shopify
analytics tool

„Noul PNL” – primele discuții la nivelul organizațiilor din Galați și Tecuci

Victor-Paul-Dobre-PNL

Dacă la nivel central s-a convenit ca noul partid de dreapta, rezultat din fuziunea PNL-PDL, să se numească „Partidul Național Liberal”, iar sediul central al noului partid să fie în actualul sediu al PDL, de pe Aleea Modrogan nr. 1, liderii locali ai PNL și PDL nu au discutat despre chestiunea sediului și nici alte detalii organizatorice.

Președintele Organizației Județene PNL Galați, deputatul Victor Paul Dobre, unul dintre liderii PNL care a lucrat la statutul noului partid, ne-a declarat că astfel de detalii vor fi discutate la nivel local după fuziunea celor două partide. Dobre a mai precizat că liberalii și democrat-liberalii gălățeni au avut întâlniri la nivelul organizațiilor municipale din Galați și Tecuci.

„Nu am discutat astfel de detalii. Deocamdată, până după alegerile prezidențiale vom lucra prin alăturare. Partidul va fi înființat după prezidențiale, la care vom fi împreună și vom susține candidatul comun. Mergem împreună și am avut deja întâlniri la nivelul organizațiilor municipale, la Galați și la Tecuci și după  fuziune vom avea astfel de întâlniri la toate organizațiile din județ. Colaborăm deja în toate consiliile locale și în Consiliul Județean”, a declarat Victor Dobre.

Urgent-curier-2Reclama

Oricum, fiind de notorietate faptul că organizația PDL Galați nu are un sediu preluat cu contract de închiriere de la primărie, desfășurându-și activitatea în spații închiriate, este aproape o certitudine că sediul „Noului PNL” Galați va fi  sediul actualului PNL, de pe strada Universității nr. 6.

sursa: presadegalati.ro

Fii tu primul care comentează on "„Noul PNL” – primele discuții la nivelul organizațiilor din Galați și Tecuci"

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!