shopify
analytics tool

Partidul Socialist Român prinde rădăcini la Galaţi. Bătăiosul Oancă – preşedinte

Oanca-presedinte-PSR-Galati_protecuci.roFostul preşedinte al PP-DD Tecuci, Samir Oancă, a devenit sâmbătă după-amiază liderul Partidului Socialist Român (PSR) Filiala Galaţi. Oancă îşi va depune în zilele următoare demisia din PP-DD şi implicit din funcţia de consilier local, nemulţumit de decizia PP-DD Galaţi, condus de Eugen Chebac, de a dizolva conducerea de la Tecuci şi a numi un preşedinte interimar exclus din partid în iunie. Samir Oancă l-a acuzat pe Eugen Chebac de o înţelegere făcută cu PNL-ul în luarea deciziei, bineştiut fiind faptul că Oancă era cel mai vocal şi incomod consilier local din CL Tecuci. Samir Oancă a declarat că doreşte să continue activitatea politică dar luându-o de la zero într-un alt partid, neputând să rămână în PP-DD care s-a vândut pentru nişte interese, ignorând electoratul. La şedinţa de împuternicire ca preşedinte al PSR a lui Samir Oancă pentru a organiza partidul în judeţ au participat de la nivel central, prim-vicepreşedintele Petrică Dima (născut în Tecuci), vicepreşedinţii Emil Nae şi Bogdan Orleanu.E o muncă teribilă la care mă înham dar mizez pe sprijinul unor oameni de ispravă, care dezamăgiţi de clasa politică vor pentru cei mai tineri o schimbare. Dacă organizaţia judeţeană Galaţi nu va fi pe primul loc în partid la următorul set de alegeri îmi voi prezenta demisa. Am terminat turul judeţului la 3 dimineaţa. Am sprijinul unor colegi din judeţ cu care am construit la fostul partid”, a declarat Oancă. Ziaristul Pompiliu Comşa, preşedintele Partidului Verde Galaţi a spus că Samir Oancă este omul potrivit la cârma organizaţiei judeţene pentru că este un tip activ şi capabil să strângă mulţi membri în jurul lui. Oancă este optimist spunând că pentru început doreşte validarea a 25 de organizaţii teritoriale în judeţ. Primvicepreşedinţii şi vicepreşedinţii PSR Galaţi sunt oameni de încredere a lui Oancă, din Tecuci şi împrejurimi, ce l-au urmat de la PP-DD.

8 Comments on "Partidul Socialist Român prinde rădăcini la Galaţi. Bătăiosul Oancă – preşedinte"

 1. Oanca Samir a fost membru PNL cel putin 10 ani.

 2. TOTUSI DE CAND E LA PSR ?
  Samir Oancă, fostul lider PP-DD, a declarat pentru protecuci.ro că printre motivele care au condus la luarea acestei decizii se află şi tensiunile, lipsa dorinţei de colaborare existentă la nivel naţional, la cele două partide ale poporului, cel al lui Dan Diaconescu şi cel al lui Constantin Cojocaru. Potrivit lui Samir Oancă acest lucru ar reflecta că interesele personale sunt puse mai presus de interesele poporului. “Este o păcăleală ideologică. Politica dusă la nivel central nu e în folosul cetăţenilor. Nu intenţionăm să facem politică pentru a jefui sentimentele oamenilor”. Conform fostului lider PP-DD mai există formaţiuni în judeţ care au renunţat să mai fie sub tutela acestui partid. Foştii membri PP-DD Tecuci au început semnarea adeziunii de înscriere în PSR, încă de marţi. Samir Oancă a mai spus că e nevoie de un adevărat partid de stânga care să imprime moderaţie în clasa politică şi socială. Mai multe detalii vor fi oferite în cadrul unei conferinţe de presă. Comunicatul initial: În data de 19.03.2012 conducerea organizaţiei municipale Tecuci a Partidului Poporului – Dan Diaconescu a demisionat şi începând de astăzi 20.03.2012 a înfiinţat filiala Tecuci a PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂN. Decizia a fost fundamentată pe motive întemeiate, care vor fi prezentate detaliat într-o conferinţă de presă.Conducerea organizatiei judeţene Galaţi a PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂN este asigurată de D-l Adrian Smărăndoiu şi D-l Petru Trifan.

