shopify
analytics tool

“Patiseria” Tecuceanul, gogoşi cu miros de gaz metan

Lucrari-retea-de-gaz-Tecuci

  Ziarul Primăriei Tecuci, intitulat Tecuceanul, se pretează din nou la acţiuni care nu-i fac cinste, dovedind pentru a mia oară că este doar un instrument de propagandă al actualei conduceri. La data de 6 octombrie pe ediţia online apare un articol cu titlul ” Peste 6 km reţea de gaz înlocuită în Tecuci”.

Primul paragraf al articolului este vag: ” Primăria a pus pe primul loc securitatea locuirii şi a vieţii cetăţenilor în faţa unui oarecare disconfort pe care îl creează lucrările reţelelor de gaze (…) dar este mai importantă siguranţa şi securitatea vieţii în faţa disconfortului temporar creat”, lăsând impresia că primăria s-a dat de trei peste cap şi a făcut eforturi supraomeneşti ca în Tecuci să fie înlocuită şi sistematizată veche reţea de distribuţie gaze naturale.

O mină de aur, un as în mâneca primarului Daniel Ţuchel care ar putea transforma această “realizare” în argument al eficienţei sale la cârma primăriei tecucene…

Citeşte întreg articolul în ediţia tiparită a ziarului OBSERVATOR – ProTecuci
pe care-l poti procura de la chioşcuri sau la distribuitorii volanţi.

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

3 Comments on "“Patiseria” Tecuceanul, gogoşi cu miros de gaz metan"

  1. Contributia Primariei la aceste lucrari o constituie doar niste banale avize pe care cei de la gaze au trebuit sa le obtina pentru a putea sparge carosabilul. In rest……gogosi!

  2. Un articol din cosul de gunoi al orasului incepe cam asa citat ,,Radio Tecuci, îndrăgitul post ce emite pe 106,9 FM și ne îndeamnă zi de zi să „ascultăm inima orașului”, a împlinit vârsta de patru anișori! ,, Se foloseste chiar si un diminutiv alintator. Ce sa intelegem noi tecucenii ca Cristian Pohrib a inceput sa se prostitueze? sau se prostitua mai demult.

  3. Duminica a plouat peste Tecuci.Luni dimineata in stanga si dreapta “pistei de decolare” din fata statuii bietului Cuza (ah,daca ar sti el…) erau balti imense de apa.De unde?De ce?Pentru ca , mama ei de meserie au ASTUPAT PUR SI SIMPLU GURILE DE CANALIZARE.Si nu trebuie sa fii arhitect (sef?!!!) ca sa-ti dai seama ca apa dispare de pe sosele tocmai in aceste guri de canalizare. Nu ramane decat sa ne rugam sa ploua pe 1 Decembrie.Vor intelege cu totii de ce.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*