shopify
analytics tool

O ţigancă din Iveşti a fost făcută vedetă de „The Sun”

The Sun După ce în urmă cu patru luni „Adevărul” a scris despre cazul incredibil al unei ţigănci din comuna gălăţeană Iveşti, devenită bunică la numai 23 de ani, publicaţia engleză „The Sun” a ajuns la concluzia că această femeie este cea mai tânără bunică din lume. În timp ce alte fete de vârsta ei merg la şcoală şi încă se mai gândesc la jocurile copilăriei, la maternitatea Spitalului Clinic de Urgenţă, o fată de 12 ani a dat a dat naştere unei fetiţe perfect sănătoase, în urmă cu câteva luni.  Culmea este că şi bunica copilului este… precoce, ea având doar 23 de ani. Mama lăuzei este foarte mândră şi încântată de faptul că familia s-a mărit cu încă un membru. Astăzi, cotidianul britanic The Sun a preluat ştirea şi a ajuns la concluzia că femeia din Iveşti este cea mai tânără bunică din lume.  „Suntem bucuroşi şi abia aşteptăm să facem botezul. Noi o să avem grijă şi de nepoată, şi de fiica noastră. Noi o s-o ajutăm cu copilul”, spunea Mariana Stănescu, proaspăta şi tânăra bunică, în vârstă de doar 23 de ani, imediat după ce fiica a adus pe lume copilul. Tatăl nou-născutei, şi el tânăr, în vârstă de 15 ani, este bucuros că a devenit părinte dar declară că nu ştie încă dacă îşi iubeşte concubina, proaspăta mămică.  „Eu sunt tatăl copilului. Nu ştiu deocamdată dacă o iubesc pe Maricica. Văd eu de acum încolo ce-oi face. Pe fata noastră sigur o s-o iubesc”, spune mândru de el Vasilică Stănescu, tatăl fetei nou-născute.
Medicii de la Spitalul Judeţean sunt uimiţi de „performanţele” copilei şi în acelaşi timp spun că un astfel de caz este o obişnuiţă în comunitatea din care vine proaspăta mamă.
„Avem la spital o tânără mamă de numai 12 ani, care a născut cu succes o fetiţă sănătoasă. Mama are 12 ani şi bunica 23. Doamnă în putere. Bunicii spun că vor creşte ei copilul. Ne înmulţim fără nicio grijă şi în curând o să ajungem să nu ne mai vedem”, spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

sursa: adevarul.ro

Fii tu primul care comentează on "O ţigancă din Iveşti a fost făcută vedetă de „The Sun”"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!