shopify
analytics tool

Parcul Central va rămâne paradisul verde al tecucenilor

Parcul-central_protecuci.ro
  De mai bine de două săptămâni circulă un zvon referitor la faptul că actualul primar al municipiului Tecuci, Daniel Gerhard Ţuchel, intenţionează să intre cu buldozerul în Parcul Central, iar pe locul acestuia să ridice o fastuoasă parcare. Zvonul demolării Parcului Central a încins spiritele tecucenilor, acesta ajungând chiar pe meleaguri dâmboviţene, capitala interesându-se de soarta Parcului Central din Tecuci. Se pare însă că totul nu este decât un „balon de săpun” menit a tulbura minţile iubitorilor de frumos şi verde. Luând legătura cu presupusul „demolator” al Parcului Central, primarul Daniel Gerhard Ţuchel, acesta ne-a informat: „Eu nu am nimic personal nici cu parcul şi nici cu persoana domnului Pazvante, eu vreau doar ca această persoană, care a concesionat parcul, să se achite de îndatoriri, în rest nimic. Nu doresc decât să îşi achite utilităţile şi doar atât. Nu avem cum să plătim din bugetul local utilităţi de sute de milioane lunar, facturi la electricitate şi apă, în condiţiile în care aceste facturi cad în îndatoririle concesionarului. În ultimii ani administraţia locală a scos din bugetul local pentru plata utilităţilor doar din Parcul Central nu mai puţin de 5,082 miliarde lei vechi, bani aruncaţi pur şi simplu în vânt, în condiţiile în care din această sumă ar fi putut fi finalizat un obiectiv aflat pe lista necesităţilor. Repet o dată pentru totdeauna: nu mă interesează parcul şi persoana care îl are în concesiune, atât timp cât facturi pe utilităţi nu sunt plătite din bugetul local. Faptul că domnul respectiv a investit în acestă zonă îl priveşte şi nimeni nu îi va distruge investiţiile, atât timp cât se achită de obligaţii”.
Acestea fiind spuse, tecucenii pot sta liniştiţi deoarece Parcul Central nu va fi transformat în parcare, acesta fiind de altfel un bun al tuturor tecucenilor.

8 Comments on "Parcul Central va rămâne paradisul verde al tecucenilor"

 1. Vasile Dănăilă Pazvante, vicepreşedinte PV, persecutat politic de USL
  Comunicat de presă
  Vasile Dănăilă Pazvante, vicepreşedinte al Partidului Verde din România, cetăţean de onoare al Municipiului Tecuci, consilier municipal, candidat la funcţia de Primar al Municipiului Tecuci la alegerile locale din 10 iunie a.c. este supus unui întreg şir de şicane şi persecuţii , toate cu substrat şi conotaţii politice, atît el personal cît şi afacerea sa – administrarea Parcului Central din Tecuci, parc recunoscut pentru caracterul său unic, adevărat „colţ de rai”, singurul brand turistic tecucean – de către primarul ales al Tecuciului, Daniel Gerhardt Ţuchel (USL-PNL).
  Ultima acţiune a lui Gerhardt Daniel Ţuchel, profund anti-democratică şi aflată periculos la limita legalităţii, în dispreţul şi sfidarea întregii comunităţie tecucene, o reprezintă Proiectul de retragere a titlului de Cetăţean de Onoare al Municipiului Tecuci, proiect avînd ca iniţiator pe Gerhard Daniel Ţuchel şi aflat pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a CL din 3 august a.c.
  Invocarea nerespectării Regulamentului de acordare a tltlului de Cetăţean de Onoare al mun. Tecuci („vot deschis” în loc de „vot secret”) este o dovadă peremptorie a spiritului revanşard meschin, politic şi partinic, cu care Gerhardt Daniel Ţuchel, viciază şi intoxică relaţia de respectare a valorilor şi drepturilor cetăţeneşti. Protestăm vehement şi fără şovăială împotriva lui Gerhardt Daniel Ţuchel şi gravităţii stării de lucruri pe care a generat-o şi solicităm public autorităţilor abilitate în respectarea legalităţii, reacţii imediate, nemijlocite şi categorice.

