shopify
analytics tool

Muncă de partid cu maşinile Primăriei Tecuci

Autoturismul-viceprimarului-din-Tecuci-2

Viceprimarul municipiului Tecuci a fost prins în off-said.

Folosindu-se de maşina primăriei, în după amiaza zilei de sâmbătă, 16 aprilie 2016, vicele Mitică Hulea însoţit de membri ai PNL Tecuci prestau muncă de partid. Pe una din arterele rutiere importante ale municipiului, str. Ştefan cel Mare, liberalii împărţeau scrisori din partea primarului Daniel (şi Gerhardt) Ţuchel. „Împărţim nişte scrisori de la domnul primar ca să informăm cetăţenii cu ce a făcut el până acum” a explicat viceprimarul Hulea. Când i s-a atras atenţia că face muncă de partid cu maşina primăriei, Mitica Hulea a replicat: „Nu e treaba ta. Tu mă dai în judecată, eu am pile şi eu am voie să mă plimb. Mata n-ai voie mă întrebi de maşina primăriei.”

Autoturismul-viceprimarului-din-Tecuci-1 În acelaşi interval orar, o maşină aparţinând unei societăţi Zone Verzi Tec SRL a Consiliului local, înmatriculată cu nr GL 69 TEC şi condusă de consilierul local Mircea Lupaşcu care este totodată şi director al societăţii (!!!) se afla parcată la orele 15.30 în spatele sediului PNL. Surse din interiorul PNL susţin că Lupaşcu foloseşte maşina societăţii tot în scopuri electorale şi de partid.

Viceprimarul Hulea a împrumutat din aroganţa şefului sau de partid şi sfidător spune că nu e treaba tecucenilor că PNL se foloseşte de autoturismele plătite de noi toţi! Este treaba noastră atât timp cât facturile le plătim noi. Carburantul folosit la cele două vehicule este plătit tot din banii tecucenilor.

Sursa: facebook

27 Comments on "Muncă de partid cu maşinile Primăriei Tecuci"

 1. Aflam din Tecuceanul, ca de Zilele Tecuciului, se va organiza un spectacol folcloric.. pe TREPTELE CASEI DE CULTURA? Ne intrebam pentru ce s-au mai cheltuit miliarde de lei pentru scenele amplasate in parcul Crâng și Parcul 1 Mai, ca și pe scena pe care o montează cand vor mușchi țepeanului, în fața primaăriei?

 2. Domnul Tuchel vine la radio si spune ca dumnealui e curat, ca fraudele sunt facute de functionarii primariei, consilierii locali si directorii celor 7 societati ale primariei si unitatilor de cultura. Acesta sunand ca un denunt la DNA. Acest fapt nu ne-a surprins, avand in vedere ca acelasi lucru dl. primar Tuchel la scris si in procesele verbale facute in urma controalelor Curții de Conturi , ANAF, Inspectia de Constructii in Stat, etc. Deci, toți acești funcționari în opinia lui Țuchel trebuiesc arestați, deși el a fost cel care le-a dat funcții de conducere, ia angajat, sau le-a dat ordin pe linie de partid – consilierilor sau la primarie-funcționarilor. Bine, aceștia nu trebuiesc plânși, deoarece și-au făcuto cu mâna lor, pentru un salar de rahat, au semnat orice le-a pus Țuchel în față, iar cand au văzut că sunt chemați pe la DNA, abia atunci au început să facă opozitie, vedeți și cazul consilierilor, care de frica pușcăriei nu mai vin la ședințele de consiliu local, acestea avand pe ordinea de zi, în cea mai mare parte proiecte de hotărâre ilegale. Din păcate prea tâziu, și mulți din acești oameni, pe care primarul aruncă acum vina, deși s-a folosit timp de 4 ani de ei, vor trebui să plătească sume uriașe sau vor face pușcărie nevinovați.

 3. Cât de tare se poate schimba un om în 4 ani?
  Într-o perioadă obișnuiam să asist la schimburi inteligente de păreri pe protecuci, chiar și pe vechiul Tecuci.eu. Pe vremea aceea deși intențiile, opiniile, anturajul și domeniile în care profesau comentatorii erau diferite, aceștia reaușeau să facă ceva ce nu vezi zilnic, adică: să poarte un dialog civilizat și să învețe unul de la celălalt, pentru că în esență asta ne definește pe noi ca oameni, mereu învățăm până ne vine scadență. În acest tablou apare și un „om” care vrea să fie mai presus decât ceilalți, el să fie mereu cel care le știe pe toate și dacă îi ataci opinia e ca și cum l-ai înjura de mamă. Acel om se semna cu nick-name-ul DINO…. [cenzurat]

  • Am stabilit, atunci când am redeschis comentariile că nu o să acceptam atacurile la persoană şi vendetele politice. Din mai multe motive. Dar, dacă doriţi ca un comentariu de acest fel să fie postat, trimiteţi-l pe e-mai pentru a putea fi verificat şi semnaţi-l în clar. E corect să vi-l asumaţi ca mai apoi să puteţi răspunde pentru afirmaţiile făcute. E valabil pentru toţi comentatorii.

