shopify
analytics tool

Pazvante a schimbat “codul portocaliu” în “cod verde” !

partidulverde-tecuci.ro

Pazvante  a organizat şi condus o acţiune umanitară de amploare, ajutînd sute de tecuceni. Iarna  grea şi-a pus serios amprenta asupra tecucenilor,  deja împovăraţi de grija zilei de mîine, de nevoi multiple, sătui  de promisiuni politice neonorate şi  de coduri meteorologice. Se ştie că un necaz nu vine niciodată singur, dar începutul lui 2012 a devenit sufocant de apăsător pentru majoritatea cetăţenilor. Data de 14 februarie semnifică sărbătoarea dragostei  şi cum fiecare consideră că trebuie sau nu serbat,  omul, consilierul local Vasile Dănăilă Pazvante ştie că cea mai mare bucurie este să-ţi ajuţi semenii.  Un zîmbet de copil, o lacrimă de fericire pe obrajii vîrstnicilor, mulţumirea văzută în ochii nevoiaşilor,  l-au  făcut  să învingă gerul şi viscolul , să cutreiere toate cartierele oraşului, venind în sprijinul celor amărîţi. Pregătit cu sute de sacoşe cu alimentele de bază necesare unei gospodării, cu dulciuri, carne, Pazvante a înotat prin nămeţi alături de colegii de partid , de consilierul  Mişu Scorţa, pentru a alina suferinţele semenilor. Ca o consecinţă a celor 4 ani de activitate de consilier local, mereu în apropierea nevoilor oamenilor a ales casele locuite de familii cu copilaşi, fără posibilităţi, s-a interesat de adresele persoanele vîrstnice cu pensii de mizerie sau chiar fără, a găsit pe cei bolnavi la pat, pe cei cu lipsuri multiple şi a…acţionat ! În stilu-i inconfundabil : ” Totul pentru ei , pentru oamenii aflaţi în dificultate, pe mine poate mă mai ajută  Dumnezeu, şi-i voi sprijini de fiecare dată cînd voi avea posibilitatea”. Au fost  şi cazuri extreme, cînd alimentele nu au fost de ajuns, şi a „apelat” la portofel, împărţind bănuţii atît de indispensabili pentru achiziţionare de lemne pentru foc, racordare la curent electric, cumpărare diverse reţete de medicamente, ghetuţe pentru cei mici, etc . Însoţit de cîţiva tineri, membri ai Partidului Verde,  „înarmaţi” cu lopeţi, a deszăpezit drumuri,  a făcut pîrtii în curţile oamenilor singuri şi neputincioşi, scoţîndu-i la lumina zilei din nenorocirea codului portocaliu .Vasile Dănăilă Pazvante, om al faptelor şi duşman al discursurilor inutile,  a ascultat pe toţi cetăţenii  cartierelor Cuza- Vodă, Cernicari, Bălcescu, Satu- Nou, Criviţeni, le-a înţeles  doleanţele , s-a apropiat de ofurile tuturor celor vizitaţi şi  întîlniţi şi celor ieşiţi în stradă la deszăpezit. Şi ştim că va acţiona, tot în felu-i unic: „ Dacă nu ne-ajutăm noi, atunci cine?!”

Sursa:  partidulverde-tecuci.ro

3 Comments on "Pazvante a schimbat “codul portocaliu” în “cod verde” !"

 1. Bravo Domnule Danaile Vasile(Pazvantre) !
  Felicitari din partea unui tecucean stabilit în Canada.
  Multumesc pentru tot ceea ce faci în sprijinul saracilor orasului în care m-am nascut, am crescut, am învatat,am iubit, am adus pe lume urmasi si în care într-o zi ma voi întoarce spre a ma adauga înaintasilor mei.
  Dumnezeu sa va binecuvânteze!
  Jorj Radu

 2. Foarte controversat de mass media portocalie,batjocorit pana mai ieri de cetatenii nostri din Tecuci omul asta gaseste mereu resurse pentru a face pe cineva fericit.Cu siguranta politica e un “jungher”cu doua taisuri, totusi omul Pazvante ,e demn de admiratie pentru faptele sale.Dincolo de parcul pe care il intretine la un nivel vestic,(si care ii confera si un anumit venit)arata ca nu totul se reduce doar la castig,asa cum fac marea majoritate a oamenilor.Cinste lui si sper sa nu se molipseasca precum majoritatea politicilor.Pentru moment un sincer salut domnule”Pazvante”si bunul Dumnezeu sa va calauzeasca pe aceasta cale a darniciei fata de ceilalti semeni neajutorati.
  In ce priveste politica, asa cum am precizat, e un “jungher” cu doua taisuri,de cele mai multe ori face mai mult rau decat bine.
  cu respect razvan

 3. Toata stima ! Pazvante, un om de mare caracter ! De asemenea oameni are nevoie Tecuciul.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*