  Partidul Verde din România
  Ovidiu Iane, Preşedinte

 2. Domnule primar, poate dumneavoastra nu stiti cum arata parcul cand era intretinut numai de primarie. Tecucenii stiu si nu uita. Si atunci se cheltuiau sume mari, dar rezultatele erau proaste. Nu cred ca ar trebui sa afirmati ca nu va intereseaza parcul. Este al tecuenilor si ar trebui sa va intereseze. Cum ar arata acest parc daca Domnul Pazvante ar ilumina si ar intretine gazonul si florile numai in zonele in care are constructii? Cred ca ar fi destul de caraghios. Tecucenii v-au ales sa faceti ceva mai mult pentru orasul nostru nu sa ajutati la distrugerea a ce s-a facut deja. Banii cheltuiti pentru cetatenii orasului nu sunt bani aruncati in vant. Sau poate vreti sa il dati la altcineva sa nu mai fie banii aruncati in vant? Cine stie? Vom vedea.

  • @Mihai mah baiatule tu esti ..cenzurat… restul comentariului este ofensator si contine afirmatii fara acoperire la adresa consilierului Vasile Danaila Pazvante. Repostati comentariul pe site-ul acestuia infotecuci.ro.

 3. Speram ca in curand sa se negocieze contractul de concesionare in favoare tuturor , nu o sa aiba de unde plati atatea utilitati are nevoie de sprijin pentru ca orasul nostru sa ramana cu ceva frumos in el , este laudat nu numai aici si e pacat sa vedem ca se usuca tot ca nu isi mai permite sa ude florile si gazonul . Poate se ajunge la o intelegere ca mai presus de functii mai trebuie sa fim oameni si trebuie sa se gandeasca la noi , cetateni ca avem nevoie de un loc in care sa ne relaxam si sa ne ducem cu drag in el.

 4. E bine ca domnul primar a facut precizarea ca nu doreste desfiintarea parcului .Pe de alta parte, daca sunt niste obligatii contractuale, acestea trebuie respectate , eventual renegociat contractul . Oricum o solutie trebuie gasita astfel incat sa ne bucuram de un parc frumos si ingrijit . Necazul este ca s-a impamantenit obiceiul ca in campaniile electorale politicienii sa promita marea cu sarea si Oltu’cu totu si apoi sa se planga de greaua mostenire .

 5. Nu stiu ce tot au unii cu parcul Domnului Pazvante,acest parc,dupa parerea mea este cel mai frumos loc din oras unde te poti simnti cel mai bine.
  Cei care au ideile astea de a demola parcu,vorbesc fara sa se gandeasca. Daca au ceva personal cu dansu
  asta nu insemna ca trebuie sa demoleze tot.
  A avut idei,si mai are, sa faca ceve foarte frumos.
  De ce nau facut altii daca se cred asa inteligenti.
  Eu sper sa ramana asa parcul ca e foarte frumos. Mult succes domnului Pazvante.

 6. Un parc public are nevoie de sustinere din bugetul local pentru ca intreaga populatie a orasului beneficiaza de el. Nu sunt bani aruncati pur si simplu in vant ci sunt bani care permit mentinerea unui parc minunat in orasul nostru.
  Uitati-va la parcurile celelalte cum arata in conditiile in care se economisesc bani pt „obiective aflate pe lista necesitatilor”!
  Foarte viclean si inteligent mai este primarul, va reusi sa il faca pe concesionar sa renunte singur la parc, prin imputarea unor cheltuieli enorme si fara nici un sprijin din partea bugetului local, ceea ce mi se pare absurd pt ca in orice alt oras parcurile intra in bugetul local. Victima acestui siretlic nu va fi concesionarul parcului, ci vor fi tecucenii.

 7. Bravo domnule primar! Nu l iertati, ca nu e corect ce face! El vrea sa culeaga doar roadele, fiindca i-a tot mers! Vrem o schimbare!!! jos hotia

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!