 4. Pohrib a comis-o! A devenit domnisoara parvenitului de la tepu, permitandu-i sa-si distribuie minciune, cu intrebari care aveau raspuns inainte de emisiune, fara telefoane in direct, o emisiune dictata si controlata de tuchel. O minciuna pe care am observat-o cel mai evident este atunci cand a zis ca el are doar pagina si nu si cont de facebook. Fals, nu poti avea pagina de facebook fara sa ai cont. A avut omul discursul bine pus la punct, devia si evita foarte mult si avea scuze la orice. Dumnule Pohrib, esti 0 barat! O calci pe urmele lui buchir. Oare contul care administreaza profilul lui tuchel este unul din acele conturi false?

  • Vreau sa precizez doar ca Pohrib face emisiuni la un post de radio particular, post de radio care ii apartine, infiintat din banii domnului Pohrib, intretinut din banii domnului Pohrib iar facturile de curent, intretinerea aparaturii si altele sunt facute exclusiv din banii domnului Pohrib. In concluzie cred ca nu deranjezi pe nimeni cand faci ceva din banii tai, pe cheltuiala ta si munca ta fara sa primesti un minim de ajutor de la nimeni.

   • Ai abordat subiectul total pe alta parte. Este adevarat ca postul ii apartine lui Pohrib, dar acelasi post si acelasi om erau total anti-tuchel, dansul fiind foarte vocal intr-un timp. Acum se pare ca a plecat capul. Asta este parerea mea si cred ca nu sunt singurul pe care domnul in cauza l-a dezamagit. Permitandu-i primarului sa-si creioneze imaginea pe care acesta si-o doreste, domnul Pohrib a gresit din punct de vedere moral, daca nu chiar si etic. Asa se intampla cu unii cand primesc un „bocanc” in fund de la un partid si trebuie sa se reorienteze… Am mai spuns si o repet… PACAT MARE! Dansul avea capacitatea de a face o diferenta… Acum nu numai in ochii mei este un om compromis!

    • Este imoral sau neetic sa lași un om sa vorbească despre realizările lui? Cred ca unii au mintea întunecata rău. Ce sa vorbească Hurdubae, ca o sa desființeze ușile de la intrarea in primarie, ca o sa facă audiențe la om acasă, etc…asta e administrație publica in concepția ta? Gavril ce sa ne povestească..cât de greu a terminat facultatea, cum a fost in tari străine sau cum se joaca poker…Balanica, ce minunat a fost el când era mare șef la piata si problemele sale…Diaconu…nu mai contează ce ar zice…

     • Bai las-o, asa simplu vorbesti tu! Eu cred ca oricare din contracandidatii stiu mai multa administratie decat tepeanul. Zii tu ma Denver alias Buchir, despre bataiile primarului din cimitir cu Grosu, hai da detalii.

     • Prietene, locul tau e pe asociatia tecuceana, sau pe sindromul. Problema nu este la mine care-mi spun o simpla parere despre un om pe care-l ascultam pentru ca obisnuia sa spuna lucrurilor pe nume. Problema este la tine pentru ca tu ai facut exact ce a vrut tuchel sa faci, adica sa pui botul de piesa de teatru pe care a regizat-o impreuna cu dl Pohrib. Sau poate tu deja erai hotarat cu cine votezi. Este adevarat, o parte din candidati nu s-au facut auziti sau n-au avut un punct de vedere clar in legatura cu ceea ce vor sa faca. De ce? Pentru ca ei nu vor sa fure startul ca iubitul tau lider. Tu chiar crezi ce a spus tuchel, mai exact: „daca nu eram eu primar proiectele nu se finalizau”… omule, asta scrie in fisa postului, era idiotul orasului daca nu le termina. nu e un merit, oricine venea primar dupa finky termina. Problema e ca el abureste oameni slabi de inger ca tine care cred ca el are proiecte facute si astepta perioada de depinere. Facem un exercitiu de imaginatie? Daca altcineva o sa ajunga primar iti garantez ca n-o sa gaseasca acele proiecte facute. Si daca are, de ce nu le arata? Ca si eu pot sa zic ca am un proiect care ma poate face la fel de bogat ca bill gates, dar mi-e rusine sa arat celui care m-a numit sa fac proiectul respectiv. hai… du-te si canta in alta parte.

