shopify
analytics tool

Ovidiu Papuc a decedat într-un accident de maşina

accident-de-masina-buzau

Ovidiu Papuc - Tecuci Hotel Matrix    Un bărbat de 44 de ani din Tecuci a murit în această dimineață pe DN2 E85 după ce, aflat la volanul unei autoutilitare, s-a angajat într-o depășire și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul a avut loc în afara localității Limpeziș când bărbatul de 44 de ani aflat la volanul unei autoutilitare s-a angajat în depășirea unei dubițe condusă de un bărbat de 38 de ani din Brăila, fără a păstra o distanță laterală suficientă. Mașina condusă de bărbatul de 44 de ani a acroșat cealaltă autoutilitară și a fost aruncată pe contrasens răsturnându-se în afara părții carosabile.

Șoferul din Tecuci a rămas prins în cabina mașinii răsturnate și a murit peOvidiu Papuc - Hotel Matrix Tecuci loc pentru scoaterea lui fiind nevoie de un echipaj de descarcerare. Cel de-al doilea șofer implicat în accident a scăpat nevătămat. Polițiștii veniți la fața locului l-au testat pe bărbatul de 38 de ani cu aparatul alcooltest și au constatat că acesta nu consumase băuturi alcoolice.

Pe surse am aflat ca cel dededat in accident este Ovidiu Papuc, administratorul Hotelului Matrix.

Sursa: observatorulbuzoian.ro

5 Comments on "Ovidiu Papuc a decedat într-un accident de maşina"

 1. Saracul , ce bogat a fost …. si ce putin a luat cu el DINCOLO ! Ce lectie de viata !

  • @the conscience-“O constiinta impacata nu tine seama de minciunile zvonului”-Ovidius. Si am fost multi….multi care ….care printre lacrimi, jelim pierderea unui prieten.Pacea sa fie cu tine! A fost un om bun, un om cu suflet mare!

   • @ P.O.Z. : Sunt oameni care fac rationamente nesfarsite inainte de a admite o EVIDENTA. Durerea pierderii unei fiinte dragi e mare. Adevarul e ca toti “ne ducem” , mai devreme sau mai tarziu.Nimeni nu scapa de moarte. Nici cel zdrentaros care sta cu mana intinsa , nici cel care traieste in “porfira si vizon”.Dumnezeu sa fie si cu unul si cu celalalt ! Si aici si DINCOLO ! Pace !

    • Fie ca Sfanta Fecioara Maria sa mijloceasca la Bunul Dumnezeu pentru sufletul d-lui Ovidiu Papuc , Dumnezeu sa-l odihneasca in pace si sa dea putere familiei indurerate, doamnei Petronela Papuc si copilasului sa treaca mai departe peste aceasta grea incercare. Un Craciun cu pace si multa,multa putere!

 2. Dumnezeu sa-l ierte! Codoleante familiei! A fost un om bun si linistit!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*