shopify
analytics tool

Mesager ministerial la Spitalul municipal Tecuci

TECUCI_Spitalul-Anton-Cincu  Din anul 2004 centrul de primiri din cadrul Spitalului municipal ,,Anton Cincu” Tecuci se tot modernizeză. Cert este că anii au trecut, promisiunile au curs, mai ales în preajma unor alegeri, indiferent de „gen”, însă după aceea pacienţii s-au înghesuit în acelaşi spaţiu minuscul, insalubru, cu baia cu iz putenic în capătul holului… şi totuşi de urgenţe. Alegerile au curs, speranţele de asemenea, iar acum, în prag de alegeri parlamentare, o nouă speranţă „licăreşte” la capătul unui tunel, unde se află fondurile necesare extinderii şi modernizării „celebrului” centru de primiri urgenţe al spitalului tecucean.
Pe data de 6 noiembrie, un reprezentant ministerial, din cadrul Ministerului Sănătăţii, a poposit la spitalul din Tecuci pentru a solicita o listă cu necesităţi, a vedea „pe viu” care sunt necesităţile, of-urile, astfel încât ministerul să îşi facă o „idee” în ceea ce priveste lipsurile din teritoriu.
„Am primit vizita unui reprezentant ministerial care a solicitat o listă cu tot ceea ce avem nevoie, cu proiectele de viitor, dar mai ales a prezentat un interes deosebit faţă de proiectul privind reabilitarea şi modernizarea centrului primiri urgenţe din cadrul spitalului. Cred că acest centru a fost ţinta oricărui manager din ultimii ani, însă nimeni nu a reuşit să facă nimic în acest sens. Sperăm ca de această dată să nu rămânem la stadiul de speranţe şi proiectele majore să fie finanţate pentru a fi materializate”, a declarat dr. Daniela Mircea, director interimar al Spitalului municipal „Anton Cincu” Tecuci.
Necesităţile privind sănătatea tecuceană sunt atât de multe încât ar fi necesare câteva serii de alegeri, fie ele parlamentare sau altele, numai să se finanţeze proiectele ce se află la… dospit de ani de zile. Se pare însă că mesagerul ministerial vine din partea doctorului Raed Arafat, care a vizitat spitalul tecucean şi ştie în mare care sunt necesităţile. Cum Raed Arafat a reuşit să pună în practică numeroase proiecte ce ţin de sănătate, speranţele prinvind materializarea proiectului de extindere şi modernizare a centrului de primiri urgenţe sunt mult mai mari.
„S-a pus problema personalului calificat, însă spitalul are în pregătire doi medici rezidenţi pe primiri urgenţe, iar în condiţiile în care aceştia vor dori  să desfăşoare activitatea la Tecuci, problema specialiştilor este rezolvată”, a concluzionat dr. Daniela Mircea.

Sursa: monitoruldegalati.ro

1 Comment on "Mesager ministerial la Spitalul municipal Tecuci"

  1. Daca ramanea tot dr. Teodoru era de mult terminat acest obiectiv pentru care s-a zbatut si a obtinut fonduri pentru proiectare, dar ca la orice schimbare s-au dus banii pe apa sambetei, si alti bani alta distractie

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!