shopify
analytics tool

Mircea Toader declara intentiile de „lupta”

Mircea ToaderSenatorul Marius Necula, consilierul judeţean Iulian Aramă şi primarul Tecuciului, Eduard Finkelstein, sunt cei trei pedelişti pe care deputatul PDL, Mircea Toader, a afirmat în cadrul unei şedinţe a biroului judeţean desfăşurat recent că i-ar dori în echipa de conducere a organizaţiei judeţene care urmează să fie aleasă  pe 22 ianuarie. Surse din cadrul PDL Galaţi ne-au declarat că dorinţa lui Mircea Toader, care va candida pentru un nou mandat de şef al organizaţiei judeţene a PDL, este ca Marius Necula şi Eduard Finkelstein să fie aleşi prim-vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene a partidului portocaliu, în timp ce Iulian Aramă să fie ales secretar general al aceleiaşi organizaţii. În cadrul şedinţei respective deputatul Toader s-ar fi exprimat că doreşte ca echipa alcătuită din cei trei pedelişti să ”atace” alegerile locale din 2012, ceea ce ar însemna ca Marius Necula să candideze la Primăria Galaţi, Iulian Aramă la şefia Consiliului Judeţului iar primarul Tecuciului să candideze pentru unn nou mandat. Rămâne de văzut dacă dorinţa deputatului Toader va deveni şi realitate, în sensul în care cei trei vor fi aleşi în funcţiile respective în cadrul alegerilor de pe data de 22 ianuarie în cadrul organizaţiei judeţene a PDL precum şi dacă cei trei vor fi desemnaţi şi candidaţii din partea partidului portocaliu pentru funcţiile care vor fi puse la bătaie cu ocazia alegerilor locale din 2012.
Până la alegerile pentru conducerea organizaţiei judeţene a PDL vor avea loc pe data de 15 ianuarie alegerile pentru şefia organizaţiei municipale, eveniment pentru care nu se anunţă schimbări spectaculoase la nivelul conducerii portocalii. Cert este că, potrivit statului PDL, termenul limită pentru depunerea candidaturilor pentru şefia organizaţiei muncipale a PDL este 12 ianuarie.

Sursa: monitoruldegalati.ro

1 Comment on "Mircea Toader declara intentiile de „lupta”"

  1. Toadere, ia „laba” de pe Tecuci! Finkelstain are sanse la un nou mandat numai daca se leapada de tzoala portocalie, iar numele tau sa dispara din peisajul public tecucean!!!

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!