shopify
analytics tool

Ministerul Sănătăţii avertizează: „Cititul ziarului Tecuceanul dăunează grav sănătăţii”

ziarul-Tecuceanul-dauneaza-grav-limbii-romane

Un studiu aprofundat organizat de Ministerul Sănătăţii la solicitarea unui medic din Tecuci dezvăluie faptul că lecturarea ziarului cu iz de „tristă amintire” poate provoca boli grave. Medicul Bogdan Somon a observat că majoritatea pacienţilor care l-au solicitat în ultima perioadă acuzau dureri în piept şi palpitaţii, precum şi dureri de gât şi cap extrem de puternice, survenite la primele ore ale dimineţii imediat după descoperirea buletinului de presă „Tecuceanul” în cutia poştală.

Intrigat, doctorul Somon a făcut el însuşi cercetări care au demonstrat că citirea ziarului este cauza afecţiunilor. Astfel, studiul a demonstrat că articolul publicat în dată de 10.nov.2015 a strâns în cabinetul medical peste 100 de pacienţi, majoritatea din zona industrială, diagnosticaţi cu vertij, traumatism cervical, torticolis, nevralgie Arnold şi migrenă atipică. Faimosul articol, intitulat „Un nou părculeţ în zona interblocuri” aduce în discuţie un nou proiect al actualei administraţii.

Scris scălâmbăiat, fără fond şi fără formă, cu fraze ca pentru cei cu patru clase, articolul anunţa că „În acest sens, conducerea Primăriei a hotărât că acel spaţiu să fie curăţat, nivelat şi plantat cu flori, pentru a fi un viitor părculeţ care să atragă privirile localnicilor din zonă, nu să îi facă să întoarcă capul.” Citind asemenea anomalii, cetăţenii deja intrigaţi au acuzat dureri în piept şi palpitaţii, în timp ce tecucenii din zona industrială, au început la „întoarcerea capului” odată pentru a nu mai vedea mizeria şi, odată, pentru a vedea dacă lucrările au început. În plus, solicitarea sistemului vizual a adus în cabinetul doctorului Somon pacienţi cu tulburări de vedere cărora le-au fost prescrise Omega 3 sau străinătatea.

De asemenea, experţii Ministerului Sănătăţii au avertizat în urma cercetărilor efectuate că, în timp, cititorii pot acuza şi tulburări psihice. De exemplu, citirea repetată a unor fraze de genul „Cetăţenii din acea zonă aveau nevoie de spaţiu recreativ pentru copii, a fost realizat locul de joacă care include şi aparate de fitness, însă spaţiul vecin, plin cu deşeuri, strica estetica locului.” poate produce Alzheimer, a declarat o sursă din cadrul Ministerului Sănătăţii.

Agrămiţă Dandanache

4 Comments on "Ministerul Sănătăţii avertizează: „Cititul ziarului Tecuceanul dăunează grav sănătăţii”"

 1. Surse bine informate sustin ca articolele sunt scrise personal de tepean, care numai are incredere nici in Alina nici in Aida pe care le banuieste ca joaca la doua capete, adica tot ele sar afla si in spatele blogului Cantina politica, unde e bestelit zi si noapte edilul orasului.

 2. ADEVAR GRAIESC VOUA! | 12 noiembrie 2015 at 11:54 | Răspunde

  ZIARUL TECUCEANUL=ZIARUL GOLANULUI

 3. ziarul Te Coceanul | 12 noiembrie 2015 at 11:25 | Răspunde

  Tuchel a venit la Tecuci ca sa fure tot ce mai aveti. Terenuri, case, bani, etc Daca nu il votau tecucenii astazi Tuchel ar fi fost UN RATAT, UN NIMENI. Ar fi pierdut si cele 20 de miliarde pe care le-a bagat in campanie.
  PS. Nu mai glumiti despre ziarul Tecuceanul. Lauti o atitudine ferma. Acesta este ziarul de prostit tecucenii. Este unul dintre instrumentele importante prin care Tuchel isi face propaganda. iar tecucenii inghit pe nemestecate toate vrajelile tapeanului.

 4. Jurnalul minciunii | 12 noiembrie 2015 at 08:05 | Răspunde

  Continua ecourile „Scrisorii unui elev…”. Stiridegalati.ro publica nu numai scrisoarea cat si un comentariu acid la adresa primarului Tuchel. Daniel Tuchel. Ca doar asa l-au crestinat parintii. Gerhardt a ales el sa fie. Putea si oricum. Rover, Volvo, Berta… Ce nu a ales sa fie? Primar. Asta l-am ales noi si acum se joaca cu alegerea noastra cum vrea el. Nimeni nu-i spune nimic. Il mai destabilizeaza din cand in cand cate o „Scrisoare …” si atunci dupa lungi sfortari alege sa raspunda unde altundeva decat prin sindrom. In acelasi stil gangav, abject si agramat. Nu el e vinovat. Are un „vinovat de serviciu”. O tinta. El e imaculat. Ceilalti sunt de vina. Ca de obicei se ascunde dupa paravane imaginare. Asa cum face zi de zi in spatele sloganului „Facem treaba” cu toate ca toti – inclusiv ai lui- stiu cat valoreaza ca om si ca primar. Cu orasul facut praf, cu dosare penale „calde”, cu un Tecuci dezbinat, cu o administratie umpluta pana la refuz de incompetenti in mare parte tepeni, cu parandaraturi scandaloase dupa festivaluri fara rost, fara sosele, fara trotuare, cu scoli fara aviz sanitar… e un tablou sumbru al unui om adus pentru a face ordine.
  Din pacate in fata evidentei cei chemati sa imparta dreptatea sunt autisti, nu vad, nu aud, nu citesc abuzurile semnalate zilnic prin cam singurul mod ramas de exprimare libera.
  De ce? Oare pentru ca sunt la fel ca el – corupti pana in maduva oaselor, insensibili pana la nesimtire sau pur si simplu incompetenti?
  Raspunsul e mai simplu ca o vanare de vant sau ca un vers parafrazat al lui Chilian:
  „Tuchi, la cat fu’ bugetu’, Cat luasi parandaratul?”

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!