shopify
analytics tool

UPDATE: Mircea Toader – publicaţia Tecuceanul este ilegală

Mircea Toader

Într-un interviu acordat publicaţiei ProTecuci.ro Deputatul Mircea Toader a afirmat că ziarul Tecuceanul este o publicaţie ilegală pentru care se face vinovat Consiliul local Tecuci. Acesta este un instrument de preamărire a primarului Daniel Ţuchel pe banii tecucenilor.

Dacă aţi urmărit acest video (Publicat pe 14 sept. 2014), putem să vă informăm că structura ultimelor 100 de articole din ziarul Tecuceanul arată astfel:


Zona şcolară 32 56%
Timp liber, distracţii 24
Locuri de muncă 9  
De la Poliţie 7  
Anunţuri diverse 7  
Consiliul Local 4  
Zona de cultură 4  
Activităţi Muzeu 3  
Activităţi Bibliotecă 3  
Zona de Sănătate 2  
Anunţuri de la Primarie 2  
Communicate 1  
Anunţ comemorativ 1  
Sport 1  

În mare, pe parcursul întregului an, are aceeaşi structură. Ziarul aduce în general doar 4-6% informaţii de interes local cum ar fi: Proiectele de hotărâri, dezbateri de interes local, modificări de tarife ale serviciilor prestate de societăţile subordonate CL, licitaţii publice, încredinţări directe, achiziţii publice prin SEAP, etc.

În rest, Ziarul Tecuceanul a devenit vuvuzeaua poliţiei, a ALOFM, mediatizarea serbărilor din şcolile locale şi multă campanie electorală a Primarului în funcţie. Prin urmare ziarul Tecuceanul este departe de a îndeplini sarcinile ce au fost stabilite prin caietul de sarcini aprobat de Consiliul local. Se naşte o întrebare firească: Domnule Toader, după fuzionarea PDL cu PNL, publicaţia este legală?

Al dracu’ domn’ Mitică!

[poll id=”6″]

 

17 Comments on "UPDATE: Mircea Toader – publicaţia Tecuceanul este ilegală"

 1. Ziarul e clar ca e ilegal, pana acum s-au cheltuit sume mari de bani pentru tiparirea lui, banii nu-i mai recuperam.
  E trist ca nu avem un candidat credibil, din cei care s-au anuntat pana acum, sper sa isi faca aparitia un om bun pentru tecuceni, nu pentru tepeni.
  Pe tepean si pe slugile lui nu vrem sa-i mai vedem niciodata!
  Omul e cu capu’ rau de tot, nu se poate opri din ce face, am vazut ca si-au facut aparitia alte randuri de beculete in centru, pe partea cu Catedrala.
  Va dati seama ce fel se aude in Catedrala la miezul noptii la slujba dintre ani, cand de afara se aud cantari, artificii, pocnete, strigate, dar se pare ca nu intereseaza pe nimeni.

 2. Acest Toader care l-ati ales in toate campaniile a mers cu aceiasi placa mincinoasa,,se va ocupa de electrificarea caii ferate Tecuci-Galati si mai nou vine cu reluarea lucrarilor la centura ocolitoare a Tecuciului,, Stiti care este motivul pentru care nu s-au mai continuat lucrarile la centura?Fiindca executantul nu a gasit forta de munca la Tecuci si nu din cauza prostiei lui Tuchel.Asa sustine si presul de Toader.Ei cred ca oamenii din Tecuci sunt fraieri.Vor vedea ei.

 3. Sunteţi naivi. Curtea de Conturi ia şpagă pentru a acoperi neregulile, nu pentru a le descoperi. De ce credeţi că Ţuchel nu a păţit nimic până acum? Fiindcă dă şpăgi şi în stânga, şi în drepta, şi la procurori şi la organele de control, etc Rămâneţi voi ca fraierii şi plătiţi tot.

  http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/secventa-din-las-fierbinti-care-a-devenit-viral-pe-facebook-crezi-ca-ramai-toata-viata-primar-fura-ba-cu-ambele-maini.html

  Golanul a venit cu lecţia învăţată de la Ţepu. Acolo a furat 8 ani. Are antrenament borfaşul.

 4. Andreea Petronela | 27 decembrie 2015 at 02:20 | Răspunde

  Ar fi interesant de publicat si banii care s-au cheltuit cu acest ziar, in mod ilegal, dupa cum spune dl. Toader, si sesizata Curtea de Conturi pentru-ca sumele respective sa fie retinute de la conilierii locali care au aprobat asa ceva.

