shopify
analytics tool

Nici în 2013 nu vor fi gata lucrările la bazinul olimpic din Tecuci

bazin-olimpic_protecuci.ro
bazin-olimpic_protecuci.ro  În octombrie 2007 a fost dat startul lucrărilor bazinului  din Tecuci, pe locul fostului ştrand, iar de atunci speranţa de a mai avea un astfel de loc moare zi după zi. Iniţial investiţia de 40 miliarde lei vechi suportată de către Ministerul Educaţiei trebuia să se defăşoare pe o perioadă de 18 luni, numai că apariţia crizei financiare a încetinit lucrările, astfel încât fondurile au fost acordate în tranşe cât mai rare, iar în anul curent nu au apărut niciun fel de fonduri pe această linie la Tecuci. În 2012, la bazinul olimpic din Tecuci nu a fost mişcat nici un „pai” şi se pare că această situaţie va trena, deoarece niciun „semn” nu vine din parte Ministerului Educaţiei. Este bine de reamintit faptul că investiţia iniţială, la nivelul anului 2007, era de 4.313.198,47 lei, din care până în luna iulie 2011 au fost alocaţi 2.900.000 lei, iar de atunci… tăcere financiară.
Valentin Mănăilă, noul director al Clubului Şcolar Tecuci, instituţie beneficiară a investiţiei, a precizat: „Am luat legătura cu primarul municipiului Tecuci dar şi cu Daniel Butunoi şi am primit asigurări că vor fi făcute demersuri pentru obţinerea fondurilor necesare finalizării lucrării. Acestă lucrare a fost realizată în proporţie de 70%, dar cu toate acestea, conform afirmaţiilor constructorilor, ar mai fi nevoie de cel puţin un an de zile până la finalizarea bazinului, în condiţiile în care lucrările ar fi şi finanţate. Pentru moment nu avem date certe că vom primi fonduri pentru finalizarea lucrării, tot ce putem face este să aşteptăm şi să păzim investiţia, astfel încât să nu aibă loc furturi şi distrugeri”.

Sursa: monitoruldegalati.ro

2 Comments on "Nici în 2013 nu vor fi gata lucrările la bazinul olimpic din Tecuci"

  1. dar stiam ca nu va fi gata niciodata de cantd a inceput lucrarea !! a crescut fica mea mare decand se lucreaza acolo ! daca a murit taticu ceausescu care facea stranduri, cinematografe, gradini zoo ,muzee !era un incult care iubea cultura fraierul !! acum sunt astia destepti si culti care le-au distrus si fac cluburi,crasme s-au stau sa se darame toate ! pentru ca acum in romania nu se mai cauta cultura!dupa cum se vede si la tv !.. decat curve,droguri,bautura si manele! vai mama noastra!si avem pretentii… copii nostri sa creasca civilizat!

  2. cu banii furati se termina………….!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!