  Cu deosebit respect,
  PREŞEDINTE PSR, SAMIR OANCA

  COPY PASTE DE PE UN ARTICOL DIN 20.03.2012

  • @ Pentru “Gigi”
   Sunteti “cel mai curajos si onest” comentator pe website-ul Protecuci.ro.
   Asa incat o sa readucem in prim-plan cele mai valoroase comentarii postate:

   1. SA NU UITATI VORBELE MELE , GENERATII CARE SINTETI AZI :

   “- Da, cucoane, sa nu va fie cu suparare, dar de la vorba si pana la fapta este mare deosebire .. . dumneavoastra, ca fie­care boier, numai ne-ati poruncit sa aducem bolovanul, dar n-ati pus umarul impreuna cu noi la adus, cum ne spuneti dinioarea, ca de acum toti au sa ieie parte la sarcini, de la vladica pana la opinca. Bine ar fi, dac-ar fi asa, cucoane, caci la razboi inapoi si la pomana navala, parca nu prea vine la socoteala .
   Iar de la bolovanul dumneavoastra, am inteles asa: ca pana acum noi taranii am dus fiecare cite o piatra mai mare sau mai mica pe umere; insa acum suntem chemati a purta impreuna tot noi, opinca, o stinca pe umerele noastre. Sa dea domnul, cucoane, sa fie altfel, ca mie, unul, nu mi-a parea rau ”
   STANCA-I CRIZA ASTAZI , DE CE OARE TOT NOI OPINCA TREBUIE SA PUNEM UMERELE , NOI SA SARACIM SI EI SA SE IMBOGATEASCA .
   DE ACEEA TREBUIE SA IESIM LA VOT SA-L VOTAM CU TOTII PE DAN DIACONESCU .
   “Unde-i unul, nu-i putere La nevoi si la durere; Unde-s multi, puterea creste Si dusmanul nu sporeste.”

   2. Sunt un Pnl ist , care l-a cunoscut pe domnaul Samir Oanca in cadrul organizatiei Tecuci . El a venit printr-o fuziune de organizatii , ca apoi sa-si dea demisia pentru ca tinea mai mult la demnitate , si nu a vrut sa fie implicat in jocul paharelor peneliste . A demisionat din varful staffului penelist tecucean si consider ca locul meu si a altor colegi e langa dinsul . Sa strangem randurile .

   3. (la un articol PPO-DD) DRAGII MOSULUI , MA BUCUR CA AVEM IN TECUCI O ALTERNATIVA POLITICA . TINETI-O TOT ASA , NU VA LASATI INTIMIDATI DE TOTI CEI CARE VOR SA VA DISCREDITEZE .
   MAI TINETI MINTE POVATA MEA :CULTURA TREBUIE ROTITA , NICIODATA SA NU PUI PE UN TEREN ACEEASI CULTURA CA IN ANII PRECEDENTI .
   ASA SI IN POLITICA , ROTITII CA AU CAPATAT RADACINI , CA BINE I AU HUIDUIT LA ZILELE TECUCIULUI PE CIOCOII DE TECUCI SI GALATI ( TOADER MIRCEA & COMP. )
   SPER CA VOI CEI NOI DIN FRUNTEA PP-DD SA REUSITI , AM INCREDERE IN VOI SI SINT SIGUR CA NU MA VETI DEZAMAGI .

   4. MAI OAMENU BUNI , OARE NU VEDETI DEDESUBTURILE , TOTI TREI , FIKI , BUTUNOI , TUCHEL SUNT CUMETRI INTRE EI .
   CREDETI CA SE SCHIMBA CEVA PRIN ROTIREA CUMETRASULUI CU ALT CUMETRAS .
   MAI VEDETI SI CUMETRIA IN AFACERI INTRE EI , PD UL PLATESTE , PSD VINDE BORDURILE SAMD , TOTUL SE IMPARTE INTRE EI , CHIAR NU E EVIDENT ?

   5. vega = nasul , tancard = finul ( adica acelasi om cu 2 firme ) , sa ne amintim de ceva timp in urma la licitatie participa constructia sa si building construct srl , adica tot deputatul Petra cu domnul Edy in spate . Acum daca nu mai este deputat este in dizgratie si catiga maharii galatului tinuti in brate de Chebac si Toader . Asta e lumea in care traim si ne complacem .

   6. Foarte frumos , trebuia sa fie cineva care sa se puna de a curmezisul impotriva valului pd ist . Speram totusi ca justitia va fi independenta macar in al ………ultimul ……….ceas , caci altfel va fi mai rau ca pe timpul lui ceasca . Cat despre doamna cioco ( dar sa nu mai folosim termenul de ciocoi pentru dansa , ca e nevinovata de sde ani in primarie ) , vai saraca fata bogata , credite , masina noua , casa , dar ce casa , e amarita saraca , de ce oare o injura toata lumea ,, chiar si colegii din primarie .
   Ma intreb cum a rezistat atatia ani in diverse scaune unde si a facut numai dusmani .?

