shopify
analytics tool

Noapte de coşmar pentru şoferii tecuceni blocaţi la Tişiţa

Tecuceni-blocati-tronson-Tisita-Tecuci_protecuci.ro

Tecuceni-blocati-tronson-Tisita-Tecuci_protecuci.roFără apă, mâncare şi fără o vorbă bună măcar, zeci de şoferi, o bună parte din ei, din Tecuci, au petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă, blocaţi la Tişiţa. Majoritatea aşteptau să-şi reia traseul încă de vineri după-amiază. Adrian Loghin, un tânăr conducător auto din Tecuci a povestit mai multe despre această situaţie pentru protecuci.ro. ”Am plecat ieri după-amiază din Bucureşti, şi până la Buzău s-a circulat acceptabil. De acolo au început problemele. Un pic mai târziu am rămas blocat în Focşani pentru 2 ore după aceea mi-au dat voie să merg mai departe ca să pot ajunge acasă. Când am ajuns la Tişiţa am observat că acolo mai erau oprite alte cel puţin 300 de persoane din cauza zăpezii abundente şi a viscolului puternic. La un moment dat a venit şi Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea, spunea să tot aşteptăm. Oamenii n-aveau mâncare, unii erau înaintaţi în vârstă. N-am primit nici măcar un ceai, n-am fost întrebaţi dacă are cineva probleme de sănătate. Ghinionul nostru a fost că eram prinşi la limită de judeţ iar fiecare aştepta să intervină ceilalţi. Prioritatea lor era redeschiderea drumului E85. Oprişan a spus să ne luăm gândul, Tecuciul abia a doua zi la 12 va primi sprijin. Oamenii s-au scandalizat dar n-au avut prea multe soluţii. Noapte am petrecut-o acolo”. Astăzi în jurul orei 11, o coloană de 200 de maşini însoţite de utilajele care deszăpezeau au luat drumul Tecuciului. ”Tronsonul Tişiţa-Tecuci de pe DN 24 s-a înfundat iar. Pe la mijloc chiar noi dădeam semne că ne blocăm dar am ajuns cu bine acasă”, a conchis tânărul tecucean.

About the Author

Marian Topriceanu
Vezi profilul acestuia pe FACEBOOK

8 Comments on "Noapte de coşmar pentru şoferii tecuceni blocaţi la Tişiţa"

 1. Oprisan este un prost, el stie ca jud. Vrancea se termina la Tisita trebuia scuipat pe cravata lui cea rosie.Nu stie nici macar limita jud.Vrancea cu Galati.Oamenii au suferit si rabda din cauza unor incompetenti.Cel care a spus sa stam acasa,poate el are,dar o parte dintre noi trebuie sa riscam pentru a avea cu ce sa ne platim birurile. Sa auzim si de bine.

 2. Foarte greu. Adevarat am stat ca niste caini fara mancare si fara ajutor. Rusine autoritatilor !

  • Părerologul de Tecuci. | 27 ianuarie 2013 at 22:10 | Răspunde

   Câinii,ca şi fiinţe necugetătoare,nu au nici permis de conducere, implicit nici maşini…aşadar,salivează la coltucul de pâine aruncat de către stîpâni…pe când,oamenii,ca singurele fiinţe dovedite a fi înzestrate cu raţiune (deocamdată…) îşi procură singuri cele necesare traiului…zic şi eu…aşa,părerea mea…Referitor la ajutor…asta este o cu totul altă problemă…

 3. Bun, se stie de ani de zile ca atunci cand vin ninsorile abundente drumurile se blocheaza. Cu toate acestea , desi s-a anuntat cod portocaliu, de ninsoare si viscol, sute de soferi au plecat de acasa cu masinile, in mod inconstient,punindu-si viata in pericol si acum stau si isi pling necazul. Oameni buni, stati acasa, nu va aventurati pe drumuri, ca nici un politician nu va veni sa va scoata din zapada, ei au alte treburi mult mai importante.

  • platitor de taxe , impozite si rovigneta | 27 ianuarie 2013 at 14:44 | Răspunde

   stai dumneata acasa domnule , atat timp cat platesc un serviciu vreau sa mi se asigure acel serviciu .
   cu oameni ca dumneata ne indreptam catre ce am lasat in 89 .
   daca eu imi achit toate datoriile aberante ale statului , el de ce sa nu mi acorde toata atentia cuvenita , proportional cu banii pe care mi i suge permanent .
   eu nu mai vreau sa tac , sa fiu ca tine sa accept orice , oricand si oriunde din partea celor pe care i platim din banii nostri .
   sper sa nu fiu ultimul samaritean

   • Stimabile, vorbesti aiurea. Inainte de 89 nu se intampla asa ceva. Intervenea armata si muncitorii din intreprinderi si era totul luna. Si nu numai ca dadeau la lopata zapada, o si carau , nu ca astia , dau cu lama si fac munti de zapada si mai si blocheaza caile de acces sau intrarile la blocuri.Ati vazut ce e la piata? Curatenie a la primaria Tecuci!Vai de capul si piciorele noastre daca ai curaj sa te aventurezi pe jos sau cu masina!

    • platitor de taxe , impozite si rovigneta | 28 ianuarie 2013 at 08:19 | Răspunde

     nu vorbesc aiurea stimata doamna , nu cred ca ne am gandit la acelasi lucru .
     cert este ca atunci aveai cui sa te ” plangi ” , cineva totusi te asculta , pe cand azi tov. Oprisan a dorit sa forteze nota ca sa obtina ceva fonduri pentru Vrancea , si asa am stat 16 ore in masina in camp .
     credeti ca i a pasat cuiva de la Tecuci sau de la Galati ca 2-300 de tecuceni stau si ingheata ? Doamna suntem victimele propriilor noastre alegeri gresite , victimile democratiei actuale .

 4. platitor de taxe , impozite si rovigneta | 26 ianuarie 2013 at 15:31 | Răspunde

  Si eu , ca Adraan , cetateni de grad 2 , am dormit in masina la Tisita . Cineva spunea ca daca invatam carte stiiam sa venim , ca Oprisan , cu cei de la tv , sa zimbim , sa vorbim frumos la camera de luat vederi si apoi sa plec anuntindu i pe tecuceni ca drumul e inchis spre Tecuci . Uite asa am petrecut in masina 2 ore la Focsani si apoi 15 ore la Tisita , fara ca cineva sa te bage in seama . Daca dimineata nu apareau cei de la tv , cred ca si acum stateam acolo . Se zvoneste ca seara tarziu freza care a incercat sa desfunde drumul de fapt a mers dupa un cetatean de rang 1 , si anume MITREA , pentru el s a putut circula . Sincer cred ca am votat pentru cetateni egali , nu de rang 1 sau 2 cum se tot vorbeste . Oare ma voi dezgheta vreodata ca sa inteleg ce trebuie sa fac pentru anu mai exista aceasta diferenta intre romani ?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!