shopify
analytics tool

Patrulează şi sancţionează

  În săptămâna 4-10 iunie Poliţia locală a efectuat activităţi de patrulare, dirijate prin sistemul de monitorizare de la dispecerat, în zonele aglomerate de pe raza municipiului în scopul asigurării unui climat de ordine si siguranţă publică. Patrula de intervenţie a acţionat in zonele N. Bălcescu, Rateş, rampa de gunoi, puntea peste Bârlad, intersecţia Strazii Ştefan cel Mare cu Maior Genoiu, parcarea din strada Plt. Stoicescu, zona străzilor Vigilenţei si Unirii, la diferite ore, pentru prevenirea şi combaterea depozitări de deşeuri menajere. Totodata s-au efectuat patrulări în zona Scolii nr. 9 din Cernicari, care se află în stare de dezafectare, pentru prevenirea distrugerilor şi a furturilor. Directorul Popovici, a informat că au fost aplicate un număr de 35 de sanctiuni contraventionale, respectiv 12 sancţiuni pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice ( 9 amenzi şi 3 avertismente) , 10 pentru parcarea autoturismelor pe domeniul public, 6 sancţiuni pentru depozitarea gunoiului menajer pe domeniul public.  Sursa: Politia locala

2 Comments on "Patrulează şi sancţionează"

  1. Pe cine sa cheme? Politia Locala? Ma faci sa rad, Atena. Cei de la Politia Locala nu sunt in stare sa-si potoleasca vecinii daramite pe cei de pe stada Stefan cel Mare.

  2. Nădăjduiesc că Poliţia Locală „aruncă” un ochi(vigilent, aşa de control!)şi pe acest site, deoarece am fost martorul(fără voie, fiind în trecere) unei scene de tulburarea liniştii publice,la modul cel mai grosolan posibil, aseară(aprox. ora 18) pe str. Ştefan cel Mare la numărul 93(nu m-am putut abţine şi am localizat imobilul, deoarece acţiunea lor m-a deranjat pe mine, ca simplu trecător, dar’mite pe vecinii lor!). Deci, ca să vedeţi unde duce(apropo de legea junglei, a bunului plac… de care vorbeam într-un alt comentariu)nesimţirea : proprietarul acelui imobil a considerat că este legal şi moral să aşeze patru boxe gigantice(de mărimea unor şifoniere!) pe trotuarul(deci domeniu public!) din faţa casei şi să dea la maxim sonorul(ba, mai făcea şi probă de microfon : „zece, zece…poftiţi la spectacol!!!!”)
    Bieţii vecini din imediata apropiere, dar şi cei mai îndepărtaţi ieşeau pe la porţi să vadă ce se-ntîmplă şi suduiau care cum ştiau mai bine şi-şi făceau cruci mari, bolborosind!)
    Mă întreb dacă cineva a pus mâna pe telefon şi să sune Poliţia Locală, ori să cheme Renel-ul să le întrerupă curentul, aşa de sanki!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!