      • Locul meu e unde vreau eu, iar opțiunea mea nu e obligatoriu sa corespundă cu a ta…de can-can uri suntem sătui…argumente prietene nu sf uri…

     • Totusi, s-a laudat cu proiectele fostului primar, caruia ia minimalizat munca, spunand ca proiectele erau ale orasului nu ale primarului. Insa nu a avut nici o jena in a se lauda ca vezi doamne cat a muncit el pentru tecuceni, pt. a implementa aceste programe. Realitatea? Priviti panourile din oras, pe care sunt afisate datele referitoare la aceste lucrari, toate au inceput inaintea venerii tepeanului la conducere, cu o singura exceptie – lucrarile realizate de Apa Canal Galati, si acesta datorita contestatiilor care au intarziat xu 2 ani inceperea lucrarilor.Ce a facut performantul? Ia dat afara pe toti cei care au lucrat la aceste programe, s-a trecut fara jena manager de proiect, si a bagat in echipe tot felul de trepadusi, care nu aveau nici o treaba cu aceste proiecte. E interesant de aflat cat au incasat acesti indivizi, pe munca altora.

      • Măcar știi ce înseamnă manager de proiect? Ma îndoiesc…nu înaintați intr o discuție care va depășește..Numai un lucru punctez..un manager de proiect își asuma tot…de la respectarea proiectului( inclusiv eventualele îmbunătățiri care trebuiesc aprobate de proiectant- si crede ma au fost destule) pana la respectarea termenului de executie( aici existând pericolul returnării banilor din bugetul local- vezi cazul multor primarii inclusiv a Bucureștiului)…restul e can-can…

   • Vai de mine, domnu Cristodulo este o mare nedreptate, se poate așa ceva, coboară megalomanul de pe scena aia uriașă de tip coreean, în scenuța asta micuță cât remorca în care cânta la nunți Caloianu și gurista marcelina, solista trup și suflet (mai mult trup) a formației Bahoi!!!

   • Bravoooo domnu Geo, ai mare dreptate! Așa este, ai cugetat adânc atunci când ai afirmat că faci ce vrei cu banii tăi… Adaugă te rog domnu Geo, că domnul cu radio din debaraua casei, poate face orice și cu conștiința sa, cu minima deontologie profesională, cu minima morală pe care o pretinde altor persoane… Spuneți-i că după ce le-a făcut preș pe toate, poate să le facă hârtie, dar din aceea la sul, pentru baie! Trage apa, măăăi Cristi, măăăi !!!

 5. Este o groapa in sensul giratoriu de la hotel atat de veche si atat de mare incat zic data fiind apropierea de muzeu sa o declaram monument istoric.Ca mai toate gropile din Tecuci,mai vechi sau mai noi.Daca in an electoral atat poate Tuchel e clar ce (n-)ar mai face daca ar mai fi ales.Dupa 5 iunie iunie uitat fie numele lui…

 6. Constat ca este o diversiune creata in mod intentionat de unii pseudocandidati si lipitori de afise in sensul ca dupa alegeri daca va castiga PSD se reface USL, ca este intelegere intre Tuchel si PSD si alte aberatii. Nu este nici o intelgere ca in fruntea PSD nu este doar Butunoiu. Apoi trebuie sa intelgem, gandind politic ca exista doar dreapta politica si stanga politica. Partidul de dreapta este PNL iar partidul se stanga este PSD. Restul partidelor sunt inventii pentru a obtine si a ,,suge,, din putere fara doctrina si fara principii. Au fost infiintate de traseistii politic pentru a gasi parghii sa se mentina la putere. Asa ca oamenii ar trebui sa aleaga ca sa fie condusi intre un partid de dreapta care este PNL ori un partid de stanga care este PSD.

  • Pe bune, tu chiar crezi ce spui? Dar când se întâlnesc băieții și beau și se înțeleg. Explică-mi lucrurile astea simple: 1. Când Grosu vine la PSD și fiul lui îi face campanie lui Țuchel eu ce să cred?
   2. Când Gavril e independent (susținut de PMP – L. Butunoi), și este ginerele lui Papuc – omul lui Țuchel ce să cred?
   Ăștea îs de dreapta sau de stânga? Băi omule nu te mai lăuda cu dreapta și stânga ta, răspunsul sunt mânăriile mari făcute de voi. Eu nu zic că PSD se înțelege că Țuchel, dar zic ca un PSD cu Grosu nu este credibil! Dacă ieri votam cu PSD-Hurdubae, de la venirea lui Grosu nu voi mai vota. Ia reușit Țepeanului. Sigur nu e inflitrat Grosu în PSD, Gavril independent, Frâncu la ALDE?