 5. Domnul Primar va scoate la concurs un post la serviciul de evidenta a persoanei. Pteti s ava inscrieti. important e sa participati. Vechimea de 9 ani nu conteaza ca au mai fost si altii angaljati functionari fara vechimea de 9 ani. e pusa la misto. Castigatorul va fi din Tepu, dar participati si voi astia din Tecuci.

  http://posturi.gov.ro/post/consilier-superior-serviciul-evidenta-persoanelor-din-cadrul-serviciului-public-comunitar-local-de-evidenta-a-persoanelor-tecuci-galati/

 6. interviul cand e facut?cred ca e pana in mai 2014

 7. Zoe, fii bărbată! | 15 septembrie 2014 at 14:13 | Răspunde

  Mircea Toader e la apus de cariera politica. Va pierde tot.

  Dupa alegerile prezidentiale Basescu va uni PMP-ul cu o buna parte din PDL. In aceasta constructie nu va incapea Mircea Toader.
  Cel mai probabil, la Tecuci (poate chiar la Galati) noul partid al lui Basescu va fi condus de Eduard Finkelstain. (el are de platit o polita deoarece a fost tradat Mircea Toader).

  Sa vezi atunci contre politice intre Mircea Toader (care nu va mai incapea pe colegiul Tecuci), Tuchel Daniel si Eduard Finkelstain……

  Castigator va fi PSD-ul. Dintr-un simplu motiv: dreapta isi va faramita voturile intre PDL, PNL si PMP, iar stanga va sta unita in blocul politic PSD-UNPR-PC. Si sa nu il uitati pe Pazvante!, si el va sustine PSD-ul pentru a-si recupera parcul.

  Concluzie: Tuchel, fa-ti bagajele! In 2016 ai sa pierzi primaria Tecuci.
  Mai bine candidezi din nou la Tepu. Daca te mai primesc aia pe acolo.

 8. Tovarăşe Nădejde
  De ce vorbiţi aşa…tecucenii s-au bucurat de această cântare…
  Inseamnă că nu eraţi în parc atunci când cântâcioasa Postolache i-a lăudat pe Ţucal şi pe Căluian, iar noi tecucenii puţini care mai eram pe acolo i-am răsplătit cu huiduieli şi fluierături…
  Scăpăm noi tecucenii de şleahta asta ţucalistă…acum…acum…

 9. Este foarte corect ce spune dl Toader. Publicatia respectiva ar trebui sa fie un buletin informativ, unul foarte atent, minutios, obiectiv, fara propaganda!.
  Informatiile privind viitoarele hotarari ce privesc soarta orasului, parerea cetatenilor despre ele; rapoarte de activitate ale primarului si departamentelor din Primarie, transparentizarea cheltuirii banilor publici, nu tot felul de baliverne!
  Dar… cum de-si critica dl Toader colegul de partid? Totusi, d-le Admin, ati omis sa spuneti cand a fost luat interviul, ceeace nu e chiar corect! Chiar daca nu e platita din bani publici,. presa are niste reguli… 🙁

 10. tovarăşul de nădejde | 15 septembrie 2014 at 09:45 | Răspunde

  Tecucenii platesc ziarul Tecuceanul (realizat cu sume lunare colosale din bugetul primariei) , asa cum in trecut erau obligati sa-si plateasca abonament la Scanteia familiei Ceausescu.

  Tuchel Gerhardt-Daniel a tras Tecuciul in jos cu aproape 50 de ani. Nu intelege ca lumea s-a schimbat, ca lumea a evoluat.

  Tuchel Gerhardt-Daniel ramane tributar comunei Tepu si a mentalitatilor dintre dealuri, departe de ritmul si necesitatile lumii civilizate.
  Tuchel Gerhardt-Daniel a reinviat zilele trecute festivalul ceausist Canta de rasuna lunca. S-au cheltuit vreo 2 miliarde de lei. Efect zero. Nu a interesat pe nici un tecucean.

  Cu aceasta ocazie Tuchel Gerhardt-Daniel ar trebui sa spuna si suma cu care au fost platiti cei de la Cununita Tepului.

  Probabil ca la anul Tuchel Gerhardt-Daniel va organiza si Cantarea Romaniei. Va fi o ocazie buna sa le bage tecucenilor din nou pe gat formatia de consateni, rude si neamuri de la Cununita Tepului….

  Dupa ce Tuchel Gerhardt-Daniel le-a luat locurile de munca tecucenilor si le-a dat tapenilor, ne obliga sa platim ziarul de partid si membrii formatiei Cununita Tepului.

  Va veni ziua cand Tuchel Gerhardt-Daniel va fi judecat. Va veni ziua cand va plati aceasta bataie de joc la adresa tecucenilor.

 11. Trandafir de Tecuci | 15 septembrie 2014 at 08:34 | Răspunde

  Te-ai trezit?Oricum ,la fel ca orice lucru din Romania si din politica romaneasca, e mult,mult prea tarziu afirmatia ta.Acest asa-zis ziar a turnat in anii de la aparitie pana in prezent minciuni despre „maretele realizari” ale celui mai slab primar din istoria Tecuciului cat pentru o viata.E ilegal acum? Ilegal a fost de la bun inceput.Doar ca acum ai un interes sa o spui.Care poate fi acest interes?

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!