shopify
analytics tool

Nu vă lasaţi păcăliţi şi furaţi! Cereţi să vi se elibereze bilete pentru intrarea în Bâlci!

Iarmaroc-moldovenesc-Tecuci-2015-Balci

Reprezentanţii ANAF atrag atenţia asupra drepturilor şi obligaţiilor pe care le au persoanele care vin în perioada 10-15 august la Bâlciul Moldovenesc din Tecuci. Principalul sfat este ca la intrarea în Bâlci plătitorii să ceară să li se elibereze bilet.

Atenţie! Fisa primită la intrare este doar pentru declanşarea şi ridicarea barierelor.

Dovada plăţii se face doar pe baza biletului de intrare iar acesta trebuie păstrat pe toată perioada prezenţei în incinta Bâlciului. Achiziţia biletului obligă organizatorii la servicii de pază şi protecţie pentru clienţi, sau poate justifica unele drepturi în eventualitatea unor incidente.

ANAF a primit mai multe sesizări că la intrarea în Bâlciul din Tecuci se încasează bani fără ca organizatorii să elibereze bilete. Fapta intră sub incidenţa infracţiunii de evaziune fiscală. Poate vom afla ce drum iau sumele nefiscalizate şi în ce buzunare intră banii!… E vorba de mulţi bani.

În jurul conducătorului mult îndrăgit

Echipa-de-lingai-la-iarmarocul-moldovenesc-Tecuci

12 Comments on "Nu vă lasaţi păcăliţi şi furaţi! Cereţi să vi se elibereze bilete pentru intrarea în Bâlci!"

 1. Costica Diaconu | 15 august 2015 at 10:19 | Răspunde

  tuchel se lauda cu marile realizari cu iarmarocul din tecuci, unde de la an la an au fost incasari din ce in ce mai mari.
  in lipsa unor documente, trebuie sa-l credem pe cuvant, CU TOATE CA NOI VEDEM CA IARMAROCUL ESTE DIN CE IN CE AI SARAC DE LA AN LA AN.
  ACEST LUCRU SE DATORESTE IN MARE MASURA LUI TUCHEL CARE A STABILIT NISTE TAXE PE CHIRII ASTRONOMICE IN COMPARATIE CU ANII TRECUTI.

  ne mai transmite tuchel ca la targuri si oboare nu se elibereaza bonuri fiscale.
  ESTE FOARTE ADEVARAT DOMNULE PRIMAR, DAR DACA CITITI (dvs. sau contabila, fata de porc) CU MARE ATENTIE ORDONANTA 91/2014, ART.2, PCT.D CARE SPUNE CA NU SE ELIBEREAZA BON FISCAL CI BON CU VALOARE FIXA TIPARITE CONFORM LEGII.
  daca in locul banilor nu se elibereaza un document justificativ in loc, ce garantie am eu ca de la cel mai mic casier la conducatorul firmei nu a bagat banii in buzunar?

 2. Olive si Popeye | 14 august 2015 at 15:00 | Răspunde

  Uite cu ce indivizi defileaza Tuchel. Ala din spatele lui nu este Tuchel Viorel var-su’ de la tepu?

  Uite-l si pe Hopa Mitica, viceprimarul
  Si radovei second hand.

  parca ar fi o scena de casting la Ali Baba si cei 40 de hoti.
  Tecuceni, fugiti ca va mananca pe toti!

 3. Primarul scrie in ziarul personal. scos pe banii contribuabilului tecucean ca prin turnichetii de la intrarea in balci se tine evidenta contabila a banilor platiti de zecile de mii de oamenii care au fost in balci in aceasta saptamana. Am consultat legislatia anti frauda- Lg. 241/2005, OG 28/1995 si LG. 12/1990 si nu am gasit nicaieri asa ceva. Bine in schimb ca organele statului amendeaza detinatori de tarabe si baruri care nu dau bonuri – informatie din acelasi ziar-eu, intreb de ce acestora li se cere asa ceva si nu turnicheti ? Adica pt. primarul Tuchel este o lege – contabilitate prin turnicheti si ,,prostimea” cu bonuri fiscale.