   • Dac, bine punctat! Intrebarea nu este cea pe care ai pus-o tu, deoarece raspunsul deja se stie. Intrebarea este ce o sa se intample cu noi daca nu deschidem ochii si nu votam in cunostinta de cauza? Pentru ca daca iese unul dintre cei enumerati de tine o sa asistam la o schimbare de fata a administratiei publice, dar metode si rezultate similare ca cea in care ne aflam acum. Astazi am primit scrisoarea fostului primar, care in esenta este un mesaj de sustinere al lui Gavril, intr-o incercare disperata de prosti electoratul sa dea girul unui om lipsit de vlaga, caracter si cel mai important lucru care ne afecteaza si pe noi daca acest bufon iese, respectiv idei. Gavril este in scadere, poate in perioada urmatoare o sa fie in stagnare, dar procentual el nu are sanse reale. Adevaratul tel este inserarea oamenilor din Pmp in consiliul local. El nu are experienta in administratie, nu cunoaste ce inseamna administratie si degeaba Edi vrea sa-l faca sa para un tanar care a reusit sa exceleze pe domeniul sau, daca venea dintr-o familie modesta din punct de vedere material si el avea acelasi statut. Acelasi lucru pot sa-l zic si despre Hurdubae. La el se mizeaza pe electoratul traditional al PSD-ului si de cateva jocuri de imagine, dar in spatele sau este un om care sa nu uitam a vandut orasul. Trebuie sa votam rational, nu candidati care au in spate persoane compromise de catre tuchel si care timp de 4 ani au ajutat la inevolutia orasului. Asta e valabil si pentru candidatul ALDE, dar de el n-are rost sa vorbesc pentru ca nu are capacitatea de a lua decizii singur, ci este impins si el la randul sau de catre profitori care vor sa aibe un om la conducere. Degeaba are 2 mandate. El vrea sa fie primar si cei care sunt langa el au speculat asta pentru a castiga de pe urma sa.

    • Nu trebuie cautat candidatul ideal, pentru ca acesta nu exista. trebuie sustinut candidatul care este diferit de ceilalti, are cunostinte atat politice cat si administrative sa ne conduca si nu in ultimul rand nu este un alogen pe care nu-l putem trage la raspundere. Am asistat 4 ani la Administratia Tuchel, omul daca pierde se intoarce la Tepu si ne trimite undeva… O sa asistam in perioada asta la dezinformari si jocuri de imagine, sfatul meu este sa selectam rational informatiile si sa luam o decizie in cunostinta de cauza.

    • Pai şi a mai rămas candidatul UNPR. Un partid de nişă care işi vinde voturile cui dă mai mult. Deci eu cu cine votez?

 7. Lasati ca si Tuchel a facut lucruri bune. E bine ca dat-o afara pe Vasiliu aia care era la caserie pe vremea lui Fiki. De cate ori mergeai sa platesti o taxa doamna aia Vasiliu ori manca din conserva, ori isi taia salam ori manaca seminte. Si daca ii ziceai ca te grabesti si nu poti sa astepti atunci vorbea si urat cu lumea.

  • Caiser de serviciu | 19 aprilie 2016 at 16:22 | Răspunde

   Pe Vasiliu aia, Tuchel a angajat-o dinou ca e nevasta consilierului Vasiliu si acum este de partea lui Tuchel. Cand a dat-o afara Vasiliu era in opozitie cu Tuchel. Daca tu crezi ca primaria e mosia lui Tuchel sa dea afara si sa angajeje pe cine vrea el inseamna ca ai o parere foarte aproximativa despre cum trebuie sa fie un primar de municipiu in 2016!

 8. Propaganda tuchelista sustine ca fostul administrator al gradinii publice, a intretinuto pe bani publici, si dupa ce a dat faliment nu l-a mai interesat de nimic. Bun, dar acum cu ce bani este intretinut parcul? Si cat îi costa pe tecuceni? Dar despre ilegalitatile comise cu atribuirea lucrarilor din parc, pentru care primarul Tuchel a fost amendat cu 2 miliarde, de ce nu spuneti? Nu-i nimic, o sa aflam raspunsul de la DNA.

 9. Locatar la bloc | 17 aprilie 2016 at 19:25 | Răspunde

  In aceasta zi, la blocurile de pe Gh. Petrascu, comisarii politici aI tepeanului au venit din usa in usa, impartind scrisori electorale, bineinteles tiparite in mod ilegal din banii contribuabililor. Acesti indivizi nu au ratat prilejul de a face promisiuni ,dintre cele mai desantate, bietilor oamenii, care nu au nici dupa ce bea apa. Ba nenorocitilor 4 ani nu ati facut nimic si acum numai puteti de grija noastra? Sa va fie rusine! Dna-ule nu mai vii odata?

 10. Nu inteleg de ce pana acum ANI si DNA nu s-au sesizat in cazul dl. Lupascu Mircea, care detine si functia de director si pe cea de consilier local, in mod ilegal, basca deturnarea celor 30 de miliarde lei vechi, acoperite printr-o hotarare ilegala a CL, care a imprumutat (?) banii dintr-un alt cont, fara sa specifice cine ai va da inapoi.

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!