shopify
analytics tool

“Parcul de 9 luni” – grădină de buruieni, pentru tecuceni

Parc-1Mai-Tecuci

  Parcul de agrement de pe Bulevardul Victoriei, în aparentă pare îngrijit. De la distantă, aleile centrale par întretinute si curate cât de cât, cosuri de gunoi amplasate, este si aici celebrul Iepure cu ouă de Paste (până când va rămâne nu este clar, poate va începe să clozeze de la soare).
Aruncând o privire mai atentă, spatiul verde central nu a mai fost îngrijit, sau tăiată iarba. Sistemul de iluminat aflat în pavaj nu functionează. Mergând înspre margini, găsim o grădină de buruieni în splendoarea sa, parcă sunt specii protejate, fiind mentinute în starea lor naturală, salbatică, alei neterminate… Aceasta este în acest moment atractia acestui Parc!
Pâna când? Pâna când vor binevoi cei ce administrează această zonă de agrement să facă ceva si pentru tecuceni.
Neglijentă? Interese personale?

Sursa: tecuceni.ro

2 Comments on "“Parcul de 9 luni” – grădină de buruieni, pentru tecuceni"

  1. Si parcul de ,,9 luni” si parcul ,,Pazvante” arata oribil:buruieni, hartii, chistoace, iarba uscata parca ar fi o pasune ofilita… De ce nu le uda acum oamenii lui Tuchel, ca lui Pazvante voia sa-i impute apa cu care uda vegetatia din parc…?

  2. PRIMARUL ESTE DE VINA PENTRU CA DE CAND A FOST ALES NU A FACUT NIMIC.NU A VENIT CU NICIUN PROIECT DE MODERNIZARE A SATULUI TECUCI.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!