   7. Comentariu la articolul “Carnavalul manipulărilor”, autor Samir Oancă

   Felicitari , cum poate cineva in vremurile pe care le traim sa poata sa se gandeasca la felul cum altii ne manipuleaza prin diverse mijloace si metode ? Iata totusi ca cineva se gandeste nu la el , ci la societatea mizera in care traim .
   Ma bucur sa vad ca un tecucean e in stare prin forte proprii sa scoata o carte , o prima carte , in aceste vremuri cand toti se orienteaza sa manipuleze pe cei din jurul lor pentru a-si obtine ori hrana de zi cu zi ori marile averi ori pastrarea functiilor pe care le au obtinut prin marsava politica post decembrista .
   Am inteles ca de fapt lansarea se va face in alta zi , in alta locatie pentru publicul larg , sper sa faceti anuntul public sa putem veni sa va vedem in carne si oase , sa va felicitam si noi cei multi , cei din popor . Poate cei dela radio sa sr gandeasca ca ar fi necesara o emisiune radio cu dvs., caci ne am saturat de farisei .
   felicitari!

   8. Comentariu la articolul COMUNICAT DE PRESA – PP-DD Tecuci

   Iata ca mai sunt si oameni cu principii , pe care nu i intereseaza ciolanul ca pe altii . Te am admirat domnule Samir , dar acum imi scot palaria in fata ta , si a echipei tale . Felicitari si tine o tot asa .

   9. Comentariu la articolul Candidatii la Primaria Tecuci – Daniel Ţuchel, interviu în “Tecuciul de Mâine”

   ce naiba o fi facut asta la tepu , ca m am dus si eu ca fraierul pina acolo , sa vad el dorado , las vegasul galatean .
   n am vazut decit un sat amarat ,mic cu o sala de sport imensa , in care am inteles ca mai joaca primarul cu ministrul dobre , uneori cite o miuta . in rest nimic deosebit ,mai frumos e draganestiul , mai mult asfalt , mai mult gust ,bani cheltuiti cu cap .
   am intrebat de increderea pe care o au in fostul , mi au raspuns oamenii bucurosi ; bina ca pleaca , a cumparat )luat( tot ce se putea , acum o va puna si voua pielea pe bat cu mintea lui diabolica
   asa ca eu am luat o decizie , vreau o schimbare totala in clasa politica

   10. ce naiba o fi facut asta la tepu , ca m am dus si eu ca fraierul pina acolo , sa vad el dorado , las vegasul galatean .
   n am vazut decit un sat amarat ,mic cu o sala de sport imensa , in care am inteles ca mai joaca primarul cu ministrul dobre , uneori cite o miuta . in rest nimic deosebit ,mai frumos e draganestiul , mai mult asfalt , mai mult gust ,bani cheltuiti cu cap .
   am intrebat de increderea pe care o au in fostul , mi au raspuns oamenii bucurosi ; bina ca pleaca , a cumparat )luat( tot ce se putea , acum o va puna si voua pielea pe bat cu mintea lui diabolica
   asa ca eu am luat o decizie , vreau o schimbare totala in clasa politica

   SURPRIZA!!! Iata comentariile dupa numirea actualului primar:

   11. bai baiete , uita te in oglinda , daca si tu ai fi ofiter , s a dus dracului toata armata asta . numai un dobitoc care nu l cunoaste poate vorbi asa , dar ce conteaza vorbele tale ? , bravo lui ca poate infrunta niste oameni ca tine , ca fariseii pe care i amintesti . eu ii doresc acestui om mult succes in politica . mai bine ^cantat^ de neica nimeni dacat huiduit de o sala intraga , in prezenta atator personalitati….

   12. domnule admin , am o rugaminte , as dori sa pui pe site un clip cu ascest samir vasile oanca , tare as dori sa i vad moaca atuci cind a fost huiduit la scena deschisa , dar si mai mult de atat as dori sa l poate vedea el , ca sa ne lase cu politica lui cu figuratiile lui si cu toti tiganii de care este inconjurat . mie imi este greata cand il vad .

