shopify
analytics tool

Parcul Central, fără gazon, gard viu şi trandafiri

Lucrările ce se desfăşoară în ultima perioadă în Parcul Central din Tecuci au generat diverse ipoteze printre locuitorii oraşului. Gazonul, gardul viu şi trandafirii dispar treptat. Primarul Daniel Ţuchel a explicat pentru protecuci.ro că parcurile sunt cartea de vizită a unui primar gospodar şi era necesară o acţiune de desţelenire în parcul din mijlocul municipiului. Pentru acţiuni asemănătoare este vizat şi Parcul 1 Mai.

În primăvară va avea loc însămânţarea cu gazon iar trandafirii vor fi duşi în serele din spatele primăriei iar apoi vor fi replantaţi. Gardul viu însă o să dispară pentru totdeauna. Tecucenii vor putea călca spaţiul verde din Parcul Central aşa cum se întâmplă peste hotare. Pentru întreţinerea corespunzătoare a spaţiului verde din parc în toamnă se va pune la punct un sistem de irigaţie modern instalat sub pământ. Primarul n-a ştiut să spună exact cât s-a cheltuit pentru lucrările de asfaltare şi de înlocuire mobilier până acum nici cât vor costa următoarele dând de înţeles că acest obiectiv este important şi nu contează sumele.

Din spusele celui aflat la cârma oraşului, există mai multe oferte pentru edificarea unei noi fântâni în Parcul Central.

Parcul-central_Tecuci-coridor-2014

Parcul-central-cosuri-Tecuci-2014

Parcul-central-din-Tecuci-august-2014

Parcul-central_Tecuci-2014

Parcul-central-din-Tecuci-2014

Parcul-central-Tecuci-2014

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

19 Comments on "Parcul Central, fără gazon, gard viu şi trandafiri"

 1. Pai nu mai are timp de garduri ca isi face hotel.

 2. Si daca intentioneza sa strice gardul, este adevarat ca de stricat este foarte usor, mai ales cand strici si zici ca ai facut ceva deosebit.Mai greu era sa faca un alt gard in locul celui care il va strica. Cred ca scoate ceva fier vechi si din gardul asta de la parc. Gardul de la parcul din satul nou a cantarit ceva la fier vechi, chiar si piata de la autogara. Deci si 800 metri de gard……cataresc bine la fier vechi. Si dupa ce demolam gardul facem teren drept cu iarba. E bun, e bun. Creca nu prea mai are bani, ca altfel l-ar fi pus pe Mihalache sa faca un alt gard.

 3. Mai avem nevoie si de iarba!…… Tuchel (pardon, Primaria, banii vostri!) a cheltuit anul acesta cu parcul Central cam 20 de miliarde de lei.

  Incepe lucrarile dupa care le abandoneaza. Este o tactica de fraiereala. Vrea sa lase impresia ca FACE TREABA. Va prelungi harababura pana in anul alegerilor.
  Cu 20 de miliarde un gospodar adevarat preda parcul „la cheie”. Isi bate joc de tecuceni, de copii si batrani.

  Acum va dati seama cam cat investea Pazvante in parc? Si ce eforturi financiare facea?
  Tuchel l-a alungat pe Pazvante din motive de razbunare politica si acum vrea sa stearga din memoria populatiei urmele stradaniei unui om dedicat plantelor si naturii.

  Dupa ce Tuchel si-a pus numele pe statuia lui Cuza probabil urmeaza sa-si comande o statuie pe Aleea Personalitatilor. Ar fi in stare!… Sau sa-si picteze chipul pe zidurile catedralei…. La cum se comporta ciudatul de la Tepu e clar ce face cu IARBA. O fumeaza!

 4. Din pacate fotografiile nu redau adevarata mizerie si uratenie a parcului central. Nu trebuie bagat in seama tuchelistul care imprastie mizerii si pe acest site. Din punctul meu de vedere nici nu ar trebui aprobate astfel de comentarii. Nu le ajunge Tecuceanul, Tecucenii, Bumerangul, Opinia tecuceana etc, vor sa ne fure si ultima reduta de lupta impotriva mafiei tucheliste care a acaparat orasul?

 5. Peste hotare, mai exact Londra etc unde a vazut Primarul este o alta clima. Gazonul rezista si in timp de iarna. La Tecuci s-ar putea ca in decembrie sa nu va puteti calca gazonul

  • Care gazon? a mai rămas ceva? Pe cel din fața grădiniței l-a stricat ca să-i facă patinoar lui Grosu, băiatul lu tata de la pnl… Pe vremea lui Pazvante era un gazon precum cel de pe stadioanele englezești… Acum țucal face piețe publice ca în Coreea de sud…Cum arată platoul din fața Primăriei? Oribil…

   • stimabile domnule maricel!
    1 nu ati vazut gazoane englezesti decat la tv
    2 confundati corea de sud cu cea de nord
    m-ai invatati!asa cum a zis mentorul unora dinte cei ce se plimba pe aici,,invatati,invatati,invatai

 6. unele dintre poze sunt photoshopate, altele sunt facute din anumite unghiuri ,intentionat sa iasa pozele prost,iar alte sunt din primavara,de si ne aflam de cateva zile in cel de al III- lea anotimp al anului cand natura incepe sa se usuce,iar parcul nu mai poate fi verde si plin de trandafiri infloriti,doar daca am fi in alta emisfera,america de sud sau australia.
  saracul de tine tot incerci sa faci un articol defaimator,dar nu reusesti.lasa-te.fa si tu o mesie folositoare :zidar,brutar lacatus,strungar.

