shopify
analytics tool

Organizaţia municipală a Partidului Social Democrat are un nou „cap – conducător”

Sâmbăta, 10 aprilie, în sala Studio a Casei de Cultură Tecuci s-a desfăşurat conferinţa extraordinară a organizaţiei municipale Tecuci a PSD care a avut ca scop alegerea unei noi conduceri, unde au participat 90 de reprezentanţi.  Au fost prezenţi „grei” ai partidului, în frunte cu preşedintele organizaţiei judeţene, senatorul Dan Nica, preşedintele executiv, senatorul Gh. Saghian şi Eugen Cherbac, preşedintele Consiliului Judeţean.  De ce conferinţă extraordinară şi de ce noi alegeri? Pentru că exact la un an şi o săptămână de la alegerea lui Laurenţiu Chirvăşuţă, preşedintele organizaţiei, în funcţia de senator „de Tecuci” în colegiul 1 Galaţi, (8 dec. 2008) pe listele PSD-ului, la data de 15 dec. 2009 „capul conducător” al organizaţiei, preşedintele organizaţiei anunţa de la tribuna parlamentului naţiunea că in mod special „poporul care 1-a ales” că el devine independent şi a basculat în barca aşa zisului „independent”, generalul Oprea, cel care „număra izmene când era în armată” (dixit preşedintele Băsescu), motivând că „proiectul (său) politic nu mai este realizabil în cadrul PSD”, Şi îl credem pe cuvânt, căci fiind în opoziţie nu mai poate beneficia de lucrări de la stat, precum a beneficiat în perioada guvernării Tăriceanu – care avea sprijinul parlamentar al PSD – şi când Chirvăşuţă L., în calitate de consilier judeţean şi asociat al firmei SC Mistral SA a efectuat lucrări de construcţie şi investiţie la sediul primăriilor din judeţ.  Aşa a intrat „în gura presei” pentru încălcarea legii şi a fost silit să demisioneze din funcţia de consilier judeţean, iar partidul recunoscător pentru meritele sale, 1-a propulsat pe listele de senator pe care a şi fost ales. Deci, nu ca independent.
Pentru că nu-şi putea realiza programul de investiţii al societăţii sale aplecat el din PSD, nu pentru alte idealuri sociale ale celor care lau ales.  Noua conducere îl are ca preşedinte pe Butunoi Daniel, vechi membru de partid, alţi cinci vicepreşedinţi secondân-du-1: Tudor Lucian, fost preşedinte, inginer şi om de afaceri, Nicolae Chivu, profesor pensionar şi fost deputat, Eugen Posteucă, inginer electronist; câte un loc e rezervat organizaţiei de femei şi de tineret. Noua conducere reprezentând „o echipă competentă, cuprinzând persoane din toate categoriile profesionale şi de vârstă şi sex” (D. Butunoi) care are drept scop câştigarea alegerilor municipale viitoare şi voturi care să-i asigure în continuare conducerea Consiliului Judeţean (Dan Nica), urmărindu-se implementarea şi realizarea programelor iniţiale mai de mult de reprezentanţii partidului, precum drumul de centură şi regularizarea Bârladului (Eugen Chebac), cei aleşi reprezentând garanţii morale şi partinice că îşi vor desfăşura cu elan şi succes munca (Gh. Saghian).
Subscriem şi noi la toate bunele intenţii pe care le-au prezentat reprezentanţii PSD-işti în ideea de a contribui la mai buna gospodărire a municipiului şi la îmbunătăţirea vieţii locuitorilor săi, la mai buna chibzuire a cheltuirii banului public, pentru a nu-i mai risipi pe licitaţii trucate şi la efectuarea de lucrări de proastă calitate, îa crearea de locuri de muncă şi realizarea programului social de construire de locuinţe.
Autor:  Octavian Cherchez – Ziarul ” Observator T „

Fii tu primul care comentează on "Organizaţia municipală a Partidului Social Democrat are un nou „cap – conducător”"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!