shopify
analytics tool

NOI AVEM NEVOIE DE UN SIMBOL nu de un primar

Daniel Tuchel

Mi-e milă de el când îl văd congestionat şi agitat, veşnic nemulţumit, negând ce fac ceilalţi, el nefăcând nimic. Toţi semenii lui i se par nişte fiinţe inferioare, nişte parveniţi, care nu-şi merită locul pe care îl ocupă. Toţi sunt ignoranţi, profitori, nespecialişti, cu realizări intelectuale dubioase.

Alergând în dreapta şi în stânga, ironizând pe unii şi pe alţii, ajunge să se iluzioneze şi să creadă că are o activitate. De fapt, nu are nimic în afara frustrărilor şi complexelor pe care le-a acumulat si le acumulează în fiecare zi. Dă o mare importanţă lucrurilor mărunte şi este puţin atent la esenţă. Mizantrop şi răzbunător, indispus de realizările altora, se dovedeşte incapabil să-şi atingă ţelurile. E un exemplu tipic de… ipocrit.

Avand o “viziune” si oameni “buni” langa el a reusit sa faca/rezolve:
– infrastructura in toate cartierele orasului (canalizare, asfaltare, trotuare si spatii verzi);
– problema locurilor de munca;
– transportul local GRATUIT pentru elevi si pensionari;
– izolatia termica GRATUITA pentru toate blocurile din Tecuci;
– centru social pentru persoanele varstnice;
– problema cainilor comunitari;
– modernizarea stadionului si echipa de fotbal performanta;
– reabilitarea parcurilor de agrement;
– problema pretului la apa (diminuat semnificativ);
– prolema subsolurilor la blocuri;
– modernizarea/reabilitarea zonelor interblocuri;
– locuri de joaca;
– plombarea gropilor si balastarea drumurilor (chiar si a celor asfaltate);
– deszapezirea strazilor pe timp de iarna;
Si toate acestea in conditiile in care nu are statut de maistru si sa nu uitam ca doua sau trei zile din fiecare saptamana e plecat la… Bucuresti, Constanta, Braila (pt. ca de acolo vin banii) si…  in vacante (pt ca acolo se duc banii).

Pe o raza de 500 de metri in jurul locuintei mele, nu e zi sa nu se intample ceva, chiar daca eu imi platesc taxele si impozitele iar vecinii mei nu o fac. Am rugamintea sa nu mai vina la poarta mea si nici sa nu-mi mai deranjeze cunoscutii care stau la blocuri cu batai insistente la usa. Sa nu-l mai vad umbland in fiecare zi pe fiecare strada din oras (pt ca ulite nu mai avem). Sa inteleaga odata, NOI AVEM NEVOIE DE UN SIMBOL nu de un primar.
“Obligatia unui primar adevarat care isi iubeste orasul si pe cetateni, este sa le apere interesele in fata abuzurilor, sa semnaleze nemultumirile oamenilor, sa incerce sa indrepte lucrurile.” – in mare masura valabil pt. fostul, ce avea o imagine realista a orasului si a resurselor lui (cu toate ca am avea si lui sa-i spunem/imputam in mod clar anumite lucruri).
Sa… ”fie complice celor, care au facut si din Tecuci ca din intreaga tara, sursa de imbogatire personala intr-un total dispret fata de oameni si cauza lor. Un astfel de primar trebuie sa plece, dar nu inainte de-as cere scuze.”- in mod clar valabil pt cel care nu inceteaza sa viseze la… CAI VERZI PE PERETI.

Analizati, ganditi si judecati.

Scris de:  “Atitudine”

4 Comments on "NOI AVEM NEVOIE DE UN SIMBOL nu de un primar"

  1. Stiti ce urmareste primarul cand bombardeaza ciorile din parcul de pe bulevard? Vrea sa obtina “CIORI TUNATE”! Pentru ca dupa ce le bombardeaza, ciorile dau un tur de municipiu, fac nitica miscare si apoi se intorc la cuibul somnoroaselor pasarele.

  2. Tuchel merge pe strategia: Da celor multi, si prosti, putin ( un zambet, ceva atentie din partea cateilor de la poarta primarie, ceva vorbe si ele gratis si fara acoperire); arendeaza institutiile la Paturici; seamana spaima de sus pana jos; fa-i sa se simta mici, singuri, neputinciosi; scoate pe cei inteligenti, buni, pretentiosi din schema; fa mutari neasteptate, continuu… nauceste! Tecuciul va fi al tau, mai ceva ca statul francez in vremea Ludovicilor. Tecuciul e inca nauc, dar si cand o sa-si scoatem nauceala asta din cap…

  3. Asta poate sa fie o intoxicare. Ma duc intr-o zi la primarie, si mi se spune ca primarul nu este, fiind plecat in Dubai. In cursul serii ce sa vezi dau nas in nas cu primarul. Unii spun ca acesta se da plecat in strainatate sau in alte localitati cand de fapt el sta ascuns in oras, din cauza recuperatorilor care vor inapoi banii pe care i-au dat lui Tuchel in campania electorala.Prin oras circula zvonul ca ar fi unii din zona Iasului.

  4. Stiti cumva cand vine domnul Primar in tara? ca e plecat in excursie am inteles intr o tara exotica.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*