shopify
analytics tool

Ordinea de zi a şedinţei ordinare din 23 februarie

  Consiliul Local se va întruni joi, în sala mare a Primăriei – ora 16, într-o şedinţă ordinară. Vor fi supuse la vot următoarele proiecte:
1. Proiect de hotărâre privind stabilirea cotei-părţi din chiria pe care persoanele juridice, titulare a dreptului de administrare a bunurilor aparţinând domeniului public al municipiului Tecuci, au dreptul să o încaseze.
2. Proiect de hotărâre privind însuşirea raportului de evaluare şi aprobarea unui schimb de teren, între U.A.T. Tecuci şi domnul Pavel Eugen.
3. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului local Tecuci referitor la prelungirea contractului de cooperare nr. 61583/6.04.2010 încheiat cu S.C. FIX ZECE MEDIA S.R.L. Tecuci, precum şi completarea acestuia.
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea unui sprijin financiar Parohiei Naşterea Maicii Domnului din Tecuci.
5. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public în domeniul privat a unui imobil din str. Gheorghe Petraşcu, nr. 60, bl A1, parter.
6. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public în domeniul privat a unui imobil din str. Gheorghe Petraşcu, nr. 64-66.
7. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul public în domeniul privat a unui imobil din str. Gheorghe Petraşcu, nr. 64-66.
8. Proiect de hotărâre privind vânzarea prin licitaţie publică a unui imobil, str. Gheorghe Petraşcu, nr. 64-66.
9. Proiect de hotărâre privind vânzarea prin licitaţie publică a unui imobil, str. Gheorghe Petraşcu, nr. 64-66.
10. Proiect de hotărâre privind vânzarea prin licitaţie publică a unui imobil, str. Gheorghe Petraşcu, nr. 60, bl. A1, parter.
11. Proiect de hotărâre privind avizul Consiliului local cu privire la schimbarea denumirii Şcolii speciale Tecuci.
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor practicate de SC Servicii Zone Verzi ECOTEC SRL pentru deszăpezire.
13. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 182 din 22.12.2011.
14. Întrebări, interpelări, petiţii (informare cu activităţi desfăşurate de lucrătorii Poliţiei municipiului Tecuci, în luna decembrie 2011; raport de activitate al Poliţiei Locale Tecuci, pentru anul 2011).

1 Comment on "Ordinea de zi a şedinţei ordinare din 23 februarie"

  1. Iar se dau bani pentru Radio FikiToader/zeceminus….? Propun sa se dea si pentru Protecuci…Infotecuci…ca sa nu mai vorbesc de Observator si Semnal… Ele de ce sa nu primesca… ? Poate sa ne raspunde domnul Primar… de ce este mai important radioul portocaliu decat celelalte media locale….? Poate intreaba macar un consilier cu cap si coloana vertebrala…. asteptam intrebarile/raspunsurile…

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*