shopify
analytics tool

Patinoarul – 16 martie 2014. Delăsare, lucrări de demontare în ritm de melc

patinoar-tecuci
PODTEC SRL angajeaza sofer profesionist, posesor permis de conducere B,C, E.
Se solicita atestat transport marfa valabil, experienta, seriozitate, vointa de munca.
Relatii la sediul din Tecuci, str. Cuza Voda, nr. 28 sau la telefon 0752299395.

Sunt câteva săptămâni de când patinoarul nu este funcțional, fiind lăsat într-o stare deplorabilă – o imagine jalnică, a neputinței, acelasi dezinteres peste tot, oriunde te uiți. Se trage de timp pur și simplu, altfel nu ar dura atât demontarea – pe principiul politicii românesti actuale, în care principala grijă este aceea de a servi grupul de interese. Și cum altfel poate fi facut mai bine dacât trăgând de timp, pentru  ”a fi de lucru”, pe banii tecucenilor bineînțeles.
Sper ca “eminențele cenușii” din administrarea locală să fie suficient de deschise la minte pentru noua destinație a acestei locații. Aici s-ar putea face un loc amenajat pentru role, skateboard, etc. Dar vom vedea dacă nu va fi mai “convenabil” să se amenajeze, să se planteze, pentru ca mai apoi în iarnă să se defrișeze.

S-a dovedit că dacă nu iese ceva dintr-un proiect, atunci nu este prioritar. Interesul cetățeanului? Undeva in planul secundar.
Continuăm așa tecuceni, sau avem și noi un cuvânt de spus?

Sursa: tecuceni.ro

3 Comments on "Patinoarul – 16 martie 2014. Delăsare, lucrări de demontare în ritm de melc"

 1. Doctorul Oprescu | 18 martie 2014 at 12:59 | Răspunde

  Domnule Buchir, cred ca glumiti cand spuneti ,,Aici s-ar putea face un loc amenajat pentru role, skateboard, etc.” Lege este clara, locurilor amenajate ca parcurii- spatii verzi- nu li se poate schimba destinatia. Acest patinoar a fost construit ilegal si Garda de mediu trebuia sa ia masuri. Dupa desfiintarea acestuia, spatiile verzi trebuiesc reamenajate, din banii primarului si a consilierilor care au aprobat asa ceva.Am inteles ca si Curtea de Conturi a avut ceva de spus in legatura cu acest patinoar.

 2. sa faca hipodrom. nisipul si tarcul e deja facut. iar instalatia de racire pt patinuar sa fie pt aer conditionat
  ha ha ha

 3. Sa-l demoleze si sa-l reconstruiasca intr-un loc potrivit. Aici nu-i era locul, ar trebui sa se creeze un complex pentru joaca, sport, agrement intr-un loc larg, de exemplu in parcul de langa Ocaua lui Cuza sau parcul de pe bulevard – cat a mai ramas din el acum.
  Ar trebui demolat si „tortul” din intersectia de langa patinoar, ca si constructia improvizata, penibila, din spatiul ingust al intersectiei strazilor „1 Decembrie 1918” si „Petrascu”. In locul sensului giratoriu enervant, ar fi mai potrivit un semafor.
  Orice oras care se respecta are nevoie de cateva spatii largi, aerisite si arhitectura Tecuciului nu prea permite. A planta in intersectiile si asa stramte, tot felul de constructii – este curata prostie!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!