shopify
analytics tool

Oameni şi şoareci

Oameni si soareci Observator- ProTecuci

Cuvântul „sobolănire” nu-prea există. Doar fenomenul de sobolănire. Şi şobolanii politici. Care trăiesc (bine!) în jurul hambarelor banilor publici. Mult mai mari decât şoarecii electorali de cartiere. Aceste rozătoare politice care şobolănesc banii publici trăiesc în colonii de partid, 50-100 de indivizi, gestati în 30 de zile de campanie electoral-infectioasă, ca apoi, 4 ani de zile, cam cât e durata maximă de viaţă la şobolani, să provoace mari stricăciuni bugetului local, strâns anual din impozitele luate pe casele de chirpici ale văduvelor.

Tecuciul are ciumă. De tip pnl, psd, pdl etc…! La dracu’ de boală!
După nici un an de la infestare avem febra tip Butunoiu, delir tip Ţuchel, diaree tip Grosu…! Şi-abia ce ne vindecasem de băsism! Semne de boală. Epidemică. Dar nu toţi. Pentru unii ciumă. Pentru alţii mumă.

Rod tot: uşi de Primărie, directori de piaţă, cabluri electrice Romlux, tarabe de bâlci, parcul lui Pazvante, şcoli, licee, biblioteci şi muzee, conexiuni de internet….  

Citeşte întreg editorialul în ediţia tiparită a ziarului OBSERVATOR – ProTecuci
pe care-l poti procura de la chioşcuri sau la distribuitorii volanţi.

2 Comments on "Oameni şi şoareci"

  1. Se pare ca s-au trezit tecucenii…bravo domnilor pentru idee ,materializare si mai ales continut.

  2. in legea 188/1999 scrie ca orice functie se ocupa prin concurs. daca orice functionar din administratie este numit la partid, propun sa scoatem din lege notiunea ca orice functie se ocupa prin concurs la care poate participa orice cetatean. Sa scrie in lege ca omul care va ocupa o functie publica se stabileste la partid, iar o conditie pentru ocuparea unei functii publice este sa fii membru al unui partid, indiferent de studii sau pregatire profesionala.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*