shopify
analytics tool

Parcul 1Mai din Tecuci va fi reabilitat

Parcul 1Mai Tecuci  Parcul 1 Mai este unul dintre cele mai ample spaţii de recreere ale municipiului Tecuci, care până nu demult era într-o paragină totală. În vara anului 2011, acest spatiu destinat petrecerii timpului liber a intrat într-o renovare totală, pentru a fi redat iubitorilor de linişte şi verdeaţă. Pentru început, acest parc a beneficiat doar de renovarea aleilor şi a iluminatului, chiar şi puţină curăţenie, urmând ca din această primăvară să se întreprindă o serie de lucrări care să dea o faţă mult mai „comercială” locului, prin realizarea zonelor destinate bicicliştilor, dar şi adepţilor sportului pe role. Pe de altă parte, pensionarii şi nu numai vor beneficia de o serie de locuri de relaxare dotate cu bănci deosebite, lucrate manual de persoane cu dizabilităţi. Adepţii grătarelor în aer liber nu sunt lăsaţi la urma listei de priorităţi, pentru aceştia urmând a fi realizată o zonă specială, cu grătare din piatră, unde tecucenii vor avea posibilitatea ca la sfârşit de săptămână să-şi gătească un grătar fără riscul de a produce un incendiu. Până ca toate aceste obiective să fie atinse, administraţia publică locală tecuceană trebuie să „negocieze” intens cu ciorile din Parcul 1 Mai, pentru ca acestea să-şi părăsească actualele cuiburi de bună voie, ca tecucenii să fie cu adevărat relaxaţi.
Primarul tecucean, Eduard Finkelstain, ne-a informat: „În perioada următoare se vor relua lucrările de reabilitare şi renovare a Parcului 1 Mai, vor fi montate bănci, vor fi realizate grătare din piatră, astfel încât tecucenii să poată avea o zonă de picnic amenajată şi sigură. Până la această fază, însă, trebuie să găsim o soluţie de îndepărtare a ciorilor care îşi fac cuiburi în acest parc. Aceste vietăţi, pe lângă faptul că fac un zgomot infernal, fac şi foarte multă mizerie. Sperăm ca în perioada următoare să găsim o soluţie în ceea ce priveşte îndepărtarea acestor păsări zgomotoase şi în acelaşi timp vom căuta şi soluţii privind amenajarea zonei de picnic, cu grătare sigure, care să fie la dispoziţia celor ce doresc să le folosească. În paralel, se vor continua lucrările de reamenajare a parcului, prin realizarea de piste de biciclete, de rolere, montarea de bănci şi amenajarea de spaţii verzi care să atragă tecucenii”.
Sursa: monitoruldegalati.ro

3 Comments on "Parcul 1Mai din Tecuci va fi reabilitat"

 1. Toate aceste promisiuni electorale dupa alegeri vor ramane in paragina precum bazinul de inot,sala de sport , locuri de joaca demolate si lasate in paragina?? mai dau alte exemple ale cancerului portocaliu??? ……
  Restul comentariului a fost restrictionat pentru afirmatii injurioase.

 2. O sa indepartati ciorile pentru ca ii croncane pe privilegiatii cu case in parc.
  Oare unde s-a mai vazut ca sa se faca locuinte intr-un parc.
  Si daca se da drumul la gratare ii supara pe aia cu casele acolo si nu-i frumos. Doar sunt oameni de vaza ai orasului.
  Maine ma duc si eu la primarie sa obtin o autorizatie de constructie in parc…

 3. Vrajeala electorala si spalarea altor bani ……..prin incredintarea lucrarilor catre „nepoti” care stiu sa decarteze.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!