnează statele de plata să îşi aducă aminte bine de asta!

Sursa:  tecuceni.ro

9 Comments on "PERICOL!!! Treceri de pietoni desfiinţate în zona centrală în Tecuci"

 1. Trebuie sa recunosatem ca organizarea de 1 decembrie de la Tecuci a iesit un pic mai bine fata de cum se defila acum 25 de ani cu ocazia zilei de 23 august. Va mai amintiti versurile? ,,Partidule iti cresti copii ca un parinte iubitor..

 2. Nu domnule Vârlan Nicuşor, de când este condusă autoritatea locală de acest primar, neregulile în Tecuci se ţin lanţ. Dacă în ziarul Tecuceanul ar fi fost semnalate toate neregulile şi ar fi fost un ziar obiectiv (că tot este din banii noştri) poate că nu ar fi fost nevoie de un ziar de opoziţie. Dar regulile democratice o cer, este nevoie de o voce critică pentru a stopa abuzurile, această voce critică pare să fie urmărită cu atenţie de domnul primar care îşi corectează mişcările din mers odată ce sunt semnalate. Vă readuc aminte că protecuci şi-a oprit activitatea pentru o perioadă şi foarte mulţi cetăţeni au cerut reluarea activităţii, deoarece, un al doilea punct de vedere este necesar. Să nu îl vedeţi pe domnul Ţuchel ca pe o victimă, el este cel care deţine puterea, deţine banul public pe care îl jongleză cum doreşte la fel şi cu libertatea oamenilor. Cine este la putere, niciodată nu este o victimă, deoarece deţine toate pârghiile pentru a controla sistemul. Dacă tecuci.eu (vorbesc de perioadă ante-Calmuc) şi protecuci nu ar fi existat situaţia era mult mai gravă în Tecuci, aroganţa grupurilor clientelare useliste nu ar mă fi avut limite. Protecuci şi tecuci.eu au fost şi sunt garantul democraţiei tecucene. Oameni care lucrează sunt de bună credinţă şi fac totul cu pasiune, căci nu câştiga nimic, mai mult pierd din punct de vedere financiar, dar se luptă pentru idealuri, pentru principii. Presa este câinele democraţiei şi aici la Tecuci acest “câine” şi-a făcut datoria pe deplin.

  • ziarul tecuceanul nu ar scrie niciodata obiectiv. Ziarul tecuceanul a fost infiintat pentru laudatium primare. Cei 2 angajati ai ziarului tecuceanul nina popa fosta angajata a lui pazvante trebuie sa-l slujeasca cu constiinciozitate pe gerhard fiindca de asta a si fost angajata., Sa scrie de bine,, nu de prost.

 3. De cand a intrat Tuchel primar nu ati facut de cat sa criticati si cele mai mici nereguli.Cred ca intreceti prea mult masura si cred ca ar trebui sa postati si niste stiri care intradevar conteaza.Cu siguranta nu o sa mai aveti vizitatori pe site daca continuati in felul acesta.

  • @Virlan Nicusor
   Asa se vede de la Dumneavoastra? E clar ca sunteti in barca puterii. Alfel, nu inteleg de ce nu vizitati “Scânteia” de Tecuci (rebrenduita Tecuceanul.ro). Unde de axemplu astazi, ieri si de cand a aparut titreaza (printre altele): “Salarii deblocate până în 15 decembrie la unitatea spitalicească”(iar dupa acesta data se reblocheaza pana la noi ordine), “a declarat primarul Daniel Ţuchel într-un comunicat de presă”(unde? in ce ziare? noi am verifcat la nivel local si national… nimic, nimic… poate stiti dv ceva si ne spuneti si noua sa spunem si noi la altii…), “unele tablouri autentice să fie falsificate cu copii”(curat-murdar…), “ar fi cazul ca cei ce se fac vinovați să plătească” (adica daca nu pica nimic o sa fie sesizate “organele” daca nu, se pune batista pe tambal), “Situația Spitalului Tecuci este unul din rezultatele nefaste ale reformelor din ultimii ani” (gramatica pura), “exprima omagiul de recunoştinţa”, “unde preoții Ramfu, Roşu, Joghiu s-au întrecut pe ei în naţionalism si credinţă” (Asta este bestiala! Trebuie notata si trimisa si la Patriarhie), “imnul țării fiind fredonat de toată multitudinea de români prezenti”, “ceremonia religioasă de sfințirea bustului statuar Alexandru Ioan Cuza”, “Au luat cuvântul, vorbind în discursul lor”, “s-a încheiat cu defilarea companiilor militare, respectiv şase plutoane de soldați”, “însoțite de un pluton militar muzical”…. Si tot asa…
   Doar stiri asa cum va doriti… nu le ratati!
   Daca nu agreati politica nostra redactionala, nu trebuie sa va chinuiti. Dati un simplu click si ati scapat. No sa doara. Nici pe noi.

   • Oameni buni, tipa aia de de la ,,scânteia tecuceană” este bestială… sau chiar o bestie pentru limba română! Domnilor profesori de limba română din Țepu cum ați trecut clasa o astfel de elevă…luați-o fraților înapoi să mai pună mâna pe carte…mai faceți ceva gramatică cu ea! A slujit la Pazvante și acum a luat-o Tzuchel de bună… Cum e turcul și pistolul!

    • Domnilor ii cereti prea mult acestei nina popa. Ea nu este vinovata. Atat poate. Da totul din ea. Pazvante a facut-o ziarista. Dar nu va intrebati unde a lucrat inainte? Ei…..secret. E ca si cum vacarul satului ii transformi in vraci si ii ceri sa faca operatii chirurgicale.

   • Domnule Admin, activitatea dvs o pot vedea tecucenii, că de-a lungul anilor aţi luptat pentru adevăr şi dreptate. Astfel de indivizi, din barca puterii, îi ştim bine care sunt. Se ascund în spatele unor nume fictive iar în public dau mâna cu domniile voastre şi se fac că sunt anti-sistem sau independenţi, doar pentru a mai trage de limbă pe cineva sau a mai prinde o informaţie. Lingăi de profesie care pentru un loc de muncă şi pentru un milion în plus la salariu ar fi în stare să o vândă orice principiu. Oameni care se cred intelectuali cu opere monumentale, ce se ocupă de: speculaţii, intrigi şi de ameninţări. Toţi aceştia îi cunoaştem noi tecucenii liberi, care ştim să apreciem valorile democraţiei, ştim ce înseamnă critica constrictivă şi presa independentă. Tecuciul are nevoie de situl protecuci/ ziarul Observator ca de aer, pentru că este aerul democraţiei.

    • Vă mulţumim! Dar, avem o rugăminte… Laudele şi osanalele să le pastraţi pentru alte publicaţii care nu ştiu să aprobe altceva. Avem zeci de comentarii (prinscreen-uri cu postari neaprobate în “Scânteia locală”). Ce nu face omul pentru o pâine. Nu de alta dar, de ce sa rişti… dacă vreodată citeşte Friţ ziarul? A feştelit-o. O trece la muncă “în anonimat”. Acum e in rai, e vedetă.
     Aşa încât, preferăm să criticaţi puterea, lichelismul, oportunismul ieftin, mizeria umană…
     Cei ce apreciază munca noastră ne pot aborda direct… şi poate vă ostoim pofta de preamărire.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!