  • Sunteti un adevarat maestru. Cunoscatorii pot observa intr-o secunda ca imaginile nu sunt prelucrate. Fotografiile sunt facute acum doua zile. Cei de la Zone verzi pot confirma. Am avut discutii cu cateva grupuri de muncitori care lucrau in parc. Iesiti din casa in cursul acestei zile si veti vedea ca parcul arata asa cum e in imagini. Altfel sunteti un jalnic comentator de partid. Putem sa-i rugam pe cei de la Clubul Fotografilor din Tecuci sa faca si ei un colaj de imagini.
   Nu sunteti cumva acel „daniel” care planta flori in carosabil acum un an in urma? Nu sunteti acelasi care edita articole defaimatoare la adresa actualului primar? Noi credem ca DA. Rusinica!!!!

   • multumesc de compliment!
    ma confunzi,baietas.din 2012 imi mentin aceias linie,cauta comentarile mai vechi de ale mele.de fiecare data am fost banat.
    am fost,sunt si voi fii un vehement contestatar ale mizerabilelor ziare tecucene:pro tecuci,tecuceni,favor,observator,semnal,info tecuci,organul.
    trebuie sa fii ultimul om,sa votezi cu victor viorel sau cu mizeria de partid bolsevica

    • Ati intrat in curtea nostra si ne balacariti. Poate ca cititorii nostri vor intelege de ce nu am aprobat uneori comentariile dumitale care au fost si mai neortodoxe decat acesta. Dar, conform constitutiei aveti dreptul la libera exprimare. DECENTA.

    • Părerologul de Tecuci | 2 septembrie 2014 at 20:08 | Răspunde

     Dacă te dai aşa virulent şi capabil de ce nu faci mătăluţă o Fiţuică de Tecuci unde să poţi să te exprimezi după cum vrea muşchi lu mata’ ?
     Eu aşa aş face, dar nu sunt în stare şi recunosc în faţa naţiunii…Am rugat pe cineva să mă ajute dar…gheaţă la mal…

     • Da, am fost martor. Dar timpul nu e pierdut. Prietenii stiu DE CE…

     • vad ca buna educatie e foarte departe de tine,,după cum vrea muşchi lu mata’ ”ar trebui scosi si blocati astfel de utilizatori,eu nu am injurat si nici nu am folosit astfel de termeni si am fost blocat doar pentru ca am avut o alta parere si nu sunt un votant a descendentilor lui iliescu ,groparul tarii.

      • Eu cred ca dumneata confunzi siteurile, poate la Tecuceanul, dar aici nu este cenzura, dacat daca aduci injurii sau acuzatii nefondate. Si eu am comentat impotriva PSD-ului si nu am fost blocat.Din postarile dvs. observ ca sunteti un tuchelist infocat, nu inteleg de ce pierdeti timpul pe aici si nu ai inchinati o oda in Tecuceanul? Nu ma indoiesc ca sefa A.P. il va publica imediat.

    • vezi ca ai gresit cand ai spus ca esti impotriva ziarului Semnal. Ziarul semnal este de al vostru si ar fi pacat de la dumnezeu sa spui ceva rau de ziarul semnal ca este chiar cel mai apropiat al peneleului

  • Trandafir de Tecuci | 2 septembrie 2014 at 11:32 | Răspunde

   N-ai vrea in schimbul pozelor „photoshopate” sa ne spui tu niste locuri unde putem vedea ceva care merita aratat? Poate „puntea de pavele” cea mai mare realizare a celui mai slab primar din istoria Tecuciului, prilej de hâţ-bâţ zilnic pentru masini? Sau gropile din asfalt? Sau trotuarele in care iti rupi picioarele? Sau copacii taiati? Sau… ceva acolo… orice… Sau poate vrei sa se scrie un articol „nedefaimator” despre toti directorii (???) cu 10 clase semi-analfabeti care-ti asigura curatenia? Sau despre falimentarul pus director la Cimitir? Sau despre „competentii” adusi de la Tepu? Sau…sau…sau… Ce-ai vrea sa scrie presa? Si tu ce cauti pe aici? Vrei informatii „reale” citeste Tecuceanul.Citindu-l vei dormi linistit intr-un oras curat, cu strazi asfaltate si cu parcuri curate. Doar sa nu mai traga aia cu tunul dupa ciori. Alta mare realizare a minunatului tau primar dupa care toate ciorile nu mai sunt in parc (sanchi).

 7. Preotescu Florian | 1 septembrie 2014 at 21:26 | Răspunde

  Cand actualul edil spune ceva nu trebuie obligatoriu luat in serios. Cel mai adesea lucrurile stau taman invers de cum spune acesta, iar atunci cand e vorba de lucrari, care sunt date pe baza de incredintare directa, atunci sigur a vorba de gasca liberalo-pedelista care trebuie si ea rasplatita, ce de familie mare remuneratie mica, si un comision acolo nu strica.

 8. Nici florile nu cresc în jurul unui ,,neamț” atât de toxic… Parcul arată arid ca platoul unei unități militare… Oribil!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!