shopify
analytics tool

Martorii din dosarul traficanților de permise auto – amenințați și abandonați de autorități

permis auto

permis auto  Filiera de eliberare ilegală a permiselor auto, din Tecuci, nu a fost destructurată de autorităţi, dar produce victime. Doi dintre martorii dosarului penal, ratat din cauza scurgerii de informaţii din cadrul DGIPI Galaţi, sunt ameninţaţi şi abandonaţi de autorităţile care ar fi trebuit să le asigure protecţie. Astfel, una dintre cele mai mari afaceri privind eliberarea contra şpagă a permiselor auto, de talia celor din Bucureşti sau Piteşti, a fost investigată doar până la prinderea în flagrant a unui pion de rangul trei. Pintilie Ion, zis Ţăranul, intermediarul care ducea şpaga la poliţiştii de la Rutieră, a fost arestat în baza mărturiilor şi actiunilor sub acoperire ale tecucenilor Ionel Roset şi Cristina Grigore. După ce Parcehetul de pe lângă Tribunalul Galaţi şi-a făcut treaba cu cei doi martori, după cum afirmă aceştia, procurorul de caz i-a abandonat şi a refuzat să-i introducă într-un program de protecţie a martorilor. Astfel, Ionel Roset şi Cristina Grigore au ajuns ţinta unor ameninţări serioase, atât cu arma, cât şi verbale. Cei doi martori din dosarul penal afirmă că ameninţările vin din partea unor poliţişti din Tecuci, cât şi din partea lui Chiriţă Constantin, fratelui unui inculpat, şi a consilierului local Dănăilă Vasile, zis Pazvante. Toate demersurile, făcute de cei doi martori din dosarul traficanţilor de permise auto la instituţiile care ar fi trebuit să le apere integritatea fizică şi să le protejeze identitatea, n-au avut nicio urmare.

”Doi ş-un sfert” a compromis urmărirea poliţiştilor corupţi de la Rutieră

Dosarul penal privind traficanţii de permise auto de la Tecuci nu s-ar fi oprit la intermediarul Pimtilie Ion, dacă pe teren nu ar fi acţionat ofiţerul Paul Mogoș, de la Direcția Generală de Informații și Protecție Internă (DGIPI) Galați, fostul ”doi ș-un sfert”. Acesta îi urmărea pe cei care traficau permisele auto şi tot el a fost cel care i-a anunţat pe poliţiştii corupţi că urmau să fie atraşi într-o capcană, atunci când vor primi şpagă. Dupa această „acţiune”, Paul Mogoș a fost sfătuit să părăsească „serviciu” şi a fost mutat la SPP (Serviciul de Pază şi Protecţie). De altfel, Paul Mogoș și-a mai ”ridicat poalele în cap”, în urmă cu un an, atunci când, împreună cu colegii săi Paul Gigi și Teo Paraschiv, beți rangă în timpul programului, au produs un scandal monstru într-o stație de autobuz din Galați. Chiar dacă oamenii agresați de polițiștii beți au cerut ajutor la 112, nici unul dintre cei trei ofițeri DGIPI nu a primit măcar o sancțiune.

Sursa articolului: nepasadegalati.ro , scris de  Sorin Ţiţei

2 Comments on "Martorii din dosarul traficanților de permise auto – amenințați și abandonați de autorități"

  1. Acest articol este al fel de util şi reprezintă aceiaşi noutate ca un articol în care s-ar descrie faptul că Ion şi Maria s-au căsătorit la primărie, au făcut nuntă, şi că vor dormi împreună după aceia şi vor face şi sex noaptea. Când am ajuns în Tecuci acum 5 ani, în câteva zile ştiam deja cât este şpaga la permisul auto. 250 de euro! Şpaga va dispărea instant de la obţinerea permisului foarte simplu. Atunci când cel ce a aprobat permisul şi cu instructorul, va răspunde penal alături de absolvent. Adică a făcut accident din vina lui. La pârnaie să meargă şi instructorul şi poliţistul care a dat permisul. Şi să se facă o reexamninare a tuturor posesorilor de permis din ţară. Vor dispărea instant de pe şoselele patriei toţi cretinii şi idioţii, care la ora actuală au permis de conducere.

  2. Mafia permiselor in tecuci e foarte foarte mare adik toti cacacioasi de politai rutieri au vile si masini scumpe .De unde ??? pe un salariu diminuat de 2 ani cu 25% de unde fac rost de bani sa -si cumpere vile si masini scumpe .???? simplu nu ?? spaga la traseu permis e 200Euro spaga dak te prinde in trafic ,spaga la cumparat permise

Fii sociabil! Scrie şi tu un comentariu.

Your email address will not be published.


*


*

error: Content is protected !!