 4. HÎncu Alexandru | 13 august 2015 at 21:47 | Răspunde

  Mare păcat,încasările nu o sa ajungă in primărie ci in diferite buzunare,si având in vedere ca intra mii de persoane ,eu zic ,ca acei bani daca ar ajunge intacti in bugetul local s-ar putea face un capăt de treaba cu ei in folosul nostru,nu al altora.

 5. Aseara m-am dus in balci, nu se eliberau bilete, chitante ori bonuri fiscale, se dadeau doar fise. Intreband de ce nu da bilet sau chitanta am fost trimis la primar, supanindumi-se ca ei sunt simpli angajati si sa cer relatii primarului. Cred ca ANAFUL trebuie sa isi trimita inspectorii la fata locului. Poate dl. prim procuror al Parchetului Tecuci ar trebui sa se autosesizeze si sa isi subordonatii pana in obor.Chiar cu ce se ocupa procurorii tecuceni? In 25 de ani nici unul din conducatorii parchetului tecucean nu au dat un comunicat de presa nu au tinut nici o conferinta de presa, ei sau purtatorii de cuvant ai institutiei, daca ori fi avand asa ceva, sa ne spuna si noua ce dosare au rezolvat, ce fapte de coruptie au cercetat etc. De la aceasta institutie au fost 25 de ani de mutenie.

 6. Cristian Zgarbercea | 12 august 2015 at 20:20 | Răspunde

  Am inteles ca ANAFUL a sesizat deja DNA-ul. Timp de 2 zile nu s-au eliberat chitante la intrarea in balci ci doar fise. Nu stim daca se va cere un control si pentru incasarile de anul trecut cand de asemenea primaria nu a eliberat chitante, dar a incasat bani de la tecucenii care au venit la balci. O noua frauda marca Tuchel.

 7. voi glumiti?
  de cate ori ati fost in balci si vi s-a eliberat bilet?
  MIE NICIODATA.
  asa ca, nu va imbatati cu apa rece. la ce nr. de telefon se sesizeaza autoritatile?
  sper sa nu-mi dati nr. de telefon de urgente al lui tuchel 0800800111 …

 8. Am inteles ca biletele trebuiesc luate de la ANAF si sunt cu regim special.

  Persoanele fizice si juridice care organizeza manifestari artitice, competitii sportive sau orice activitate distractiva, cu caracter permanent au ocazional, datoreaza impozitul pe spectacole, calculat in cote procentuale asupra incasarilor din vanzarea abonamentelor si biletelor de intrare sau dupa caz, in suma fixa in fucntie de suprafata incintei in cazul videotecilor si discotecilor.

 9. Organizatori trebuie sa elibereze chitanta sau bon fiscal, ceea ce pana acum nu s-a intaplat in balci, cel putin cat timp am fost au acolo, poate acum dupa ce lumea a sezizat ANAFUL si presa.

 10. Daca imi amintesc bine nici anul trecut nu au dat bilete, doar fise. Asa este ca daca vreau sa ies afara din balci ca am uitat ceva in masina trebuie sa cumpar iar fisa. cu bonul nu ar trebui sa mai cumpar ca -ar scrie pe el ora si data intrarii in balci. si fara bon nici impozite la stat nu se platesc. Daca Primaria Tecuci nu da bonuri fiscale atunci noi cei din sectorul privat de ce sa dam? Suntem mai prosti?

 11. Directorul de la Obor este pus de Tuchel de doar 3 zile.
  Il cheama Martin Eugen si este membru PNL. A fost dat afara din Armata si a devenit agricultor. Nu a avut in viata lui vreo firma. Saracu! Nu stie ca va da cu subsemnatul pentru Tuchel si va aduce banii de acasa.
  Un alt naiv si inconstient care fura pentru bunastarea lui Tuchel.

 12. Biletul nu are regim fiscal!
  Doar bonul fiscal sau chitanta apar direct pe contabilitate !

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!