   13. Domnilor de la pdpd sau cum ii ziceti voi ppdd , ce tot va dati de ceasul mortii . Cand am trecut pe la voi si v am intrebat ce ^nume ^ aveti prin partid la tecuci , nu mi ati spus dacat de Remus Matei si apoi ca aveti ca presedinte pe acest samir oanca . Vad ca l ati folosit , ati scos pe gheaba lui 2 consilieri , care e problema voastra de faceti atata zarva ? , ce procent au avut listele pe care a fost Matei , si ce procent are oanca la alegerile locale , ca primar . Eu chiar nu inteleg de ce nu a facut curatenie in aceasta organizatie , sa i zboare pe acesti vintura vreme , si pierde timp , construind o echipa cu care ar fi avut succes cu adevarat .cred ca oanca a pierdut si alegerile si sustinerea oamenilor Si uite cine vorbeste de tradare

   14. ce crezi ca poate face un om in toata mafia din prmarie ? , incetul cu incetul se face otetul .
   ca sa culegi niste roade , trb sa sapi , sa cultivi si apoi sa culegi

   15. hahahhaha
   cine reuseste sa i invete pe cei de la PPDD macar sa porneasca laptoapele .
   ce gluma ai facut cu ei dom primar
   hahahhaha

   16. Comentarii la articolul: PP-DD Spune ca va fi surpriza alegerilor locale la Tecuci

   bravo voua ca aveti curaj , intre acesti mafioti e greu sa razbati , va stimez si promit sa votez cu voi , macar pentru curajul de a va expune ain fata acestor nenorociti care ne au jegmanit de 22 ani , ori ca le a spus FDSN , FSN PSD PNL PD PDL USL APP .
   nu vi se pare ciudat domnilor ca astia isi fac mereu cite un partid cind nu te astepti , cite o Alba ca zapada de fiiecare data cind sint alegeri .
   sa ne uitam la edilul nostru drag a candidat de 3 ori sub sigla a 3 partide *aliante* , ba e la pd , ba e la pdl , ba e la app , interesant nu ? ce ati vrea sa mai zic de concurenta lui acest ………tuchel , cine o mai fi si taranul asta ? oare sintem o comuna de 3000 de suflete ? de ce oare nu a candidat singur sub culoare galbena , are nevoie de concetateanul nostru Dan ? cu ce l are la mana ?15

   Si putem continua..
   Acesta este politicianul local pe care “te poti baza”.

   Cum ajutati comunitatea sa-si faca o opinie ? Cat de dobitoci ii credeti pe tecuceni? Cat tupeu aveti sa va bateti joc de noi? Cum puteti sa faceti politica si afaceri in Tecuci? Cata credinta aveti sa faceti aceste comentarii in postul Pastelui fara pic de credinta Crestina?

   Allooo puterea! Sesizati cu cine aveti de-a face? Un fariseu cameleonic. Un JEG refulat care va tradeaza la prima…
   Inca nu facem cunoscut numele acestuia. Dar puteti recunoste personajul?

   RUSINEEEEE “TOV-ule” ofiter!!!!!!

   • Nea “admine” am avut bănuieli cam 95%, că ştii foarte bine cine sunt postacii care scriu comentarii pe site-urile Tecuciului. A fost un moment dat când am vrut să cunosc identitatea unei rapandule, care făcea pe deontologul în coteţul de găini, vorbind aiurea în tramvai şi mi-ai replicat că nu ştii cine este. Acum am dovada că ştii cine sunt toţi cei ce postează. De abia acum m-am luminat de ce nu accesează tecucenii site-urile acestea. Pentru că ştiu deja omul din spatele lor.

    • Regret ca va dezamagesc. Nu, nu cunosc identitatea celor ce posteaza. Acesta la care ma refer acum, este o exceptie. A comentat “la vedere” o vreme. A devenit chiar agasant prin comentariile de-a dreptul imbecile si calomnioase, punandu-ma deseori in impostaze neplacute. De aldminteri, cei ce urmaresc cu atentie sectiunea de comentarii, au observat ca l-am avertizat de cateva ori ca “sare calul”. Si pe acesta nici nu e greu sa-l identifici. Mai ales dupa modul in care “se exprimezeaza”. Va marturisesc ca ma simt confortabil pentru ca nu cunosc identitatea comentatorilor. Cei ce au lucrat cu mine stiu asta. In rest, sa auzim numai de bine!

 3. CE PARTID I-A MAIRAMAS NECALCAT ?

 4. foarte bine ca pleca din consiliu ca sa ramana un consiliu de marea adunare nationala. Sa se sature tecucienii odata si pentru totdeauna. De la pdl nu va mai fi nici un fel d eopozitie s anu va faceti probleme ca toti astia care au intrat acuma sunt agatati de domnul…

 5. Daca pleaca Oanca din Consiliul Local s-a zis cu orice fel de opozitie si Tuchel o sa se simta bine. Ne pare rau de Oanca speram ca in PSR sa faca ceva, socialismul e mort, dar la noi ideologiile nu conteaza. Poate, poate.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*