shopify
analytics tool

Panouri solare la spitalul municipal

  Asigurarea apei calde menajere la nivelul Spitalului municipal „Anton Cincu” Tecuci se face de aproximativ o lună de zile cu ajutorul panourilor solare, o soluţie foarte eficientă, care aduce beneficii majore, din punct de vedere financiar, utilizatorului. Investiţia, în valoare totală de 392.628.000 lei, provine în mare pare de la Fondul de Mediu – un procent de 80%, restul de 20% fiind contribuţia Consiliului Local al Municipiului Tecuci. Din aceste fonduri s-a reuşit achiziţionarea a peste 150 mp panouri solare, care asigură apa caldă menajeră utilizată în toate secţiile bătrânului aşezământ medical tecucean, pe perioada de vară. În timpul sezonului rece, însă, asigurarea apei calde menajere se face atât cu ajutorul acestor panouri solare, care asigură aproximativ 40% din necesar, cât mai ales prin folosirea centralei termice.  „Montarea panourilor solare este deosebit de benefică,ţinând cont că se vor face economii importante în următoarea perioadă. La această dată întreg necesarul de apă caldă menajeră este asigurat de aceste panouri, iar pe timp de iarnă reducerea facturilor lunare va fi semnificativă. Economiile făcute prin folosirea eficientă a energiei solare vor merge probabil către investiţii la fel de eficiente, la nivelul spitalului nostru fiind necesare foarte multe investiţii”, ne-a informat dr. Dragoş Teodoru, managerul Spitalului municipal „Anton Cincu” Tecuci …citeste intreaul articol

Sursa:  monitorulgalati.ro

5 Comments on "Panouri solare la spitalul municipal"

 1. mare investitie !!! Ar fi bine sa si vedeti pe ce s-au risipit 600mil lei vechi in reabilitarea centralei termice!! Documentati-va inainte de a scrie! Si mai mult, meritul nu este nici pe departe al lui Teodoru ci a dr. Cristea care a demarat proiectul. Dar asa este pe la noi: unul cu meritul real si celalt cu lauda. Ar fi bine ca Teodoru sa nu-si mai asume unele !!! lucruri ci sa-si vada lungul nasului caci fara oameni ca dr Cristea era si el un neica nimeni. In viata nu-ti sunt necesari doar banii, uneori conteaza si girul unui profesionist si om.

  • @cori
   Repet: articolul, asa cum se poate observa, este preluat din Monitorul de Galati (unde se poate vedea si autorul). Am dorit sa va semnalam ca exista si o presa favorabila Dr. Teodoru si nu doar una ostila acestuia, asa cum a declarat in mai multe ocazii.

 2. Iar isi da cu parerea fatuca asta de la Monitorul? Of, Doamne, dar are mari probleme cu matematica. Nu mai preluati materialele acestei fete, Admin. Este pacat de prestigiul pe care l-ati castigat.

 3. MOS ION ROATA | 2 august 2011 at 15:23 | Răspunde

  DE CE MINTITI TECUCCENII CU ARTICOLUL ACESTA . UN PANOU SOLAR DE
  2 MP , NU COSTA MAI MULT DE 5000 LEI CU MONTAJ CU TOT .
  150 MP *2500LEI = 375000 LEI .
  VA ROG DOMNULE ADMIN , ATENTIE LA CIFRE SI VIRGULE , CACI PE SARACIA ASTA ……………

  • @Mos Ion Roata
   E clar ca mos Ion a imbatranit si nu a mai avut rabdare sa ajunga si la final sa vaza cine si mai ales unde a scris…
   Varsta asta bat-o vina…

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!