shopify
analytics tool

Paradă militară la Tecuci, de Ziua Naţională a României

Parada-militara-Tecuci-de-Ziua-nationala-a-Romaniei-2015

Pe 1 Decembrie, tecucenii vor avea parte de o paradă militară spectaculoasă, cu tehnică de luptă, unică pentru oraşul lor, a anunţat primarul Daniel Ţuchel. Oamenii vor putea admira forţe şi mijloace din dotarea Armatei, Jandarmeriei, Poliţiei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţiei Locale şi nu numai. Edilul tecucenilor a precizat, într-un anunţ postat pe Facebook, că municipalitatea a demarat deja pregătirile.

„Aţi avut ocazia să participaţi la o astfel de paradă? Anul acesta, Ziua Naţională a României – 1 Decembrie – o vom cinsti, în premieră la Tecuci, printr-o spectaculoasă paradă militară, unicat în municipiul nostru. Am început deja pregătirile… Vă aştept pe toţi, cu mic, cu mare! Să fim mândri că suntem români! Mulţumesc factorilor decizionali din Ministerul Apărării pentru aprobare!”, a anunţat primarul Daniel Ţuchel.

N.R. Chelului îi lipseşte tichia de mărgăritar şi tecucenilor o paradă militară.

Sursa: viata-libera.ro
Foto: youtube.com

15 Comments on "Paradă militară la Tecuci, de Ziua Naţională a României"

 1. Provoc la o intilnire pe dl SPECTATOR ,cu parerea din 24.11.sa demonstrez ca sunt corect in afirmatii ,fie ele si pe aceasta cale !

 2. Sunt vinovati parte dintre politicieni ca nu mai exista o unitate militara in TECUCI ,ei se cunosc ,au avut si sprijin militar (corect al unor fosti comandanti ).Multi au promis in campanie ca vor face ceva in acest sens .Dar au ramas promisiuni dupa alegeri !

 3. Pai, cum cine-i vinovat ca nu mai exista UM in Tecuci? Primarul! El e singurul vinovat! El e responsabil de tot ce se-ntampla! Nu-i asa????

  • Nu e de ajuns ca isi pune mizeriile pe facebook, pe tecuceanul, sindromul, tecucenii, acum tepeanul mai scrie comentarii si aici. Hus la furat!

   • Ce-aveti cu mine, ,,tampitilor,,…mi-am dat si eu cu parerea! Ce nu va place?

    • Va aduc la cunostinta ca acest mod de adresabilitate va duce la bannarea IP-ului.

     • Cu tot respectul, d-le admin., adresabilitatea la care faceti referire are in cuprinsul ei exact ,,numele,, celui care a postat. N-am avut in intentie sa jignesc.As vrea sa fiti insa la fel de vigilent cu toate postarile. Va multumesc!

 4. Doar o parere :De unsprezece ani orasul nu mai are armata !Cine sunt vinovatii ?Dece intr-un alt oras la 47 Km sunt patru unitati militare si culmea de tot de atatia ani militarii din oras sunt nevoiti sa faca zilnic naveta !

 5. Tudorel Pastrama | 23 noiembrie 2015 at 18:15 | Răspunde

  E adevarat ca la repetitii un tanc la calcat pe tepean?

 6. Chiar sunt curios cum vor trece camioanele alea grele peste puntea de pavele.Hat bat sus jos…

 7. Ba eu chiar astept evenimentul…

 8. Vai cata frumusete. Vor fi si tancuri pe strada? Extravagant de frumos. Sper sa fie si ceva ritmuri de wagner. Lui Hitler ii placea mult Wagner. Tancuri si muzica simfonica de Wagner ce ii placea lui Hitler, doar ca acesta nu isi lua comisioane si din plimbarea tancurilor

 9. Apel la normalitate catre izmanarul Tuchel | 22 noiembrie 2015 at 16:21 | Răspunde

  Cand razboiul pandeste la granitele Romaniei, cand pacea in lume sta agatata intr-un fir de ata, DEMENTULUI ii trebuie parada militara. Ce ma ingrijoreaza este ca o gloata de pupatori in cur tuchelisti sustin si promoveaza aceasta prostie: PARADA MILITARA SPECTACULOASA. Poate ca ziua de 1 Decembrie ar fi o buna ocazie ca parintii (mai ales bunicii) sa le explice copiilor ce este acela un RAZBOI. Care sunt consecintele lui…. Si ca astfel de DEMENTI si DERAIATI PSIHIC, care au numai razboi in cap, sunt genul de iresponsabili care arunca lumea in haos, in foamete, in suferinta….Tuchel Gerhardt Daniel este tipul de individ conflictual, aflat intr-un razboi permanent cu oamenii si cu normele civilizatiei, care tot face parada de cand a pus mana pe orasul Tecuci. TECUCENI, NU INTRATI IN JOCUL NEBUNULUI! In aceste vremuri tulburi si riscante parada militara demonstrativa nu trebuie sustinuta.

 10. Poate pana atunci il inhata DNA-ul !

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!